Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא לאנצ'יה דדרה מנוע 1800, החלפתי קלאץ' ואחרי שכבר הרכבתי את הגיר חזרה ויצאתי לנסיעת מבחן שמתי לב שמחוג הטעינה מטייל ולא עומד קבוע, בגלל שהשעה הייתה מאוחרת דחיתי את זה להיום בבוקר וחשבתי שסתם חוט מינוס של השעון התנתק או משהו אבל לא, יש טעינת יתר באמת ואני שואל מה הקשר?

תוך כדי הורדת הגיר לא נגענו בשום רכיב חשמלי חוץ מאשר ניתוק חיישן רברס וחיישן מהירות ופירוק הסטרטר בלי לגעת בחוטים שלו,תוך כדי העבודה המצבר היה מפורק כך שאני שולל בעיות של קצר, מה גם שההרכב התחיל לפלוט עשן שחור וריח מאוד חריף מה שלא היה לפני,נכבה כמה פעמים שזה אולי המחשב מגן על עצמו איך שהו ,אני כבר לא יודע מה לחשוב, נראה שהאיטלקייה החליטה למרוד בזמן הכי לא מתאים.

לאחר פירוק האלטרנטור הוא היה רותח ולקח לו זמן להתקרר.

בקיצור מי שחושב שיוכל להסביר את זה אני אשמח כי לי כבר אין רעיונות.

כל מה שקשור לקלאץ' עובד פיקס בלי שום בעיה.

פורסם

יש רק הארקה אחת מהקוטב השלילי של המצבר לגיר והיא הוחזרה למקום.

השאלה היא מה עם כל הסימפטומים האחרים, עשן שחור,ריח חריף ,הרכב נכבה מספר פעמים?

האם יכול להיגרם נזק למחשב כתוצאה מטעינת יתר?

פורסם

טעינת יתר עלולה לפגוע במחשבים וחלקי אלקטרוניקה, שעוני הרכב, רדיו, שריפת נורות ורתיחת המצבר וקלקולו. כמו כן בגלל טעינת היתר העומס החשמלי באלטרנטור נהיה גם עומס המכני הנוטה לבלום המנוע ושוחק את רצועת האלטרנטור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב האלטרנטור שופץ והמחיר הוא 840 ש"ח נשמע מטורף אני יודע וכן החלפתי גם את הרצועה.

עכשיו רק נותרה הבעיה של תערובת עשירה שבגללה יש עשן שחור כל הזמן, לדעתי נוצר חור באגזוז לפני חיישן החמצן , אולי אחד החברה נשען שם בטעות בזמן שהרכבנו את הגיר, אני גם שומע בנסיעה כאילו יש חור, החיישן יושב רחוק מאוד מהסעפת ברכב הזה ואם החור איפה שהו באזור של הגיר יש אפשרות שנשאב משם אוויר ומטעה את החיישן כאילו התערובת ענייה, אז החיישן כל הזמן אומר למחשב להעשיר את התערובת ובגלל זה העשן.

לגבי הטעינת יתר למרבה הפלא המנורות לא נשרפו והכל תקין כרגע, אני לא נסעתי הרבה ככה, השאלה היא מדוע הרכב נכבה לי תוך כדי נסיעה, אתמול נסעתי לעבודה כבר עם האלטרנטור החדש ובכביש החוף עזבתי את הדבשה של הגז והרכב נכבה, וגם בסרק הוא לא עובד עגול( כולה רציתי להחליף קלאץ').

ומה זה הריח הזה, משהו מטורף אי אפשר לפתוח את החלון כמו גופרית.

בקיצור אני קופץ לאגזוזן נראה מה יהיה.

פורסם

טוב בסוף מצאתי את הבעיה, התנתקה הצינורית ואקום של חיישן map מה שגם מסביר את ההבדל שהרגשתי בבלמים, פשוט ברכב הזה החיישן הנ"ל נסתר מהעין מתחת לכיסוי ובמקרה כאשר הורדתי את הכיסוי בשביל להגיע לתקע של חיישן החמצן ראיתי את החיישן השני ואת הצינורית המנותקת.

אבל מה, עכשיו המאוורר של הרדיאטור לא נכנס לעבודה כך שגם היום אני ממשיך את האבחון תקלות האין סופי הזה.

דרך אגב האם המחיר שגבו ממני על שיפוץ האלטרנטור הוא סביר יחסית לעובדה שזה לאנצ'יה או שהכניסו לי את האלמנט?

פורסם

זהו אני גם קניתי בזמנו אלטרנטור משופץ לסובארו והמחיר היה 500 ש"ח, פשוט כאן אמרו שזה יותר יקר כי זאת לאנצ'יה והאלטרנטור שונה.אני חייב לציין שהם באו לקחו את האלטרנטור להוד השרון ואחר כך החזירו, אבל עדיין זה נראה לי יקר מאוד.

• תוכן חדש...