Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר מכסה מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש לא בא צבוע.

אין סיבה לקנות חדש, וסביר להניח שתמצא משומש בצבע הנדרש.

המחיר למשומש יכול להגיע לכ-1500 ש"ח ואפשר למצוא גם בהרבה יותר זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמא שלי נכנסה קלות בנסיעה לאחור בעמוד ברזל דק.

בכל אופן הבגאז' התעוות קצת- הוא לא נסגר כמו שצריך וצריך לטרוק אותו, וחוששני שגם יש נזילת מים.

יש מנוס מלהחליף את כל המכסה? מה העלויות?

אני קצר בכסף, אז פתרונות יצירתיים או לחילופין זולים יכולים לעזור.

תודה רבה , שי.

פורסם

סביר להניח שפחח יוכל לסדר את הנזק במאות בוודות של שקלים בלי צורך להחליף את מכסה.

אם תספר לנו איפה אתה גר נוכל להפנותך למוסכים באיזור שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מדגיש שוב, המכסה התעוות, ואיתו הקורות.

אתם בטוחים שאפשר לסדר את זה כך שהוא ייסגר כמו שצריך, ולא תהיה חדירת מים, אצל פחח?!

וכמה זה אמור לעלות בערך?

תודה, שי.

פורסם

לא תוכל לקבל פה הערכת מחיר כי יש צורך לגשת עם המכונית לפחח רכב כדי שיראה הנזק בפועל ורק אז הוא יוכל לתת לך הצעת מחיר לתקון. דרך המסך והמקלדת לא רואים דבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם אתה רוצה לישון בשקט, עשה סיבוב בפירוקיות, תמצא משומש בצבע הרכב אפילו בפחות מ500 ש"ח...

רק תדע איך לחפש, ולכל מקום שאתה מגיע תגיד שאצל הקודם רצו 600 ש"ח אז החלטת להמשיך לחפש...

haters will hate

פורסם

אני חתיכת עלוקה כשיש לי אינטרס בעניין.

אתה אומר שאם אני יחפור לבן אדם בפירוקים מספיק אז הוא ישחרר לי ב-400???

כי זה מה שיש לי להשקיע בעניין.

תודה, שי.

פורסם

תחפור תחפור..הפירוקיות מלאות בחלקים שלא נמצא להם קונה והן "מתות" להפטר מהם. אם בא לך תריץ חיפוש בפורום ותראה איך קניתי דלת לסובארו שלי מפירוקייה ב400 שקל (למרות שהוא רצה 600 לפני מע"מ) הכל תלוי בכמה הם רוצים למכור ובכמה זמן החלק נמצא אצלם.מכיוון שהרכב לבן יש סיכוי טוב שתמצא בצבע הרכב.

בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
תחפור תחפור..הפירוקיות מלאות בחלקים שלא נמצא להם קונה והן "מתות" להפטר מהם. אם בא לך תריץ חיפוש בפורום ותראה איך קניתי דלת לסובארו שלי מפירוקייה ב400 שקל (למרות שהוא רצה 600 לפני מע"מ) הכל תלוי בכמה הם רוצים למכור ובכמה זמן החלק נמצא אצלם.מכיוון שהרכב לבן יש סיכוי טוב שתמצא בצבע הרכב.

בהצלחה.

זה גם תלוי לאיזו פירוקייה הולכים.

ביפו שילמתי על דלת לסוויפט כולל המראה, החלון, הדיפון הפנימי וכנף כולל פנס האיתות 150 ש"ח...

ללא מיקוח. אני אהיה שם מחר ואשאל לגביי דלת באגאז' של מאזדה

haters will hate

• תוכן חדש...