Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגעתי למוסך כדי להחליף צלחות (מאחר ואין לי את המכשיר הייעודי לכך) וגילינו שמשאבות הברקס האחוריות נוזלות ותפוסות מעט. :evil:

האוטו נשאר במוסך עד מחר. :x

אגב, מדובר במשאבות ברקס מקוריות שלא הוחלפו מעולם!!!

ועוד דבר: אני מחפש ל-R12 קרבורטור (SOLEX), ג'נט בודד, גריל קידמי (הגריל של 75' ומעלה) ודיפרנציאל.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום הגעתי למוסך כדי להחליף צלחות (מאחר ואין לי את המכשיר הייעודי לכך) וגילינו שמשאבות הברקס האחוריות נוזלות ותפוסות מעט. :evil:

ועוד דבר: אני מחפש ל-R12 קרבורטור (SOLEX), ג'נט בודד, גריל קידמי (הגריל של 75' ומעלה) ודיפרנציאל.

מצטער לאכזב אותך אבל הם כן הוחלפו

פורסם

יש לי גיר. 0524210889 רני.

פורסם

היום הגיעה לביתה החדש טינה טנדר , אחות לעליזה וכדי לא לבאס את מלכת הגזרה הוצאתי אותה למפגש ראשון , עליזה עקבה אחרי בדומיה כאשר מיזמזתי את "איבריה הצנועים" של אחותה לחניה אך בסופו של דבר נאותה להתקרב מעט לצילום משפחתי .

לאחותה נפתח שרשור חדש כך לא נקפח אף אחת מהן .... :oops:

CIMG2014.JPG

CIMG2018.JPG

CIMG2019.JPG

CIMG2020.JPG

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
היום הגיעה לביתה החדש טינה טנדר , אחות לעליזה וכדי לא לבאס את מלכת הגזרה הוצאתי אותה למפגש ראשון , עליזה עקבה אחרי בדומיה כאשר מיזמזתי את "איבריה הצנועים" של אחותה לחניה אך בסופו של דבר נאותה להתקרב מעט לצילום משפחתי .

לאחותה נפתח שרשור חדש כך לא נקפח אף אחת מהן .... :oops:

Renault & Rom = R&R

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

פרטים לגביי התחרות חתירה שביקשתי שתגיעו אלייה:

13.2 פארק הירקון בת"א 9:00-14:00.

גם אם תוכלו להגיע לחלק מהזמן - אני אודה לכם מאוד :)

תפיצו בבקשה לכמה שיותר אספנים!

SWELL

פורסם

שמע רנו 4 זה אחד הרכבים החמודים ביותר בשוק הענתיקות בארץ רכב כייפי קל לשיפוץ והכי חשוב לא מפסיק לנסוע מנסיון :lol:

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

• תוכן חדש...