Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולה ליהיות הסיבה שכאשר אני מניע את האוטו כשהוא קר הוא מוציא עשן לבן רק בשנייה של ההנעה ואחר כך אין יותר עשן? יכול ליהיות לזה קשר לצ'וק האוטמטי או לצ'יפ?

פורסם
מה יכולה ליהיות הסיבה שכאשר אני מניע את האוטו כשהוא קר הוא מוציא עשן לבן רק בשנייה של ההנעה ואחר כך אין יותר עשן? יכול ליהיות לזה קשר לצ'וק האוטמטי או לצ'יפ?

לא צ'יפ ולא צ'וק.

לי זה נשמע כמו גומיות שסתומים או טורבו.

Down shift to drift

פורסם

טוב כמו שאמרו פה או גומיות שסתומים או טורבו אבל לפני שתרוץ לקנות טורבו ממליץ לעשות שטיפה למערכת השמן ולשים שמן איכותי שמתאים לרכב עם טורבו ומומלץ ע"י היצרן לפי דעתי רוב הסיכויים שהבעיה תיפטר

פורסם
ד"א בוולוו יש מחלה של הצינור של הנשם. תנקה את הצינור/תחליף, ותחליף שמן...

אולי אתה מתכוון לשסתום PCV שמורכב בין המכסה שסתומים למערכת היניקה, יתכן מאוד מה שאתה אומר..

פורסם

עוד דבר בקשר לעשן הלבן למשל עכשיו כשאין הרבה לחות בחוץ והרכב עמד כל חצי יום הנעתי אותו ועכשיו הוא לא מוצי עשן והוא עושה את זה בעיקר בלילה ובדיוק כשאני נותן סטרטר נותן את ההצתה ברגע שהוא כבר מונה אין עשן זה כמו שמעיפים אבק והשניה שהרוח מפזרת אוטו בדיוק 2 שניות

פורסם
עוד דבר בקשר לעשן הלבן למשל עכשיו כשאין הרבה לחות בחוץ והרכב עמד כל חצי יום הנעתי אותו ועכשיו הוא לא מוצי עשן והוא עושה את זה בעיקר בלילה ובדיוק כשאני נותן סטרטר נותן את ההצתה ברגע שהוא כבר מונה אין עשן זה כמו שמעיפים אבק והשניה שהרוח מפזרת אוטו בדיוק 2 שניות

אוקי אחרי המשפט הזה אני כבר בטוח שזה גומיות שסתומים :)

פורסם

תאמת לא החלפתי ב S70/850 אף פעם אבל אם לפרק ראש זה סיפור יקר סביבות ה אלף ש"ח אני מעריך אבל אני יודיע שבחלק מהמכוניות אפשר להחליף בלי להוציא ראש מנוע וזה סיפור יותר זול

• ספונסר פורום
פורסם
תגיד..אתה בטוח שאתה רואה(ומריח) עשן לבן? אולי אלו אדים(דבר תקין)?

אורן

• תוכן חדש...