Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אז ככה ביום שבת הזה ה30.12.06 בשעה 14:00 בחניה של שופר-סל בנשר!

יתקיים מפגש מכוניות ספורט וישפורים בשיתוף עם מפגש מערכות סאונד ואודיו לרכב!

האירוע הזה יסגור את סוף השנה ובכך ישאיר טעם לשנה הבאה ונקווה שתיהיה פוריה בכל תחום שהוא...

זהו מפגש פתוח וכולם מוזמנים!

אפשר להפוך גם לדביק .. :oops:

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
יש כבר מפגש מרכז ביום הזה.

קודם כל אין קשר לזה שיש מפגש מרכז, אלה להפך מדובר על ארוע גדול שיתקיים בצפון לכל הצפונים (וכמובן לכל מי שירצה להגיע) לכן זה ממש לא אמור להפריע אחד לשני.

ועכשיו להודעת מקור שהתפרסמה לגבי המפגש.

כפי שכולכם בטח התחלתם לשים לב שמפגשי הצפון חזרו! והתחילו להתפתח.

זהו המפגש השלישי שאנו מקיימים שהוא פתוח לכל בן אדם שאוהב את תחום המוטורי וסובב לו.

לכן הוחלט לצאת במפגש ענק!!! המסכם את שנת 2006! בכל התחומים האהובים אליכם.

יתקיים מפגש מכוניות ספורט וישפורים בשיתוף עם מפגש מערכות סאונד ואודיו לרכב!

האירוע הזה יסגור את סוף השנה ובכך ישאיר טעם לשנה הבאה ונקווה שתיהיה פוריה בכל תחום שהוא...

המפגש יערך ביום שבת 30.12.06 , בשעה 14:00 במתחם יונברס קלאב הישן (שופרסל כיום) במתחם תל חנן \נשר.

זהו מפגש פתוח וכולם מוזמנים!

ניתן ורצוי להביא כיבוד קל למפגש.

נשמח לראותכם.

נ.ב בתחזית נאמר שהולך להיות יום בהיר ונעיים.

פורסם

בקיצור ולעניין. מישהו פה מתכוון להגיע? אני יודע שיש פה הרבה אנשים שלא מתים על כל הפוזה והרעש שיש במפגשי מכוניות משופרות. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני לא מתכוון להגיע - בעיקר כי מדובר במפגש משופרות.

האווירה פוזאיסטית ברמות של סיכון לדעתי... לא מתקרב!

פורסם

אני רואה בסופו של דבר אנשים הצליחו לידחוף משופרות לאותו מקום עם מיפגש סאונד כניראה הם לא מיבנים שכבר כמה שנים מתקיים מיפגש סאונד נטו ואולי מהלך השנים היו משופרות בודדות שהגיעו למיפגש...עקרונית כמו שגל אמר מיפגש פוזאיסטי ולא מקדם דבר כמו מפגשי סאונד נטו בו האנשים הכירו אחד את השני....

בנוסף המיפגש הזה ימשוך כול מיני ערסים ריגרים שמחפשים מכוניות עם מערכות וככה לדעתי יחסל סופית את מיפגש האודיו לרכב הצנועים וביתיים שהיו לנו...

לסיכום אכזבה לדעתי... ומי שיהיה מפסוט ליפתוח את התא המיטען ל200איש שהרב ערסים וכו' שיהיה לו בהצלחה...

פורסם
אני לא מתכוון להגיע - בעיקר כי מדובר במפגש משופרות.

האווירה פוזאיסטית ברמות של סיכון לדעתי... לא מתקרב!

פה אתה לא צודק בכלל.

קודם כל זה כן מוסיף לאווירה.

ואיך שאתה מגדיר "אווירה פוזאיסטית ברמות של סיכון" כאחד שלא היה באף מפגש שהתקיים על ידי יפני-נט אני לא חושב שתוכל לשפוט עד אז.

נ.ב מפגש האחרון שהיה פתוח לכולם בקריון, כולם הגיעו וגם כל החבר'ה של הסאונד והיה מפגש מצויין עם אווירה טובה.

פורסם
אני רואה בסופו של דבר אנשים הצליחו לידחוף משופרות לאותו מקום עם מיפגש סאונד כניראה הם לא מיבנים שכבר כמה שנים מתקיים מיפגש סאונד נטו ואולי מהלך השנים היו משופרות בודדות שהגיעו למיפגש...עקרונית כמו שגל אמר מיפגש פוזאיסטי ולא מקדם דבר כמו מפגשי סאונד נטו בו האנשים הכירו אחד את השני....

בנוסף המיפגש הזה ימשוך כול מיני ערסים ריגרים שמחפשים מכוניות עם מערכות וככה לדעתי יחסל סופית את מיפגש האודיו לרכב הצנועים וביתיים שהיו לנו...

לסיכום אכזבה לדעתי... ומי שיהיה מפסוט ליפתוח את התא המיטען ל200איש שהרב ערסים וכו' שיהיה לו בהצלחה...

מצדיק כל מילה ומילה..

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

אנשים לא מחריכים את אף אחד להגיע.

הודעה זו פורסמה בגלל שורצים להזמין את כולם להנות מהארוע הגדול שיהיה.

כי בסוף כל ארוע אנשים שואלים למה לא פירסמו שום הודעה!

Eddy כמו שכבר עניתי ל blackmazdaF קודם כל תהיו נוכחים באחד המפגשים ורק אחרכך תשפטו.

ומנסיון של מפגש אחרון השילוב היה מאוד יפה.

שיהיה לכולם המשך שבוע נעיים.

פורסם
מי יבוא לצפון.:bad-word:

אחלה של הודעה בשביל הודעה ראשונה שלך בפורום :? !

אתה תישאר בבית טוב? אותך לא מזמינים לצפון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...