Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Colt ,Civic ושאר ירקות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מתייעץ אתכם בשליחות חבר. ההודעה כתובה בגוף ראשון אך מדובר על האוטו שיהיה של חבר שלי)

שלום

אני בן 18 ויש ברשותי ב30K שקל כדי לרכוש לעצמי מכונית בעלת גיר אוטומטי.

בתור בן אדם צעיר אני מחפש רכב מהנה לנהיגה מצד אחד ומצד שני

שיהיה חסכוני ואמין מטעמי חסכון בכסף.

לאחר כמה התייעצויות עם מכרים ובשיטוטים ברשת + חיפושים בפורום

הגעתי למסקנה אולי ארכוש מיצובישי קולט משום יופיה (היופי הוא פקטור בבחירה) או הונדה סיויק

הרכב המיועד יהיה בסביבות שנה 95-96 (במסגרת התקציב) וישמש אותי לנסיעות עירוניות ובין עירוניות בעיקר אך גם לנסיעות מעט יותר ארוכות.

2 מכוניות כמעט אני סגור עליהן . קולט שנת 95 יד ראשונה 120K קילומטר והשניה סיויק שנת 95

יד ראשונה 100K - שתיהן עם גיר אוטומט. איזה מהן תענה האלה :

א. עדיף, לפי דעתכם האישית

ב. יצרוך פחות דלק (כשהוא במצב נורמלי ותקין)

ג. יהיה אמין עד כמה שאפשר

ד. ישמור על ערך כשארצה למכור אותו בעוד כ-3 שנים

ה. יהנה לנהיגה

ואם יש לכם עוד דברים להוסיף בקשר לרכישת אחד מהרכבים האלה, אשמח.

~~~

שאלה נוספת שלי היא אם עולה לכם בראש אוטו אחר שיענה על הדרישות שכתבתי

(להזכירכם: אוטו בעל לוק צעיר, מהנה, אמין, חסכוני) מלבד 2 הרכבים האלה.

:smilecolr
פורסם

לפי דעתי הסיוויק תישמור על הערך הכי גבוה.

אמינות ברכבים האלו זה הכל תלוי בהיסטורית הטיפולים שלהם וכמה "קרעו אותם".

הנאה מנהיגה לא תקבל מאף אחת מהן, אלו לא רכבים ספורטיבים.

בהצלחה בקנייה,

אופק.

פורסם

תודה על התגובות.

הנאה מנהיגה, עד כמה שאפשר בדגמים האלה.

BTW

מהי צריכת הדלק של הסיויק והקולט ? 1 ל-?

אה והוא לא אהב את הIBIZA :|

:smilecolr
פורסם
(מתייעץ אתכם בשליחות חבר. ההודעה כתובה בגוף ראשון אך מדובר על האוטו שיהיה של חבר שלי)

א. עדיף, לפי דעתכם האישית

הונדה סיוויק, תיכף אפרט למה.

ב. יצרוך פחות דלק (כשהוא במצב נורמלי ותקין)

ההונדה, תהייה חסכונית הרבה יותר מהקולט האוט'.

ג. יהיה אמין עד כמה שאפשר

הגיר האוט' של הקולט זהה לחלוטין לזה של ה ס. לאנסר, והגיר של הלאנסר מאוד רגיש, גם אם מורכב קולר, הגיר מאוד שברירי.

כעיקרון גרסאות אוט' הן פחות אמינות מידניות, אך גם קולט מטופלת וגם סיוויק מטופלת הינן מכוניות אמינות להפליא.

ד. ישמור על ערך כשארצה למכור אותו בעוד כ-3 שנים

לדעתי שניהן, קולט וסיוויק שניהם רכבים יחסית מבוקשים.

ה. יהנה לנהיגה

אני העדפתי מעט את ההונדה, בעלת יותר כוח זמין ותגובות דוושא עדיפות מהקולט, מתלים קשים יותר.

אך הקולט אוטו חזק 113 סוסים, על אוטו קל.

והעדפתי את הפנים של הקולט, הייה לי נעים יותר בו, וגם מעוצב יפה יותר.

ואם יש לכם עוד דברים להוסיף בקשר לרכישת אחד מהרכבים האלה, אשמח.

~~~

שאלה נוספת שלי היא אם עולה לכם בראש אוטו אחר שיענה על הדרישות שכתבתי

(להזכירכם: אוטו בעל לוק צעיר, מהנה, אמין, חסכוני) מלבד 2 הרכבים האלה.

.....

פורסם

בין 2 המכוניות הללו הייתי בוחר בלי לחשוב פעמיים בסיויק.

רכב עם לוק צעיר, מנוע חזק מאוד(125 כ"ס), מרווח יחסית, אך בעייתו העיקרית שהוא מעט נמוך.

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה אז לא תקבל את זה באף אחת מהן. במקרה כזה עליך לפנות לפיג'ו, המתמחה בנושא, וההמלצה שלי היא ה306.

אבל אישית, לא הייתי בוחר בפיג'ו, לא בקולט ולא בהונדה.

בתקציב הזה(30K) ניתן למצוא פיאט בראבה\בראבו שנת 00\01 שמורות מאוד עם קילומטרז' נמוך.

