Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות על הפנים של העיתון אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא קיבלתי את העיתון שלי עדיין, אני ממש מצפה לו אמרו לי שהחודש יהיה כתבת שער על אינגה מגרון עמוק 2. אני אומר לכם העיתוני פורנו האלה, אף פעם לא מגיעים בזמן! תמיד יש להם תירוץ שלמישהי התפוצץ הסיליקון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם אני לא קיבלתי את העיתון שלי עדיין, אני ממש מצפה לו אמרו לי שהחודש יהיה כתבת שער על אינגה מגרון עמוק 2. אני אומר לכם העיתוני פורנו האלה, אף פעם לא מגיעים בזמן! תמיד יש להם תירוץ שלמישהי התפוצץ הסיליקון.

מיצטער תומר זה הגיע אלייך פשוט השאלתי את זה :-)

אני אחזיר לך מחר.

פורסם

כל החברים שכתבו שעדיין לא קיבלו את הגליון של החודש, האם קיבלתם אותו כבר?

אני אישית עדיין לא וזה ממש עובר את הגבול, התקשרתי כבר פעמיים אליהם..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...