Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ההתרשמות שלי בכל אופן, אבל אני לא בא בטענות לאף אחד מאנשי תחנת הדלק כי סה"כ זה עסק וכולם רוצים להרוויח ולהתפרנס בכבוד.

יוגב

שמע חבר, להתפרנס בכבוד זה דבר אחד אבל להיות שרלטן ולרמות זה לא הולך יחד עם פרנסה בכבוד, לא מספיק שהמחירים של הנוזלים של תחנת הדלק מופקעים, לא מספיק שהמדידה אינה מדוייקת (גם שמן וגם מים) אז בנוסף הם מרשים לעצמם לשקר ולרמות. זו לא פרנסה בכבוד.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע חבר, קודם כל אחד באמונתו יחיה :wink: .

ואולי לא הסברתי את עצמו נכון אבל התכוונתי לזה שאני לא מבין את הרמאויות שהם שהם דוחפים שמן ומים לאנשים שלא מבינים .

אבל דבר אחר אני מבין, שזה עסק שכולם רוצים להתפרנס בו בכבוד.

למשל חבר שלי סטודנט והוא חייב כסף , אז מה רע בזה שהוא ירוויח עוד כמה טיפים ופרמיות על מכירות.

אני לא הייתי דוחף לאף אחד שום דבר אם הייתי עובד בתחנה , ובעצם אני אישית הייתי מעדיף שכל התחנות יהו שרות עצמי וכולם יטפלו ויתדלקו במכוניות שלהם לבד!

קצת הבנה בסיסית במכונית שלך: מים, שמן, לחץ אוויר בצמיגים, ,זה לא כזה קשה...

יוגב

פורסם

אני לא הייתי דוחף לאף אחד שום דבר אם הייתי עובד בתחנה , ובעצם אני אישית הייתי מעדיף שכל התחנות יהו שרות עצמי וכולם יטפלו ויתדלקו במכוניות שלהם לבד!

קצת הבנה בסיסית במכונית שלך: מים, שמן, לחץ אוויר בצמיגים, ,זה לא כזה קשה...

יוגב

בעייתי.

אתה חשוב שכל בנאדם יודע איך לטפל במכוניתו? (שמן מים וכו..)

אני בספק.

אור.

פורסם
חברים, אסור לבדוק שמן / מים עם מנוע חם!

יש לך הסבר לזה ?

לא מעט מכונאים שאני מכיר אישית אמרו לי שבדיקת שמן היא במנוע חם בלבד, וזאת לאחר עשר דקות שהוא כבוי על מנת לתת לשמן לרדת חזרה לאגן.

פורסם

שלום לכולם.

א. בדיקת שמן נעשת רק במנוע קר לאחר שהשמן ירד לעגן השמן, כי אם תוציא את המדיד שהמנוע חם (לא פועל) באמת יהיה חסר שמן כי כל השמן נימצא במנוע והמדיד מראה כמה שמן יש באגן השמן! (שים לב להבדל)

ב. לגבי המים תחשוב רגע לבד, מה קורא אם אתה פותח מחסה של קומקום שהמים רותחים.

בברכה בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

הנה מתוך ספר הרכב של המיאטה, למיטב זכרוני היו הנחיות זהות גם בספר הרכב של האיביזה -

שמן - מביאים לחום עבודה. מכבים וממתינים לפחות 5 דקות עד שכל השמן יורד למטה.

מים - הבדיקה אך ורק עם מנוע קר!

בתחנת הדלק אין לך את התנאים המינימאליים הנדרשים לבצע את הבדיקות.

Inspecting Engine Oil Level

1. Be sure the vehicle is on a level surface.

2. Warm up the engine to normal

operating temperature.

3. Turn it off and wait at least 5 minutes

for the oil to return to the oil pan.

4. Pull out the dipstick, wipe it clean, and

reinsert it fully.

5. Pull it out again and examine the level. It's OK between L and F.

But if it's near or below L, add enough

oil to bring the level to F.

Inspecting Coolant Level

The coolant should be at full in the

radiator and between the FULL and LOW

marks on the coolant reservoir when the

engine is cool.

If it's at or near LOW, add enough coolant

to the coolant reservoir to provide

freezing and corrosion protection and to

bring the level to FULL.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

באמת רוה הדברים שנרשמו כאן נכונים אחרי שהגבתי, אני מקבל לחץ מהמנהל שלי להגיע למינימום 350 שקל ביום, למרות שאני מוכר יותר, רק שצריך כמו שהזכרתי.

אני בטוח שכל אחד כאן בפורום יודע לבדוק שמן מים, אבל יש אוכלוסיה של המון נשים בלי להעליב אף אחת, והמון גברים, שוב, בלי להעליב אף אחד שאין להם מושג גם איך פותחים את מכסה המנוע, ושאני מסייע להם ופותח, חסר להם לפעמים גם שתי ליטר שמן, והמיכל של המים יבש יותר מלחם קשה.

