Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי ויטרה 96 אוטומט ואני מחפש מכון לגירים אמין באזור באר שבע לצורך החלפת שמן

ופילטר בגיר(פילטר למיטב ידיעתי לא הוחלף מעולם).

קצת הסבר על הבעיה:

אני מעוניין לעשות זאת מפני שיש לי בעיה של חוסר סחיבה באוטו , כאילו שהאוטו נחנק בדיוק

לפני החלפת ההילוכים , היום היתי במוסך ונשללה האפשרות שמשהו במנוע לא תקין ולדעתו של המוסכניק הבעיה באה מכיוון הגיר והוא המליץ לעשות בדיקה במכון גירים.

איתי

פורסם

בלי קשרללהחלפת מסנן שמן הגיר, הייתי ממליץ לך להחליף תחילה מסנן דלק, מתי אגב החלפת אותו לאחרונה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נסה תחילה את המלצתו של צביקה, לפעמים החלפה של הפילטר בעלות נמוכה יכולה לפתור את הבעייה (יש מצב שבגלל איכות דלק ירודה ופילטר סתום נוצרת הבעייה שאתה מתאר). במידה ואין פתרון לבעייה :cry: המשך בטיפול, וחזור לדווח בפורום.

בברכה יואב

• תוכן חדש...