Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע וגיר חדשים יש לציין ככה שזה לא משנה כמה ק"מ האוטו עבר נכון?

המנוע והגיר האלו עשו 20,000 אם זה חשוב...

תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא לעלות על תצרוכת של 9-10 בעיר ו13-14 בחוץ ללא מזגן,במהירות שיוט של 90-100 קמ"ש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פשייי יאלללהה אז נראה לי הוא עושה איזה 1/5-6 בעיר ו 1/10-11 מחוץ,ללא מזגן,ללא עומס מיוחד.

יש לציין שלרכב תיבה עם שלוש הילוכים בלבד (מה שגורם לו להיות ב 3-3.5 טור במהירות של 90-100.

יכול להיות שיש לי בעייה בקרבורטור או משהו?

**עוד פרט חשוב,בהתחלה שקניתי את הרכב (לפניי שלושה חודשים) עשיתי יישור קו -ז"א טיפול + תיקון כל הבעיות הקטנות כמו מייסבים חדשים בכל הגלגלים,תוסף דלק תוסף שמן,כמובן החלפת שמנים פילטרים ופלאגים

וחודש אחר כך בערך אחי נתקע בלי דלק,בכלל! יכול להיות שהזבל מהמיכל נאסף לקרבורטור ובגלל זה נדמה לי שהוא אוכל דלק?

יש מצב צריך ניקוי\שיפוץ קרבורטור?

איך אני יכול לבדוק בוודאות כמה דלק הוא אוכל?

סליחה על הפצצת השאלות ושוב תודה רבה!

אהה עוד משהו חשוב,מיד אחריי שאחי נתקע בלי דלק,פירקנו את הפילטר אויר וריססנו ספריי קרבורטור לבפנים בתקווה שזה ינקה משהו,אם ניקה או לא זה רק השד יודע

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

טיפול אחד מקצועי בקרבורטור, הוא הישור קו המומלץ ביותר, שימוש בתרסיסי אשליות, אינו תורם דבר, מלבד הגדלת רווחיהם של היצרנים.

טיפול אחד בקרבורטור מחזיר לך את ההשקעה תוך 3עד 6 חודשים(הכל ביחס למספר הקילומטרים הממוצע שלך).

בברכה

צביקה

פורסם
המנוע והגיר האלו עשו 20,000 אם זה חשוב...

צא מהסרט , אין כאלו מנועים , אל תקשיב לסיפורים של מי שמכר לך את המנוע .

לגופו של עיניין - לאימי יש רכב כזה , שנת 91 , מעל 280 אלף קילומטר . צריכת דלק בעיר - 1 ל 8 , מחוץ לעיר 1 ל 10 .

צביקה , עם כל הכבוד , סובארו לאונה אוטומטית לא עושה 1 ל 14 בשום מצב , מכוניות משפחתיות חדשות עם 4 הילוכים , ומערכת ניהול מנוע ממוחשבת גם, בדרך כלל, לא מגיעות לצריכה כזאות .

לדעתי הלא מלומדת , צריכת דלק בינעירונית שלו תקינה .

לגבי 1 ל5/6 בתוך העיר - תלוי איזה עיר ומה מצב התנוע שם .

צריכת דלק עירונית היא לא בסיס טוב להשוואה , כי כל אחד והפקקים שלו .

פורסם

בוקי ידידי שלום רב.

אם אני משפר לו את תצרוכת הדלק ל8.5 ול12 ק" מ לליטר בחוץ האם עדיין לדעתך, זה בלתי אפשרי, ולא משתלם לטווח ארוך?!

בברכה

צביקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...