Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה הצלחתי להשיג את התוכנה ETKA 6 למציאת מספרים קטלוגים של חלקי הרכב שברשותי, גולף שנת 2000.

שאלתי היא כזו.

האם ניתן למצוא ברשת האינטרנט או בתוכנה עצמה את היצרן שמייצר את החלקים עבור הקונצרן או חלק תחליפי עבורו לפי מק"ט יצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

נסה לבצע חיפוש ב- Google למק"ט היצרן.

אפי.

שלום לכולם

בשעה טובה הצלחתי להשיג את התוכנה ETKA 6 למציאת מספרים קטלוגים של חלקי הרכב שברשותי, גולף שנת 2000.

שאלתי היא כזו.

האם ניתן למצוא ברשת האינטרנט או בתוכנה עצמה את היצרן שמייצר את החלקים עבור הקונצרן או חלק תחליפי עבורו לפי מק"ט יצרן.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
שלום לכולם

שאלתי היא כזו.

אם השגת את תכנת ה ETKA ואינך סוכן מורשה של פולקסווגן, הרי שהשגתי תכנה פרוצה או מזוייפת. תכנת הETKA מחייבת גם שימוש במפתח אלקטרוני המוצמד לגוף המחשב. מי שאינם סוכני פולקסווגן, יכולים לקנות מהיצרן דרך האינטרנט תכנה בשם EIS לחלפים, וכן תכנה או חומר נוסף עם הוראות העבודה לתיקונים. הכל נמצא באינטרנט בקישורים מאתר פולקסווגן העולמי. המספרים הקטלוגיים שתראה בתכנה הם מספרי פולקסווגן בלבד ואינם כוללים כל מידע אחר על זהות היצרן או מקבילים בתחליפים.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

כן זה מה שאני מחפש.

ישנם יצרנים כגון MANN FILTER שבאתר שלו ניתן למצוא פילטרים תחליפיים,אבל נשאלת השאלה האם זה באמת תואם את הדרישות הטכניות של היצרן.

חיפוש בגוגל לפי מק"ט יצרן אינו מניב פירות ברוב המקרים.

איזה תוכנה נוספת אני זקוק לה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

על קופסת הפילטר אוויר שבאוטו שלי יש סמל של MANN

וגם יש את המספר הקטלוגי של MANN וגם את המספר הקטלוגי של VW...

MANN מייצרת עבור VW את הפילטרים. VW לא מייצרת כלום- הכל קבלני משנה. VW רק מרכיבים...

פורסם

אני כמעט בטוח שחלקים תחליפיים ממוינים עפ''י אותו קטלוג ETKA/ETOS שברשותך. על פי הקוד VAG שיש ברשותך אתה יכול לקנות אותם חלקים של יצרנים שונים אבל יהיה להם את אותו הקוד VAG. איכות החלקים זה משהו אחר. כל יצרן ממין גם את החלקים שלו (שיכולים להתאים לכמה מכוניות - למשל פילטר שמן) ואז יש לך שני קודים. בעקרון כל יצרן אמור להביא לך חלק מהמלאי שלו על פי קוד VAG שיש לך, בתנאי שהוא כן מייצר חלקים ל-VW. הבנת?115500.png

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ראיתי שהאתר דורש REGISTER , לא המשכתי, מה הוא דורש? תשלום? ואם כן, כמה והאם זה בטוח?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מישהו יודע אם יש גירסא באנגלית להורדה והאם אפשר לשדרג את התוכנה הקיימת(ספרדית כנראה)

לאנגלית לפני שאני מוחק את זה?

• תוכן חדש...