Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אתמול היתי בחנות חלקים בירושלים על מנת לקנות פלאגים לאונו, באתי עם הדגם המתאים של NGK וBOSCH אך המוכר התעקש שהכי טוב לאונו זה מגנטי-מירלי מקורי (הוא מוכר במיוחד חלקי פיאט כבר הרבה זמן, כככה שהוא נשמע אמין) ודווקא בפילטר שמן התעקש על לא מקורי של BOSCH ואמר שהוא יודע על מה הוא מדבר, וזה הכי טוב ומתאים...

מה דתעכם על הענין (במיוחד הפלאגים)? אף פעם לא שמעתי על הפלאגים שלהם בכלל...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

מגנטי מירלי (Magneti Marelli ) זאת חברה ששייכת לקונצרן פיאט.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן, אכן אצלו.

הוא אמור להיות מומחה לאונו.

ARILOU - אני יודע שזה חברה ששיכת לענין ומיצרת חלקים מקורים, השאלה היא האם הפלאגים שלה טובים לאונו?

(כמו שVALEO מומלץ לצרפתיות אבל אנשים אמרו שהוא לא טוב)

...Carpe Diem

פורסם

הפלאגים צריכים להיות תואמים ל-:champion rn9ycc / rn9yc והמרווח אלקטרודה צריך להיות 0.8 מ"מ.

אני לא מכיר את הפלאגים הספציפיים האלו (גם איזה דגם הם יכול לעזור), צריך לבדוק בקטלוג של החברה לאילו רכבים הם מתאימים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש לי טיפו הזרקה (שזה אותו דבר) - אני שם BOSCH. פלגים מצויינים. הבעיה רק במחיר - 100 ש"ח... (אוטו דיפו). מישהו מכיר זול יותר באזור אשדוד - חולון ?

• תוכן חדש...