Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במספר הניתוקים של הקודן - ודרך התחכום שלו

אם הקודן הזה עובד עם חוטים שחורים בלבד (עליהם מספרים - כמו 602A ו 602B) אתה בבעיה. אם אתה לא מבין - אל תתעסק

אתה תאלץ לעקוב אחרי כל החוטים שיוצאים מהמוח, אם מדובר על ניתוק אחד של הסטרטר בלבד זו לא תהיה בעיה. שים לב למספרי החוטים A ו B מציינים כניסה ויציאה של ניתוק בקודנית.

אני אישית ממליץ לקרוא לבעל מקצוע. אדם לא מבין יכול לפגוע במחשב הרכב במקרה מוקצן ואף בדברים אחרים (על איזה אוטו מדובר?)

פורסם

ברור שלא מומלץ.

תגיד, בדקת אם הלך המצבר ?

בפעם האחרונה שהיתה לי בעיית קודנית, ברכב הקודם, מסתבר שהלך המצבר בדיוק מאותה סיבה כמו אצלך.

מוזיקה בלי שהרכב מונע , במשך הרבה שעות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יכול לעשות את זה לבד עם יש לך קצת סבלנות ואם אתה יודע לפרק פלסטיקים ברכב .

אתה עוקב אחרי כל חוט ורואה לאן הוא מתחבר בד"כ אם זה קודן פשוט אז יש לו ניתוק אחד (לרוב משאבת דלק ) כשאתה מנסה להניע יש סטרטר או לא? עשאתה מפעיל סוויץ (גם ללא הקוד) אתה שומע רעש מאחור של משאבת דלק?

תענה על השאלות האלו ונראה מה הלאה.

פורסם

טוב אז ככה המצבר חדש ויש לי סטארטר שאני מסובב מפתח מלא בסוויץ בקשר לרעש בתא הדלק (אני לא בדקתי) אבל מה שאני יודע שהחוטים שיוצאים מהמוח של האימובילייזר ברכב מובילים ישר לבית של הפיוזים ושאני פותח את המיכסה של הפיוזים יש עליו מדבקה ושם כל פיוז ומה הוא מפעיל יש בניהם פיוז של האימובילייזר אני מוציא אותו אך ללא הצלחה...

נ.ב מדובר ברכב מסוג יונדאי אקסנט שנת 99.... האימובילייזר הוא מקורי של החברה....

ולפי מה ששמעתי אין רעשים מאיזור הטנק דלק שאני מסובב חצי מפתח בסוויץ יכול להיות שאימובילייזר נועל את משאבת הדלק כמו שכתבתם לי...

בקיצור איך מנתקים את האימובילייזר שלא ימנע ממשאבת הדלק לפעול כאשר אני מנסה להניע את הרכב.... זה דחוף לי....

פורסם
טוב אז ככה המצבר חדש ויש לי סטארטר שאני מסובב מפתח מלא בסוויץ בקשר לרעש בתא הדלק (אני לא בדקתי) אבל מה שאני יודע שהחוטים שיוצאים מהמוח של האימובילייזר ברכב מובילים ישר לבית של הפיוזים ושאני פותח את המיכסה של הפיוזים יש עליו מדבקה ושם כל פיוז ומה הוא מפעיל יש בניהם פיוז של האימובילייזר אני מוציא אותו אך ללא הצלחה...

נ.ב מדובר ברכב מסוג יונדאי אקסנט שנת 99.... האימובילייזר הוא מקורי של החברה....

ולפי מה ששמעתי אין רעשים מאיזור הטנק דלק שאני מסובב חצי מפתח בסוויץ יכול להיות שאימובילייזר נועל את משאבת הדלק כמו שכתבתם לי...

בקיצור איך מנתקים את האימובילייזר שלא ימנע ממשאבת הדלק לפעול כאשר אני מנסה להניע את הרכב.... זה דחוף לי....

בחייאת תענו לי אני כבר לא נייד בלי הרכב וזה מבאס אותי עד מוות

פורסם

תפתח את הקיק פאנל השמאלי , רוב הסיכויים שהניתוק שם , אם אתה רואה חוטים שהתלבשו עליהם , חתכו אותם אז תעדכן מה אתה רואה בקיצור

פורסם
תפתח את הקיק פאנל השמאלי , רוב הסיכויים שהניתוק שם , אם אתה רואה חוטים שהתלבשו עליהם , חתכו אותם אז תעדכן מה אתה רואה בקיצור
אחי זה רכב שנת 99 ואין בו שום שינוי הכל מקורי חוץ מהרדיו כל שאר החלקים יצאו כמו שהם היום מחברת יונדאי בקיצור שום דבר לא שונה ברכב בכלל
פורסם

אין דבר כזה , אם יש לך קודן אז יתכן והוא הורכב לך בחברת יונדאי לפני מסירת הרכב אבל

הוא לא מקורי .

תחפש איפה שאמרתי לך .

• תוכן חדש...