Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה לפני שנה קניתי בלוח פורום הזה את הרכב הראשון שלי שאני חייב לציין שירת ומשרת אותי נאמנה באמינות מופלגת ובמצב מעולה [מיד 1 105K אישה מבוגרת נהגת יחידה] והאוטו בונבון חיצוני ומכאני.

בכל אופן רכשתי את הרכב שישרת אותי באותה התקופה [לפני שנה תחילת י"ב] נהנתי ממנו ומודה שגם השקעתי מסביב עליו וכמובן שעל מערכת סאונד. ימים עברו ודברים הישתנו וכיום אני חייל שמקבל משכורת צבאית דלה מידי חודש שכידוע לכם קשה גם להתקיים ממנה ובנוסף על כך לקיים ולממן את הרכב ככה שאני פה ושם מתקשה באחזקה בזמן הנוכחי אבל נגיד זאת כך-אני בסופו של יום מסתדר באופן גבולי במימון הרכב . כרגע אני עושה טירונות 02 במחנה 80[גר בחדרה] ואני מיועד לחיל האויר /חימוש/יח' מז"י.

ולא יודע כרגע על איזה בסיס יציאות אני ישרת וכמה אני יראה בית והכל . כרגע אני רואה את הרכב ומשתמש בו אחת לשבוע וזה ממש מבאס ולא מספיק . בנוסף על כך היום זה היה הקש ששבר אותי אני חוזר אחרי שבוע מהבסיס ומגלה שניסו לפרוץ לי לרכב דרך דלת הנהג וגרמו חבלה ונזק לדלת ולרכב כתוצאה מהניסיון פריצה . למזלי לא הצליחו או לפחות ירדו מהרעיון לבזוז את המערכת סאונד שלי באוטו[בזה אני מתנחם ומחזיק את עצמי מלאבד את הצפון ]ולאחר כל זה באה השאלה והדילמה האם בכל זאת כדי להשאיר את הרכב או למכור אותו לפרק מערכת ולהשים בארון עד להודעה החדשה שאני יביא רכב .

בכל זאת הדילמה נובעת מכמה סיבות:

1. כן אני קשור מאד לרכב הזה היות ובכל זאת זה רכב ראשון ועברתי איתו בשנה הזו הרבה מאד וניקשרתי מאד אליו [פגו 205] גם אם זה היה לבלות טיפה במוסך בטיפולים קטנים ובעיקר אם זה היה לסוע עם החברה לצפון או לבילוי או סתם לנוע בכייף במקום להשתמש בתחבורה ציבורית או ברגל.

2.האוטו בשנה הזו שהוא ברשותי[גם אצל הבעלים קודמים] נישמר בקנאות יתר הן חיצונית הן מכאנית והן בפנים הרכב ומכלוליו.השקעה לאו דווקא יכולה להמדד בכסף [במיקרה שלי מדובר גם על השקעה פיזית/נפשית]ולכן קשה לי לשחרר עכשיו את הרכב לאחר שעבר ישור קו מתמיד וכרגע מצבו הרבה מעל לממוצא המאפיין 205 אחרות .

3.התקנתי במהלך השנה לאט לאט מערכת סאונד ופה במקביל להשקעה הכספית בעיקר מדובר על השעות הרבות שבהן השקעתי מהלב היישר ליד במהלך ההתקנות השונות של החיווט והציוד והכיוון של הכל וכרגע לאחר שעברתי זאת והשגתי את התוצאה הכימעט מושלמת -מבאס אותי לפרק הכל ולאחסן כרגע בארון עד להודעה החדשה.

4. אולי אני אקבל בצבא תפקיד [למדתי חשמל לכן הציעו לי את המקצועות הללו שציינטי בהתחלה] וגם מבחינת שיחרורים אני יראה הרבה את הבית ככהשבמצב כזה אני אוכל להנות מהרכב ולהשתמש בו ובמצב כזה הרי שאין טעם למכור את הרכב בעיקר אם הרכב מושקע ואצלייך תקופה ואתה מכיר אותו ו"התרגלת" אליו בכל המובנים .

מה דעתכם?

אני באמת אבל ממש באמת אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים ויתרה מכך ,אשמח לקבל ייעוץ ממכם לגבי הצומת דרכים שאני שקוע ותקוע בא ברגעים אילו.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דעתי היא - אל תחשובה אפילו למכור את הצפרתיה היפיפייה שלך !

אל תחשבו על זה, למרות שזה קשה, שמור עליה, על המצב המאכני והחיצוני שלה (אני בטוח שאתה יודע איך, אני סומך עליך ! ! ), תשאיר את הצרפתיה . אחרי זה לא תתבאס.

Peugeot%20205%20client%20profil.jpg

REP-1002907-0111200319495517001.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

יש לך, כמו שאני רואה את זה, שתי בעיות עיקריות:

א. האם תקבל תפקיד עם יציאות "טובות" הביתה, כזה שיאפשר לך בכלל להשתמש ברכב שלך.

ב. האם שכר הרעב שתקבל בשלוש השנים הבאות (ואני מסרב לקרוא לזה משכורת) יספיק לך גם למחייה וגם לאחזקה שוטפת של הרכב.

אם תקבל תפקיד בבסיס פתוח, עם יציאות יומיות, ותוכל להחזיק את הרכב למשך שלושת השנים הבאות, כדאי לך. אין לך מושג איך רכב משדרג את חייך כחייל, אבל אתה הולך לגלות את זה מהר מאוד. אם זה אפשרי, זה בוודאי עדיף בהרבה.

אבל אל, פשוט אל, תשרוף את מעט הכסף שתקבל על הרכב. זה עד כדי כך שווה שתצטרך לשרוף סופי שבוע בבית, כי את כל הכסף שרפת על דלק לבסיס, ועכשיו אין כסף ללכת למסיבה/פאב/בית-קפה/וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש לך, כמו שאני רואה את זה, שתי בעיות עיקריות:

א. האם תקבל תפקיד עם יציאות "טובות" הביתה, כזה שיאפשר לך בכלל להשתמש ברכב שלך.

ב. האם שכר הרעב שתקבל בשלוש השנים הבאות (ואני מסרב לקרוא לזה משכורת) יספיק לך גם למחייה וגם לאחזקה שוטפת של הרכב.

אם תקבל תפקיד בבסיס פתוח, עם יציאות יומיות, ותוכל להחזיק את הרכב למשך שלושת השנים הבאות, כדאי לך. אין לך מושג איך רכב משדרג את חייך כחייל, אבל אתה הולך לגלות את זה מהר מאוד. אם זה אפשרי, זה בוודאי עדיף בהרבה.

אבל אל, פשוט אל, תשרוף את מעט הכסף שתקבל על הרכב. זה עד כדי כך שווה שתצטרך לשרוף סופי שבוע בבית, כי את כל הכסף שרפת על דלק לבסיס, ועכשיו אין כסף ללכת למסיבה/פאב/בית-קפה/וכו'.

יש לו כרגע שלוש בעיות עיקריות:

השתיים שאתה ציינת,

והשלישית היא שהוא לא יודע לכתוב עברית.

:puzzled:
  • תוכן חדש...