Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משעמם... קוראים עיתון. איזה יופי - יצא מוסף רכב בידיעות, כזה שיוצא כל כמה חודשים.

אז ישבתי וקראתי.

כתבה נחמדה של ב. מיכאל על ה-Z8 והפורשה בוקסטר, ואחריה עוד אחת על ה-RX8.

אח"כ - הפתעה. את ה-Z4 בוחן מי אם לא - יאיר לפיד!!

איך אני אנסח את זה שיהיה ברור? הממ.. WHAT THE FUCK?? יאיר לפיד?? תיכף יתנו לצביקה הדר לבדוק את יכולות השלדה של הפרארי אנזו...

אז מתברר שאם אינך כתב רכב, אתה מרשה לעצמך לכתוב דברים מטומטמים להחריד.

למשל?

"נוסע על כביש החוף בב.מ.וו Z4 החדשה. רוב הזמן על 160 קמ"ש, עובר מימין, על השוליים, בחזרה לאמצע. אנשים מצפצפים. בהתחלה בזעם, אחר-כך בהפתעה. חלק מהם מזהים אותי, מישהו צועק משהו על הטלוויזיה. ברמזור אומרת לי גברת בפיג'ו אדומה שעלי היא לא הייתה מאמינה"

קיוויתי לפחות שהאידיוט יזכור שהוא לא כתב רכב, אבל גם את זה הוא שכח, הנה פנינים:

"בשפה של בני אדם, הנתונים אומרים שמדובר במנוע של סמיטריילר בתוך גוף של איילה. אתה נוגע בגז, והיא בועטת אותך קדימה"

"העיצוב של כריס באנגל הוא בפירוש מיני. הוא גנב את הישבן של פרארי (שלדעתי את גנבו את הישבן של אנג'לינה ג'ולי, כך שזה הוגן), וחיבר לו את הפרונט הקלאסי של מכוניות ספורט אנגליות דוגמת ה-MG."

"היתרון הכי בולט שלה הוא אחיזת הכביש. זו לא אחיזה, זו תפיסת נלסון. ההגה מדויק וקשה בדיוק במידה, ואתה יכול להכנס לסיבוב ב-120 ולצאת ממנו באותה מהירות כמעט בלי היגוי יתר וחשש מהתהפכות."

נו טוב. לפחות אח"כ זה מתקדם יפה. אודי עציון על ה-RS6 בקצרה (כתוב יפה). בני ברק, קצר באותה מידה על הלאון קופרה R.

אח"כ השוואה של הקורולה מול שברולט אופטרה. בתמונה הגדולה רואים גם שברולט בל-איר 1957, למה? שאלה טובה... אני לא בדיוק רואה את הקשר בין הקלאסיקה הזאת לפאקינג דייהו ששמו עליה סמל של שברולט...

בכל מקרה - הקורולה לקחה.

בהשוואתי מגאן מול 307 מול קורולה - המגאן לקחה.

בהשוואתי C3 מול פולו מול פיאסטה, כולן דיזל - ה-C3 ניצחה.

אח"כ משהו על אופנועים, על מוזיקה ברכב (משעמם ובנאלי) ועוד כמה דברים. חביב ולא יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שזה מבורך, להוציא מוסף כזה שהוא יחסית מושקע...

הקטע של יאיר לפיד מוכר וכבר היה בעבר, נהוג לתת לסלבריטאים עם כושר כתיבה לבחון רכב, בעיקר כדי שהם יעבירו את התחושות מהנהיגה בו לקהל הרכב... אני חושב שזה בוצע לא רע בהתחשב בכותב.

נהניתי לקרוא את הכתבה של מישל קישקה על "האבולוציה של הנהג הישראלי"...

כל שאר המבחנים די מאוסים כבר כי הם נעשו בכל מגזיני הרכב האחרים...

שוב, מבורך (הניסיון...).

:-)

פורסם

אל תזלזלו ביאיר לפיד, הייתה לו מוסטאנג ישנה. הבן אדם יודע מה זה לאהוב רכב.

אם הוא מבין ברכב - זה כבר עניין אחר.

אז עיצובי התחת של כריס באנגל מזכירים למר לפיד פרארי ואת אנג'לינה ג'ולי?!?!?

התחת של סדרה 7 דווקא מזכיר לי יותר את התחת של טומי לפיד - כבד, סולידי, מגושם קמעה ולא מעוצב ומחוטב מי יודע מה.

ואתם יכולים להגיד גם ליאיר, גם לטומי, גם לכריס וגם לאנג'לינה שאמרתי את זה.

פורסם

את האמת,אולי המבחן ניתן ליאיר לפיד בגלל שמדובר במדור המפורסם לכל הציבור וכידוע לא כולם מדברים בשפת המומנט.

הוא כותב במושגים כללים שיכולים להיות מפורשים גם ע"י חובבי מסע בין כוכבים,בלי רישיון נהיגה.

(אני כן מסכים עם חוות דעתו לגבי העיצוב,אבל אני מבין שמכל הבלאגן ב-BMW איך שהוא היא נראית טוב)

מה היה רע בקו העיצובי של ה-Z3 וה-Z8 היפיפיות?קיבינימט!!!

בקשר לצביקה הדר,עד כמה שאני יודע הוא חובב רכב דיי גדול ולא חייבים להיות ניגודים בין העיסוקים,בזמנו גם בחן את החיפושית ב"אוטו" ואת תגובת הרחוב הישראלי לג'וק הגרמני.

פורסם
בקשר לצביקה הדר,עד כמה שאני יודע הוא חובב רכב דיי גדול .

