Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון הגיר האוטומטי בפיגו 406 בנזין עושה לי "קונצים". הרכב נסע כ 130,000 ק"מ. רוב הזמן הכל תקין, אבל מידי פעם (זה מחמיר, כבר פעמיים ביום עכשיו) הגיר עובר למצב חירום- נוריות ספורט ושלג מהבהבות, הגיר ננעל בהילוך שלישי. התופעה מסתדרת מעצמה לאחר חמש/עשר/שלושים דקות. כלומר מסתדרת ללא צורך בכיבוי והדלקה של האוטו. התופעה מתרחשת ספונטנית, ללא קשר למהשהו שעשיתי. יכול להיות בזמן שיוט רגוע בכביש המהיר, לאחר חניה של שעה או יותר (איך שמניעים זה מהבהב), בתוך העיר בזמן שהגיר מעלה הילוך, בזמן האטה לפני רמזור כשמגיעים לעצירה מוחלטת, בזמן נסיעה על קטע כביש משובש מאוד וכו'. נסיון לעצור ולכבות ולהדליק לא עוזר. זה מיד מהבהב שוב (לפעמים רק אחרי שנוסעים כמה מטרים). צריך לחכות שזה יסתדר מעצמו. חוץ מפעם אחת שבאתי בכוונה ממש מהר לפס האטה, ומהמכה זה באמת הסתדר.

דבר נוסף, לפעמים בזמן שיוט על 90 קמ"ש, גז קבוע בלי להזיז, 2200 סל"ד - פתאום הסל"ד עולה ויורד (2600 עד 2200) ומרגישים "גלים" שמזכירים רכב ידני שבאמצע הנסיעה מכניסים ומוציאים קלאץ' עם גז קבוע כל הזמן.

במוסך כבר בוצעו הפעולות הבאות:

עדכון תוכנה, כוונון מתג הילוכים בתא המנוע (שאמור לדעת באיזה הילוך הידית) וניקוי מגעים.

אלו התקלות שהמחשב כותב במוסך:

תקלה קבועה:

Automatic transmission Control unit Permanent fault. Shift lock output open circuit or short circuit to earth

תקלה מידי פעם:

Automatic transmission control unit Intermittent fault. Supply to the sensors

למישהו יש רעיון? אני לא רוצה להחליף גיר בגלל איזה מגע רופף.

תודה

פורסם

לפי מה שאני מבין -ואני לא מתיימר להבין הרבה = יש לך בעיית מגעים

לפחות כך זה מדווח

בעיית הארקה.

דבר כזה גורם להרבה צרות.

כל זה בתנאי כמובן שזו לא תקלה אחרת שגורמת למחשב לדמיין...

פורסם

תבדוק את סופיות הכבלים שמחוברות למצבר, תבדוק את כבל ההארקה בין הגיר לגוף, תבדוק הפרשי פוטנציאלים בין גיר למינוס מצבר, בין גוף למינוס מצבר, בין קוטב מינוס למינוס מצבר, מינוס מחשב גיר להזנת מתח אליו (תשאל בפורום איזה פין - אני לא ממש זוכר). ובטח שלא לרוץ לשפץ גיר - אלו לא תקלות מכניות! (לפחות למראית עין)

• ספונסר פורום
פורסם

צמת חוטים פנימית תקולה. או מגע רופף. תעברו שוב על התקעים בשקע תקע האפור לבן שעל הגיר ועל התקע של המחשב לבדיקת קורוזיה ו/או לכלוך.

אורן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...