Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאוספורט 197

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצם, מה שעושים ב-YNET זה להציק כל הזמן לחבר'ה בקרסו שיביאו את הקליאו (והמגאן). ואז החבר'ה מקרסו, שכבר אין להם כוח לדבר יותר עם צוקרמן בטלפון :wink: שולחים את YNET להשקה של קליאו ספורט, ואחרי שב-YNET כותבים שהיא לא משהו, הם שמחים שיש להם תירוץ לא להביא אותה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למדה לעשות את מה שה-106ים שכחו..........:-D

וברצינות, היגויי יתר שמאוד מזכירים את ההיגויי יתר ב-106, מאוד מהנים, אבל בטח ובטח לא החלקות כוח (ורואים בבירור שעם כל הרצון,זה לא מתקרב להחלקות כוח של הנאה אחורית....)

אבל בהחלט נראה מבטיח ומהנה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלומי

במקרה אני נהגתי על הקליאו הזאת.

עריכה ושינוי לא היה שם,שימוש בבלם יד כמעט ולא היה בשימוש אלא השתמשות בהעברות משקל חריפות.באמת שרוב הסיבובים הם ללא שימוש בבלם היד שגם ככה לא תיפקד ממש טוב אצלי בקליאו.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

שמתם לב שבטבלת הנתונים שהופיעה בסוף הסירטון כתוב שהמהירות הסופית היא 215קמ"ש ?

ממש מוזר, במיוחד שלוקחים בחשבון שה MK1 סגרה כ-220 (והראתה מעל 240 על השעון).

דני G.

נשמע לי שטיפה הגזמת.

מעל 240 על השעון בקליאו ספורט סטנדרטית?

אני צריך לראות בשביל להאמין.

כולה 170 כ"ס.

אימפרזה GT סטנדרטית עם 225 כ"ס בקושי מגיעה למעל 240, אז קליאו מסכנה עם 170? (במהירויות גבוהות, משקל כידוע פחות משפיע).

Back to the original - NC again.

פורסם

תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? כל מאזדה 6 מעפנה או אפילו האוונסיס של אבא שלי מגיעה ל220

אז אתה רוצה להגיד לי שקליאו לא יכולה לעבור את זה?

אם הגיר מאפשר אז היא יכולה.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

יש הבדל בין 220 ל-240, במהירויות האלו כל 10 קמ"ש זה השקעה של הרבה הספק.

הנתון של הקליאו דור1 אם אני לא טועה הוא בסביבות 222 קמ"ש. על השעון זה בטח בסביבות 230 (לא בדקתי אישית).

215 קמ"ש בלבד בגלל גיר קצר במיוחד נשמע לי קצת תמוה, אבל זה לא בלתי אפשרי, ולדעתי זה גם לא ממש נורא (למי כאן באמת אכפת כמה הרכב סוגר, כשמדובר ב-200+?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? כל מאזדה 6 מעפנה או אפילו האוונסיס של אבא שלי מגיעה ל220

אז אתה רוצה להגיד לי שקליאו לא יכולה לעבור את זה?

אם הגיר מאפשר אז היא יכולה.

האוונסיס של אבא שלך, או מאזדה 6 2.0, מגיעות ל-220 בחלומות שלך. גם אם זה "על השעון", אז השעון לא מכויל בגרוש. בנוסף, WIL צודק וכל 10 קמ"ש במהירויות הללו דורשים תוספת הספק רצינית מאוד, כיוון שהאווירודינמיות מתחילה לדבר.

בנוגע ל-240 בקליאו - אולי עם רוח גבית מאוד לא מתונה, שיפוע קל למטה ולחץ ברומטרי אופטימלי. אה, ומד מהירות לא מכוון :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נבדק בשתי הזדמנויות עם MK1 ו- MK2 על מישור (מודגש) ללא רוח גבית, טמפרטורה חיצונית סביב 13 מעלות ובמקרה אחד עם רכב מלווה ע"מ להצליב מידע 230 על השעון שעם זיוף נורמלי ומקובל לקראת קצה הסקלה שקול לנתוני יצרן בקרוב.

MK1 ב- 6300 סל"ד ו- MK2 ב- 6700 סל"ד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...