Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא עבד לי...

כל דבר בהיר פתאום נצץ..

כבר חשבתי שאלוהים החליט להפסיק לצחוק עליי ומילא לי את המרתף ביהלומים.:-)

בקיצור, עם האולטרה לא מצאתי.. ואני חו להנחה שהוא כנראה עף מתחת לאיזה ארון או לאיזה חור נידח...

יאוש..יאוש...

קדימה תתחיל לבדוק מתחת לארונות... (אם הם גבוהים מספיק)

GTA זה הכי אחי .

פורסם
קדימה תתחיל לבדוק מתחת לארונות... (אם הם גבוהים מספיק)

הלוואי, מדובר בארונות כבדים מאוד וגדולים מאוד, שבהם נערם ציוד במשך 12 שנה שאנחנו גרים בבית זה... :?

פורסם

אני מבין את הרגשתך.

קרה לי מקרה שבבסיסו דומה לשלך.

ביום שקרתה לאבי תאונת עבודה והוא אושפז בבי"הח, חזרתי הביתה במכוניתו של אח שלי. בזמן שהמחשבות רצות לי בראש (על כל מה שקרה באותו היום) אני פוגע באוטובוס חונה ושומע את הקנף הקידמית מתעקמת. אחרי שעצרתי, יצאתי לבדוק את הנזק והתחלתי לקלל ולצעוק (לא בגלל הסכום) בגלל שפגעתי ברכושו של אח שלי, שבטח בי שאני אחזיר את הרכב בשלום... בשיחת טלפון איתו הוא התעצבן עלי, אך הבין את מה שקרה וטען שזאת סתם שטות ולא סיבה לדאגה.

אותה ההרגשה האיומה לא נתנה רגע מנוחה, אז ניגשתי אליו והגשתי לו 700 ש"ח (הנזק היה מוערך ב1200 ש"ח=קנף+פנס...לא חשוב) שנשארו לי מעבודה בחופשת הקיץ (בין י"א לי"ב). הוא סירב לקבל את הכסף, אבל עמדתי על שלי ואמרתי לו שאם הוא יקח את הכסף זה ישפר את הרגשתי. הסיבה להרגשתי באותם הימים היתה לא בגלל הכסף אלא בגלל שאח שלי בטח ואני איכזבתי אותו (זה לפחות מה שהרגשתי באותו הזמן) והכסף שנתתי לו היה סימלי.

..........

תחליט מה שתחליט, דע שבעיני הוריך זאת סתם שטות...

בהצלחה בחיפושים!

פורסם

אם אתה לא רוצה לגלות להם כלום

שבור כוס וחתיכות קטנות

וקח את השבר הכי קטן והכנס לכספת .:screwy:

מי ידע???

סתאאאםםםם

אני צוחק

הפיתרון היעיל במקרה זה

הרם את המיטה ובדוק היטב כמו כן בדוק את סוליות הנעל שלבשת באותו יום שפתחת את הקופסא של היהלומים.

עם פנס הצמד אותו לריצפה והנח את הראש צמוד צמוד.

ירון מאיר

פורסם

רגע רגע, אז מה עם התוקף של הדרכון? הפסקת באמצע המתח....!

סתם סתם, בהצלחה בהמשך החיפושים...

פורסם

תתקשר לברוסה להילומים או ליהלומן ותשאל איך למצוא יהלום שנפל על הרצפה הם 100% יודעים ! להם בטח נופלים המון כל יום והם לא יכולים להרשות לעצמם לאבד יהלומים ככה.

תתקשר תשאל , אין לך מה להפסיד ו... תודיע לנו מה אמרו לך ואם מצאת .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
נמאס כבר מהבכיינות , כל אחד פותח נושא שהוא עשה נזק להורים שלו ב XYZ

תיהיה גבר ותיקח אחריות.

לירן עדיף שתשתוק !

הוא לוקח אחריות כמו גבר ואמר שהוא יספר להורים שלו שיחזרו, אבל התחושה היא בהחלט לא תחושה נעימה, ולא כולנו גדושים בכסף כמוך ש500 דולר לא מגרד לנו את הביצה הימנית, אז וואלה אם הייתי מאבד יהלום ב500 דולר ולו רק בגלל הערך הכספי הייתי עובר על הרצפה עם הלשון עד שהייתי מוצא אותו !

כנראה ש500 דולר זה עיניין של מה בכך אצלך....ואני בכלל לא מתחיל לדבר על צורת הסיפור :

ל תשאלו מה קרה שהייתם בהחו"ל חיפשתי את ה***** ונפל היהלום על הרצפה אז ******* ועכשיו שניהם חזרה בקופסא והכל סבבה - מתנצל על זה שבכלל נגעתי בקופסא,

או לחילופין : אל שתאלו מה קרה שהייתם בחול חיפשתי את ה****** ונפל היהלום הרצפה אז *********ועד עכשיו לא מצאתי אותו :( אתם לא יודעים כמה אני מצטער.....מה אני אעשה ?

