Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן...לא, אינני הולך להתחיל את הוויכוח הבלתי נגמר בפעם המי-יודע-כמה, רק לשתף אתכם במקרה שקרה לגיסתי בשבוע שעבר:

היא נסעה לתומה באחד הרחובות הראשיים בירושלים כשמישהו "נכנס בה" מאחור.

הנ"ל החליפו פרטים, מספרי טלפון - ונסעו לדרכם.

לאחר מס' שעות מקבל גיסי טלפון מבוהל מהפוגע, המברר אם הוא דיווח כבר לחברת הביטוח.

גיסי שהוא בן-אדם מסודר דיווח לחברת הביטוח מייד עם קרות התאונה על מנת שהרכב יתוקן מיידית...

הסתבר שהטסט של הפוגע פג יומיים קודם, ושרשיון הנהיגה שלו גם הוא אינו בתוקף מזה זמן מה....

חברת הביטוח שלו מסרבת לשלם את הנזק, בשל היות רשיון הרכב לא בתוקף. הבחור נסה לדבר על ליבו של גיסי לשנות את הדווח (אין צורך לומר מה היתה תשובתו)

הפוגע עומד להיות נתבע ע"י חברת הביטוח של גיסי בסכום של כ-15000 ש"ח....

תחשבו על זה כשאתם נוסעים ברכב עם רשיון לא בתוקף, זה עשוי להסכם בהרבה יותר מ-250 ש"ח גם אם עוד לא עברה חצי שנה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלא נדבר מה היה קורה אם היו נפגעים בנפש..

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גיסתי הלכה לבית החולים עקב כאבים בצוואר שנמשכו מס' שעות לאחר התאונה - כך שסביר שיהיה כתב אישום ועוד תביעה מביטוח החובה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

העיקר הבריאות,ממי שהיה מעורב בתאונה ביום חמישי...אסור אסור אסור לנהוג בלי ביטוח ובלי טסט.נקודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מניסיון,

על כך שהטסט נגמר יומיים או אפילו שבועיים לפני כן לא אמורים להיות בעיות עם חברת הביטוח.

על רישיון הנהיגה אין לי מושג.

Back to the original - NC again.

פורסם

לפי מה שאני יודע ביטוח החובה תקף למרות שרישיון הרכב לא. כך שאני לא חושב שתיהיה תביעה של ביטוח החובה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

למיטב ידיעתי ביטוח החובה תקף גם אם הטסט של הרכב פקע עד חצי שנה קודם לכן.

במקרה הזה זה לא ממש משנה, כי כל אחד תובע את ביטוח החובה שלו, ולך הרי לא ממש אכפת מה יקרה לתביעה של הנהג הפוגע אם הוא ינסה לתבוע את הב. חובה שלו.

ביטוח החובה גם תקף אם רשיון הנהיגה של הנהג פקע (שימו לב- פקע עקב אי-תשלום ולא נשלל!!!) עד שנה לפני הארוע.

לגבי הביטוח המקיף - כנראה שלא תקף לפחות באחד מהתנאים האלו... במקרה כזה נשאר רק לתבוע אישית את הנהג הפוגע :-(

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ביטוח כמו כל דבר אחר שאתם רוכשים במיטב כספכם יש לו תנאים.

תבדקו על הנייר שאתם משלמים את הביטוח ומקבלים עליו חותמת הבנק, זה לא נייר טואלט למקרה חרום, זה חוזה לכל דבר אשר שני הצדדים חתומים עליו ותשלומו נותן לו תוקף חוקי.

תקראו את התנאים מאחורה ותפנימו... אין טסט? אין רשיון? אין ביטוח!

חד וחלק! נקודה!

לא מספיק שאתם מדברים שטויות, אתם גם מעמידים בן אדם (ZVIT)שבא עם סיפור מהחיים (כדי שתשכילו ותלמדו) כאידיוט.

אז תבדקו את עצמכם טוב טוב לפני שאתם משחררים שטויות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאז ש"אבנר" אינה שותפה יותר בביטוח החובה - העניין אינו חתוך כמו שהוא מוצג ע"י העו"ד המלומד.

לגבי תקפות רשיון נהיגה ביטוח החובה תקף עד 12 חודש לאחר שפג תוקף רשיון הנהיגה, ובלבד שהעבירה היא טכנית (אי תשלום אגרה או אי חידוש עקב קנסות שלא שולמו) ולא עקב שלילה.

לגבי תוקף רשיון רכב, סביר שתהיה הדיינות משפטית ארוכה - התשלום אינו אוטומטי במצב זה (וגם לא במצב רגיל...)

חברת הביטוח תמיד תעשה הכל כדי להתחמק מתשלום - אל תגישו לה את הסיבות על מגש של כסף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
חברת הביטוח תמיד תעשה הכל כדי להתחמק מתשלום - אל תגישו לה את הסיבות על מגש של כסף.

על זה אין ויכוח, חבל לקחת סיכונים מיותרים

• תוכן חדש...