רק אז אני מציע ומוכר לפעמים...

ואני לא מקבל גם אחוז אחד אפילו, תאמינו לי שלא, לא יודע למה.

המנהל שלי אומר שאם אני אמכור כל יום במשך חודש 350 מינימום אני יקבל דיסקמן ששווה אולי 300 שקל.

החודש שעבר מכרתי ב 12,843 אלף שקל, הלוואי והייתי מקבל מזה 10 אחוז.

שבת שלום.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בעייתי.

אתה חשוב שכל בנאדם יודע איך לטפל במכוניתו? (שמן מים וכו..)

אני בספק.

אור.

ראיתי אנשים שלא יודעים להעביר לD באוטומטית שלהם ולהתחיל לנסוע. שלא נדבר על שמן מים אוויר בצמיגים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה המתדלק עצמו.

אני מכיר אחד שעובד בתחנת דלק (לא משנה איזה)

ואם הוא מוכר שמן מים מזוקקים למצבר וכל השמנים למינהם.

הוא מקבל על זה אחוזים.

והוא אמר לי אפילו אם חסר טיפה הוא אומר שחסר ומוכר לפעמים מצליח לפעמים לא.

וככה זה בכל תחנות הדלק.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם
זה המתדלק עצמו.

אני מכיר אחד שעובד בתחנת דלק (לא משנה איזה)

ואם הוא מוכר שמן מים מזוקקים למצבר וכל השמנים למינהם הוא מקבל על זה אחוזים.

והוא אמר לי אפילו אם חסר טיפה הוא אומר שחסר ומוכר לפעמים מצליח לפעמים לא. וככה זה בכל תחנות הדלק.

זהו, על זה אנו מדברים, והכותרת היא בדיוק "למה יש מתדלקים ש.." ולא "למה המתדלקים ..". תודה על הדוגמא האמיתית.

והעניין הוא באמת על זה שיש שלא מסוגלים לבדוק. ניסיתי כבר להסביר לאימי איך לבדוק, לפחות שלא יוכלו לעבוד עליה, ולמרות זאת היה את המתדלק שעשה את עבודתו נאמנה.

ולא יעזור לומר לה שבדקתי לפני הנסיעה, כי גם במקרה כזה, שהיא ענתה שבדקו לה בבוקר, וגם לאחר שכנועים לא הסכימה לפתוח, אמרו לה (ולמה "אמרו"? כי אחד המתדלקים קרא לשני שיאשר את דבריו העקומים) שעשן עולה מתחת מכסה המנוע, ואם לא יבדוק וימלא המנוע עלול להישרף. היא כמובן העדיפה לשלם קצת, ולא להסתכן.

פעם אחרת הסבירו לה שרואים שמן מטפטף, ולכן למרות שאני בדקתי לפני הנסיעה, אבל כיוון שטפטף, וודאי שעכשיו חסר, ולכן כדאי לה לפתוח להם את המכסה מנוע, וכמובן היה חסר, ובכל המקרים הם מילאו ועברו את מפלס המקסימום, כדי להראות לה שכאילו היה חסר. ואז אני צריך להוציא את המיותר, יש על זה שרשור אפילו, מכששאלתי בפעם הראשונה אם צריך להוציא.

וזאת לדעת, אין אצלי ב-DL נזילות, וגם אחרי זה בדקתי שוב. אבל אני לא מצפה מאמא שלי לשכב תחת המכונית בתחנת דלק כדי שאולי היא תראה שאי אפשר להאמין להם.

וזה לא רק היא, אבל אביא רק מקרה של חבר שלי, שאת אשתו גם שיכנעו לקנות חצי סינטטי ברכב שאמור שלא לקבל את זה. 10/40 עולה יותר, לא? נעזוב לרגע את זה שאותה רמת שמנים עולה במקום רגיל, חצי מהמחיר ומטה.

פורסם
או שפספסתי משהו, אבל לי לא ברור דבר אחד: איך בדיוק בודקים מפלס שמן כאשר המנוע בזה הרגע עבד וכאשר המפלס לא ישר?
מה את המתכוון המפלס לא ישר? שהמפלס לא עלה? לגבי זה שהמנוע עובד, אמורים באמת לדומם מנוע בתחנת דלק, אלא שזה לא מספיק זמן.

מסקנה בינתיים- אי אפשר שמי שבודק לך, יוכל להיות לו אינטרס למכור לך גם אם זה יזיק לך!..

פורסם
אתה טוחן מים.

תגיד לה לא לקנות בתחנות דלק שמן/מים וזהו.

אמרתי לה, ולכן היו צריכים לספר לה את הסיפורים של הנזילות והעשן שלא היה, כי בלי זה היא לא היתה מוכנה לפתוח אפילו מכסה מנוע! זה איפה שאנחנו אוחזים!

• תוכן חדש...