Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600 החלפתי להם 4 בולמים ב 1400 שקל ועוד 600 שקל עבודה+ מעמ ולהגיד לכם את האמת אין כזה הבדל גדול בין הבולמים שהיו לי.אני עדין מרגיש כול פיפס קטן שיש על הכביש את המעמורות בכביש ההגה לא כזה יציב וזה מבאס אותי השקעתי 2000 שקל חבר שלי אמר יכול להיות צריך למתוח משהו ויכול להיות גם שזה קשור לתושבות מנוע זה כזה באלאגן ויש לי עוד להחליף צמיגים, חודש הבא יש לי טסט.

ואמרו לי במוסך שאני גם צריך להחליף מיסב וציריה לגלגל הימני הוא עושה רעש של חריקות שאתה מסובב את ההגה ימינה מישהו יודע כמה זה עולה

תודה רבה לעוזרים וחג שמח

19042006(002).jpg

19042006(001).jpg

19042006(003).jpg

19042006(004).jpg

פורסם

תראה, יש דרך פשוטה (ולא בהכרך 100% מדויקת) לבדוק מתלים:

אתה לוחץ בכל הכח על אחת הפינות של הרכב. אם אתה רואה שהוא ממש מזדעזע (יורד ועולה יותר מפעם עד פעם וחצי אז הם לא טובים) אם הוא לא היה ככה לפני ההחלפה ז"א שהם היו בסדר גמור. ולכן לא יהיה שום שינוי. בד"כ הם נהרסים בזוגות (קדמי או אחורי קודם במידה והרכב לא עבר תאונת שאסי) לכן לא יודע אם היית צריך להחליף את ארבעתם! עוד פעם זאת בדיקה עצמאית ולא של מוסך. אתה יכול לבדוק במוסך (זה לא יעלה יותר מ 150 שח, מעלים את הרכב על מכשיר שמנענע לו את הצורה ומחשב אומר אם הם תקינים). במקרה ולא תקינים חזור למקום שבו החלפת אותם ותן להם בראש. (לפחות תדע ששמו בולמים חדשים). אתה גם צריך לציין כמה זמן אתה בעל הרכב ולהיזכר אם הוא היה ככה כשקנית אותו.

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם

אחרי החלפת בולמים קדמיים\אחוריים אין שום צורך בכיוון פרונט,אלה אם כן הייתה בעייה מלפי כן.

פורסם

אתה טועה בהחלט.

החלפת בולמי זעזועים וכריות בולמים גורמת לשינוי זוויות המתלה, ולכן חובה לבצע לפחות בדיקת כיוון פרונט.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אתה טועה בהחלט.

החלפת בולמי זעזועים וכריות בולמים גורמת לשינוי זוויות המתלה, ולכן חובה לבצע לפחות בדיקת כיוון פרונט.

אפי.

טוב לדעת, החלפתי במזדה ואמרו שלא צריך, אז אני ילד טוב, לא עשיתי.

פורסם

הכל מתחיל מסוג האוטו ואפשרויות הכוון של הפרונט, לפעמים מספיק לבדוק עם מטר את המרחק בין הגלגלים הקדמיים, כי למעשה אין מה לכוון חוץ מזה. לפעמים ניתן לכוון גם את הזוית של הגלגל ביחס לכביש ואז חובה כוון פרונט מקצועי.

...וכן מצב גלגלים משפיע על אחיזה (דדדדדההה).

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

תבדוק את התושבת של הבולם הקידמי לחיבור לשילדה יש תושבת שחורה או בוקסות של המשולשים

את התושבת אתה יכול לבדוק בדרך אחד לעלות את הרכב על ליפט ולבדוק אם יש לו חופש למעלה ולמטה

• תוכן חדש...