Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כאילו שדרס אותי אוטובוס ומיד קמתי על הרגליים ואמרתי: הכל בסדר". כך מתאר ריצ`רד האמונד, ממגישי תוכנית הטלוויזיה המוטורית הפופולארית, `טופ גיר`, את רגע התאונה שבה נפצע באורח אנוש. אנשי החילוץ שחשו לעזרתו מיד לאחר ההתהפכות העידו כי הספיק לומר "אני צריך עוד לצלם קטע למצלמת הוידאו". “בטח אמרתי את זה,” מעיד האמונד "אבל אני ממש לא זוכר".

בראיון שנתן האמונד ל`דיילי מירור` הבריטי, שבו הוא כותב, סיפר שלא התכוון לשבור את שיא המהירות הבריטי על הקרקע, אלא לנסוע במכונית ששברה את השיא. “אין לי מושג מה לא היה בסדר,” אמר האמונד "רגע אחד הייתי שם וברגע הבא הייתי קבור באדמה עם הראש קדימה. מצאתי את עצמי הפוך, על ראשי קורת פיתול ואני נושם שדה".

התאונה של האמונד קרתה כאשר נסע במהירות משוערת של 463 קמ”ש (288 מיילים לשעה). השיא של המכונית הזו, אגב, הוא 483.3 קמ"ש (300.3 מיילים לשעה). "זה חזר על עצמו כל פעם." אמר האמונד, "נכנסתי, התיישבתי, איש אחד הגיע, לחץ על החזה שלי, חגר אותי עם כל הכוח האדיר שלו. בכל פעם הוא הכאיב לי כל כך... ואני כל כך שמח שהוא עשה זאת,” סיפר האמונד.

ריצ`רד האמונד השתחרר בשבוע שעבר מבית החולים, חמישה שבועות בלבד לאחר פציעת הראש האנושה. להפתעת הרופאים מצליח האמונד ללכת בכוחות עצמו ונראה שגם פגיעת הראש שלו קלה בלבד.

תוכנית הטלוויזיה הפופולרית, טופ גיר, שמציגה מדי שבוע שעה מוטורית צבעונית, הייתה בפגרת קיץ כשארעה התאונה. בשלב זה מתעכבת חזרת התוכנית אל המרקע בכדי לאפשר להאמונד להתאושש. כשרואים את קצב ההתאוששות המהיר, אפשר להניח שהתוכנית תחזור לשידור מהר מאוד

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=7094

:fadein:
פורסם

לריצ`רד האמונד ממש קרה נס שהוא יצא ככה מהתאונה המפחידה הזאת.

אני מקווה לראות אותו חוזר לעצמו כמה שיותר מהר וככה גם התוכנית המפורסמת טופ גיר.

:-D

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

סיפור מדהים , בן אדם שהתרסק כמעט על 500 קמ"ש , עדיין חיי ויכול להתבדח על כך מספר שבועות לאחר מכן .

אחד למיליון או פשוט נס אמיתי .

ים long time no

פורסם

סיפור מדהים.. אלוהים אהב אותו מאוד.. והיה לצידו..

שמח מאוד לשמוע שהוא יצא עם נזקים קלים בלבד ושיש ציפיה שיחזור לתוכנית ..

לדעתי התוכנית לא היתה אותו דבר ללא ריצ'ארד המנד.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
אחד למיליון או פשוט נס אמיתי
גם ליהיות אחד למיליון זה בגדר נס.

אכן מתברר שכנראה השם אוהב מכוניות. כנראה ספציפית את אותה המכונית איתה ריצ'ארד התרסק.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
העיקר אני ניצל מתאונה ב160 אף אחד לא מאמין לי :p

160 זו לא מהירות "לרוץ לספר לחבר'ה" :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חברים, הבן אדם נסע כמעט ב500 קמ"ש בשעה, התרסק ויצא בלי פגע, זה באמת נס משמיים שאף אחד לא מבין.

ממש רחוק מהמציאות

הוא הוגדר כמצב קריטי=סכנה מוחשית לחיים

מצבו השתפר פלאים בזמן קצר,זה באמת יוצא דופן

• תוכן חדש...