פורסם
לירן עדיף שתשתוק !

הוא לוקח אחריות כמו גבר ואמר שהוא יספר להורים שלו שיחזרו, אבל התחושה היא בהחלט לא תחושה נעימה, ולא כולנו גדושים בכסף כמוך ש500 דולר לא מגרד לנו את הביצה הימנית, אז וואלה אם הייתי מאבד יהלום ב500 דולר ולו רק בגלל הערך הכספי הייתי עובר על הרצפה עם הלשון עד שהייתי מוצא אותו !

כנראה ש500 דולר זה עיניין של מה בכך אצלך....ואני בכלל לא מתחיל לדבר על צורת הסיפור :

ל תשאלו מה קרה שהייתם בהחו"ל חיפשתי את ה***** ונפל היהלום על הרצפה אז ******* ועכשיו שניהם חזרה בקופסא והכל סבבה - מתנצל על זה שבכלל נגעתי בקופסא,

או לחילופין : אל שתאלו מה קרה שהייתם בחול חיפשתי את ה****** ונפל היהלום הרצפה אז *********ועד עכשיו לא מצאתי אותו :( אתם לא יודעים כמה אני מצטער.....מה אני אעשה ?

יש לי מאגר גדול של יהלומים ברור ...

בלי שום קשר לא זלזלתי , ברור שהייתי מחפש , הייתי יורד לרצפה כמו ניגר , אבל לא לכתוב כאילו

איבדת חלק ממך או שקרה לך דבר נורא ואיום בגלל איבוד של רכוש כלשהו .

ו"עתיד" , מה שכתבת זה נקרא להגיד להורים שלך כמו גבר.. זה הכל.

פורסם

ברור שעדיף להחזיר את האבדה בכל דרך אפשרית , ואני לא מזלזל לרגע על ההרגשה

אבל הוא כבר כתב בשרשור שהוא לא מוצא והוא ניסה הרבה דרכים , מה גם שעברו כמה ימים .

הכוונה הייתה שיקח אחריות , אבל בלי שום קשר להציג את זה כאילו סוף העולם הגיע?

תאמין לי שיש לי ערך לכסף , ואני יודע מה זה 500 דולר ( חודש שלם בהודו!!!! :-P )

אני לא יודע אם לך יש ערך כזה....

פורסם
נמאס כבר מהבכיינות , כל אחד פותח נושא שהוא עשה נזק להורים שלו ב XYZ

תיהיה גבר ותיקח אחריות.

אם כבר החלטת להגיב ולהטיף לי מוסר, אז כבר תקרא את השרשור במלואו:

תחושת הייאוש והכאב, וגרוע מהם- התחושה של אכזבה להורים בגלל מעשה מטופש, הורגים אותי מבפנים.

אני לא מסתיר מהם כלום, ואני אספר להם את כל אשר קרה.

עתיד, תודה על העזרה.

עכשיו אני יבהיר שוב לאלו שלא הבינו.

500 דולר זה סכום כסף כלשהו... לחלק מהאנשים הוא זניח, לחלק או סתמי, ולחלק הוא מהווה סוג של רכוש בצורת יהלום שמור בכספת.

אני בטוח שההורים שלי ימשיכו לחיות גם לאחר הפסד של 500 דולר.... והנה תזכורת:

ההורים שלי טסו לחו"ל לנופש (מה שקורה כ-4,5 פעמים בשנה- הם אוהבים לטוס)

אני מקווה שזה מבהיר את משמעות סכום הכסף "הנזיל" שאבד.

הסיפור שלי בא לשתף אותכם בהרגשה הנפשית, שכוללת אכזבה וחוסר אחריות(לא כספית ולא כלכלית).

אני לא מדבר על תאונה עם רכב שיכולה לקרות לכולנו, ואני לא מדבר על שעון שנפל מהיד ואבד.

אני מדבר על רכוש פרטי, שהיה סגור היטב בכספת, שעצם העובדה שהיא נפתחה שלא לצורך חשוב (תוך כדי חדירה מסוימת לרכוש פרטי של אבי), היא נתפסת כמעשה טיפשות שלא מראה על בגרות של נער בן 21.5- שאמור בן היתר לספק שקט נפשי להורים שטסים לנפוש ולהנות, תוך כדי שהם יודעים שהוילה שלהם נשמרת בידיים טובות ואחראיות.

כמובן שעדיין לא מצאתי אותו.

שטח הנפילה עצמו לא גדול במיוחד, ונקודת הנפילה ידועה, ובגלל זה יש בי הרבה תסכול שאני לא מצליח למצוא אותו!!!!

מחר אני ימשיך לחפש שוב... תוך כדי שאני מתחיל להרים ידיים ומסדר את המרתף חזרה לקדמותו..

:|

אמיר.

• תוכן חדש...