Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם הוא ישוב לנהוג אי פעם..

ואני לא מבין למה אומרים שהוא נהג במהירות 500 קמ"ש, לדעתי במהירות כזאת זה כבר טיסה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
עוד חודשיים נראה את אלי אילדיס ככה (טפו טפו טפו חמסה עלינו חמסה עלינו)

חס וחלילה חס ושלום ..

איך בכלל עלה בראשך להגיד דבר כזה ?

:roll::?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

התאונה של האמונד קרתה כאשר נסע במהירות משוערת של 463 קמ”ש.

אף אחד לא אמר 500 אלא 463 וגם זה משוער(לא שאני אומר שזה לא מהר:-D ).

אני מקווה מאוד שהוא ישוב לנהוג שוב(מי שזוכר את הכתבה שלו על הלמבורגיני בספרד, כתבה מדהימה).

פורסם
העיקר אני ניצל מתאונה ב160 אף אחד לא מאמין לי :p
וואללה?! ואני הייתי בטוח שנולדת ככה. :wink:

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
אני שכבתי, החבר'ה רצו אלי.

הם רצו על 160? :roll:

סתם, סתם, העיקר שאתה בסדר :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מעניין אם הוא ישוב לנהוג אי פעם...
אם הוא באמת אוהב את זה - יחזור ועוד איך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מעניין אם הוא ישוב לנהוג אי פעם..

..

אין שום סיבה שבעולם שלא יחזור לנהוג. התאונות הן חלק עצוב וכואב בחיים אבל הן חלק מהחיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הם רצו על 160? :roll:

סתם, סתם, העיקר שאתה בסדר :)

אני לא בסדר.

ע"ע סולי הרומני.

ובקשר לנושא, שילך קיבינימט כבר. יצא מכל החורים. רוצה שיחזור, לא רוצה שלא יחזור, רוצה שינהג, לא רוצה שלא ינהג. חלאס.

עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...