עד כמה שאני יודע הרכב הצמוד של צביקה הדר הוא צרפתי...

רנו אקספרס! :wink:

פורסם

אני דווקא חושב שזה לא כזה רע

אל תשכחו שזה בא עם ידיעות זה לא מגזין רכב שרק חובבי רכב קונים

יש אנשים שמומנט,כ"ס ולפעמים אפילו 0-100 זה כמו סינית

ודרך הגב לצביקה הדר יש סאאב 95

פורסם

בגליון הקודם של המוסף הזה של ידיעות אחרונות, ב. מיכאל בחן להנאתו את ה M5 וה- M3.

אהלן אהלן אני אומר!

:puzzled:
פורסם
בקשר לצביקה הדר,עד כמה שאני יודע הוא חובב רכב דיי גדול .

עד כמה שאני יודע הרכב הצמוד של צביקה הדר הוא צרפתי...

רנו אקספרס! :wink:

הוא החליף לסאאב 9-5 :wink:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לכל מי שמעוניין ... :idea:

אני עובד בידיעות ... אני אוכל להביא את המוסף הזה שהאו דווקא דיי נחמד ושובר שגרה לכל מי שרוצה לקבל אותו ... רק תגידו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני עובד בידיעות ... אני אוכל להביא את המוסף הזה שהאו דווקא דיי נחמד ושובר שגרה לכל מי שרוצה לקבל אותו ... רק תגידו .

מה להגיד ?

תביא :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תביא תביא

נעשה מזה אחלה מטוסי נייר :lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
משעמם... קוראים עיתון. איזה יופי - יצא מוסף רכב בידיעות, כזה שיוצא כל כמה חודשים.

אז ישבתי וקראתי.

כתבה נחמדה של ב. מיכאל על ה-Z8 והפורשה בוקסטר, ואחריה עוד אחת על ה-RX8.

אח"כ - הפתעה. את ה-Z4 בוחן מי אם לא - יאיר לפיד!!

איך אני אנסח את זה שיהיה ברור? הממ.. WHAT THE FUCK?? יאיר לפיד?? תיכף יתנו לצביקה הדר לבדוק את יכולות השלדה של הפרארי אנזו...

אז מתברר שאם אינך כתב רכב, אתה מרשה לעצמך לכתוב דברים מטומטמים להחריד.

למשל?

"נוסע על כביש החוף בב.מ.וו Z4 החדשה. רוב הזמן על 160 קמ"ש, עובר מימין, על השוליים, בחזרה לאמצע. אנשים מצפצפים. בהתחלה בזעם, אחר-כך בהפתעה. חלק מהם מזהים אותי, מישהו צועק משהו על הטלוויזיה. ברמזור אומרת לי גברת בפיג'ו אדומה שעלי היא לא הייתה מאמינה"

קיוויתי לפחות שהאידיוט יזכור שהוא לא כתב רכב, אבל גם את זה הוא שכח, הנה פנינים:

"בשפה של בני אדם, הנתונים אומרים שמדובר במנוע של סמיטריילר בתוך גוף של איילה. אתה נוגע בגז, והיא בועטת אותך קדימה"

"העיצוב של כריס באנגל הוא בפירוש מיני. הוא גנב את הישבן של פרארי (שלדעתי את גנבו את הישבן של אנג'לינה ג'ולי, כך שזה הוגן), וחיבר לו את הפרונט הקלאסי של מכוניות ספורט אנגליות דוגמת ה-MG."

"היתרון הכי בולט שלה הוא אחיזת הכביש. זו לא אחיזה, זו תפיסת נלסון. ההגה מדויק וקשה בדיוק במידה, ואתה יכול להכנס לסיבוב ב-120 ולצאת ממנו באותה מהירות כמעט בלי היגוי יתר וחשש מהתהפכות."

נו טוב. לפחות אח"כ זה מתקדם יפה. אודי עציון על ה-RS6 בקצרה (כתוב יפה). בני ברק, קצר באותה מידה על הלאון קופרה R.

אח"כ השוואה של הקורולה מול שברולט אופטרה. בתמונה הגדולה רואים גם שברולט בל-איר 1957, למה? שאלה טובה... אני לא בדיוק רואה את הקשר בין הקלאסיקה הזאת לפאקינג דייהו ששמו עליה סמל של שברולט...

בכל מקרה - הקורולה לקחה.

בהשוואתי מגאן מול 307 מול קורולה - המגאן לקחה.

בהשוואתי C3 מול פולו מול פיאסטה, כולן דיזל - ה-C3 ניצחה.

אח"כ משהו על אופנועים, על מוזיקה ברכב (משעמם ובנאלי) ועוד כמה דברים. חביב ולא יותר.

רוני

ובמילה אחת: א כ ז ב ה

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

נו טוב. לפחות אח"כ זה מתקדם יפה. אודי עציון על ה-RS6 בקצרה (כתוב יפה).

רוני

כתוב יפה???

התאכזבתי מאוד לגלות שאודי עציון ממשיך להשריש את שגיאות הכתיב הנפוצות שכל כך מעצבנות אותנו בפורומים כשהוא כתב "לעקב" במקום "לעכב".

חבל...

ולאלי172 - הספקת כבר לראות את ה Z4 לאור השמש בסביבה טבעית?

גם אני חשבתי לאור התמונות הראשונות שהקווים המוזרים פשוט לא מסתדרים, אבל במציאות הם זורמים חלק בדיוק כמו המנוע הנפלא שלה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...