Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב-טוב

כמה מוזר זה לקרוא מסמך רשמי של קונצרן VW שפורסם בארה"ב.

תרגום קצר+מידע שקראתי באתרים שונים בארה"ב.

במספר רב של רכבים מדגם פאסאט בנפח 1.8L עם טורבו שנים 1994-2005,התגלתה בוצה בשמן שגרמה להתראה.

נדלקה נורת אזהרה אדומה של לחץ שמן מנוע.

היצרן טוען שהבעיה נגרמה כתוצאה משימוש בשמן שלא עומד בדרישות היצרן או אי החלפת שמן מנוע בזמן (כול חצי שנה או 8000 קילומטר).

למרות זאת היצרן החליט לפצות את בעלי הרכבים בהארכת תקופת האחריות ל-8 שנים ללא הגבלת קילומטרים על בעיה שנובעת כתוצאה מבוצה בשמן.

כ-426,000 בעלי רכבים קיבלו מכתב אזהרה על קיום הבעיה.

מקריאה של חומר נוסף העוסק בבעיה זו בארה"ב הסתבר, שבמספר רב של רכבים נדרש שיפוץ מנוע או החלפת מנוע כתוצאה מבוצה בשמן.

כמו כן לקוחות שאצלם הבעיה התגלתה הצהירו במפורש שביצעו את הטיפולים בהתאם להוראות היצרן.

היצרן VW שלח 30 מהנדסים לאבחן את הבעיה.

המלצות היצרן:

לעבור לשימוש בשמן סינטטי מלא ואיכותי ולהחליפו כול 8K או חצי שנה.

דרך אגב בעיה כזו התגלתה גם ברכבי TOYOTA.

קישור:

http://www.autosafety.org/article.php?scid=151&did=963

למסמך הרשמי

http://www.autosafety.org/uploads/phpHPDpvG_VWOilSludge.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מה שקורה כשמנסים "לחסוך" ולשים שמן מנוע ב-35 ש"ח לגלון מהוםסנטר API SF.

(אני פשוט לא מאמין שעוד מוכרים את הזבל הזה :twisted: )

פשוט מיסכן מי שמשתמש בזה.

במו עיני ראיתי בעל גולף שנת 99 (שכן שלי) ששם שמן מינרלי של "הנשר האמריקאי" API SF שקנה בטח בסופר ב-30 ש"ח לגלון.

אני כמעט בטוח שהבוצה נגרמה ע"י שמנים מסוג זה.

ניצן

• תוכן חדש...