רכב איכותי הרבה יותר, נעים יותר לנהיגה ולנסיעה, ובסה"כ קנייה משתלמת בהרבה.

פורסם

מצטרף.

הקולט שותה "הרבה יותר" מהסיווק בדגמים אלה.(באוטומט)

או אלא שהבדל בניהם בצריכה לא כול כך גדולה יחסית.?

יש למישו את כמות צריכת הדלק בערך במספרים.?

ועוד שאלה הסיווק 95 יש לה בעיה עם השוק ביגלל שאנשים כבר מעדיפים עוד טיפה כסף וליקנות את הצורה מ96 זה נכון או שיש לה שוק וזה לא קשור?

פורסם

(תיקון הודעה קודמת)

הקולט שותה "הרבה יותר" דלק מיסיווק בדגמים אלה.(באוטומט)

או אלא שהבדל בניהם בצריכה לא כול כך גדולה יחסית.?

יש למישו את כמות צריכת הדלק בערך במספרים.?

ועוד שאלה קטנה הסיווק 95 יש לה בעיה עם השוק ביגלל שאנשים כבר מעדיפים להוסיף עוד טיפה כסף וליקנות את הצורה החדשה משנת 96 זה נכון?! או שיש לה שוק וזה לא קשור?

תודה לעוזרים

פורסם

תתפלא, אבל דווקא לדגמים היותר ישנים, כלומר מ92-95 יש עדיפות מפני שהמון המון צעירים מעדיפים את הצורה הזאת, ולא בכדי. בשנים האלה הסיויק מציגה ביצועים ממש דמוי GTI, בניגוד למכוניות משנת 96 ואילך אשר השמינו ונהיו כבדות יותר.

פורסם

2 מכוניות כמעט אני סגור עליהן . קולט שנת 95 יד ראשונה 120K קילומטר והשניה סיויק שנת 95

מציע לך לבדוק את העניין הזה טוב טוב,מוזר לי קצת לשמוע סיוויק וקולט ששניהן יד ראשונה ועם קילומטרז' סביר +. תעיף מבט בעץ העליון של פגיעות מקנייה מיד שנייה.

פורסם

colt- גרסה של סופרלנסר- אמינות לא משהו ,אבל יש יותר גרועות .הנאה מנהיגה - אני אישית לא קיבלתי.... מנוע חזק .... פלסטיקים לא הכי איכותיים וגם לא הכי גרועים....

civic- אוטו נחמד לי יש ניסיון עם 96 - דגם1.4 EX ....מאובזרת יותר טוב ממצובישי ועושה רושם של רכב יותר איכותי....דרך אגב ב 30K אפשר למצוא דגם 96 1400סמ"ק (דור הבא) במחירון הוא ב 8000ש"ח יותר זול..... 1400 של סיויק מספיק חזק -לפי הרגשה אישית לא פחות חזק מ 1600 של סופרלנסר.....גם יותר אמינה.....( מניסיון אישי - שני הרכבים במשפחה הרבה שנים ,שניהן קילומטרז' נמוך ושניהן לא קרועות) סיויק הרבה יותר נוחה....

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

אני מחר ב"ה לוקח אותם לבדיקה בת"א קוראים למקום "טסט In ".

וניבדוק הכול.

לא יודע למה אבל אני נעול על הקולט אני כול כך רוצה את האוטו הזה!

אתם אומרים שזו טעות לקנות אותו ביגלל שזה קולט?יש לה שוק? אם אחרי זה אני ירצה לימכור ניראה לכם לא יהיה בעיות?

תודה רבה לעוזרים

(לפי מה שאני רואה אפחד לא יכול לענות לי על צריכת הדלק של הקולט האוטמט?!)

פורסם

קןלט זה לא טעות, שלא תחשוב ככה, וכן יש לה שוק.

פשוט הגרסה האוט' זוללת הרבה דלק (יותר מהסיוויק), והגיר שלה הוא עדין ונוטה לבעיות.

מה גם שבנהיגה העדפתי את הסיוויק, נוחה יותר לנהיגה , ותגובות דוושא טובות יותר במעט.

אני איני מכיר את כל התקלות של הסיוויק מכיוון שלא הייה לי את הרכב הזה לטווח ארוך.

ולגבי הצריכת דלק, שניהן מכוניות לא חסכוניות, אך הצריכה של הקולט גבוהה מזו של הסיוויק.

פורסם

שאלת לדבי צריכת הדלק.

אני לא יודע מהי הצריכה של הקולט אבל אני יכול להגיד לך שאצלי בסיויק היא שותה 1-10.5\11

עם ג'נט 16' בנסיעה הרגילה שלי( לא פרועה ולא כלום)

לעומת זאת הקולט שותה הרבה יותר!

אני לא יודע למה אבל בכל המיציבושי שאני מכיר ישנה צריכת דלק גבוהה בהרבה מהרגיל!

ולא הייתי ממליץ לך על הקולט מבחינת צריכת הדלק(זה מנוע וגיר של לאנסר)

והתשובה לשאלתך-סיויק,רק סיויק אתה לא יודע איך אתה תצטער אם תקנה משהו אחר!

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

• תוכן חדש...