Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה, אתה ואתה!

שניכם, אין לכם דיבור איתי יותר.

מכפישים את הגרוט*censor*... את המכונית הקלאסית שלי ללא כל בושה והרטטת עפעפיים!

Fitch, האוטו נוסע כמו גדול! (צריך לעבור טיפול-מוסך כללי, אבל הוא אחלה-גבר...).

הבעייה היחידה היא המצבר שמתרוקן אחרי ההתנעה (עם כבלים) והוא שיצר את התקיעה הלא-מתוכננת בדרך הבייתה.

דבר נוסף שיוצר אשליית-ויברטור-מלאכותי באוטו ומסאז' מטריף לגב הנוסעים הוא היעדר פילטר-אוויר שמשגע את כל האוטו... (לא נורא, עושים "כיפה" בעזרת הידיים על הפתח והכל חוזר לקדמותו...)

ולגביך, אשכנ*censor*... יהודי מן השורה. איתך עדיין לא סיימתי. (כן-כן, אתה עם הספריי האדום ביד! ההוא שמפצה על שפשופי האמוק עם מסיר השומנים...)

דרך-אגב, "אופי" ברכב הוא הגדרה לכלל הדברים שאתה לא מסתדר איתם במכונית עצמה והם שמייחדים אותה ומסמלים אותה כגרוטאה אולטימטיבית שממררת לך את החיים, במקום ההגדרה המתה והרובוטית - "כלי-רכב"... (תשאל את האסקורט...)

{למה, באמת, התכוון מקלארן עם ה"אופי"?...}

שוב, תודה לכל המברכים!

(אבי38, אומנם קניתי כמה פריטים, אך חלקם מהווים תחליפים... שיהיה. :razz: כמו שאתה בטח יודע, אני מחפש כרגע סך-שמש לנוסע הקדמי, מראת-כנף שתואמת לשלי ומכסה מיכל-דלק... אני סומך על דרור, יורם, עליך ועל יניב שתעזרו לי!)

{עם קובי מילוא יש לי דיבור אחר. אחד ארווווך, כמו שרק אני יודע... :wink:}

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אוקי בוא אני יאמר לכם מה האופי ברכב הנ"ל, מר עידו ופיטש...

אבל לפני שאני עושה זאת יש לי שאלה אליך מר עידו סובאמן, מדוע רשום בחתימה שלך "זה לא היופי

זה האופי"?

איזה אופי יש לאסקורט שלך?

אין לה שילדה מטורפת, אין לה 200 כ"ס, אין לה עיצוב מיוחד, היא הייתה אוטו של שוטרים סמויים

בעבר (מדורניקים של ימינו עם טויוטה קורולה), ואין לה מי יודע מה יחוד וכו'...

אופי לא קשור לכל מה שציינתי למעלה, לדעתי אופי של רכב זה הנוסטלגיה שמאחוריו, רכב שכשרואים

אותו אנשים אומרים "וואי איזה סוסיתא/אסקורט/MG (וכו'...) לאבא שלי הייתה כזאת" זה אוטו שמעלה

זכרונות נעימים, זה פחות או יותר אופי.

האופי של הסוסיתא מתבטא בזה שהאוטו יוצר בישראל, זה אוטו ישראלי נטו, שכל פעם שאני רואה סוסיתא

מביא לי חיוך לפנים וגאווה משום שזה אחד הרכבים היחידים (חוץ מסברה) שיוצר בארץ!

זה אופי בעיני, ואם לך יש הגדרה אחרת לאופי, תעלה בבקשה שאני אוכל להבין את האופי המיוחד של האסקורט.

יונתן

נ.ב קטן: לרכבים חדשים האופי הזה משתנה לדבר אחר, זה אופי של מכוניות אספנות קלאסיות.

פורסם
אוקי בוא אני יאמר לכם מה האופי ברכב הנ"ל, מר עידו ופיטש...

אבל לפני שאני עושה זאת יש לי שאלה אליך מר עידו סובאמן, מדוע רשום בחתימה שלך "זה לא היופי

זה האופי"?

איזה אופי יש לאסקורט שלך?

אין לה שילדה מטורפת, אין לה 200 כ"ס, אין לה עיצוב מיוחד, היא הייתה אוטו של שוטרים סמויים

בעבר (מדורניקים של ימינו עם טויוטה קורולה), ואין לה מי יודע מה יחוד וכו'...

אופי לא קשור לכל מה שציינתי למעלה, לדעתי אופי של רכב זה הנוסטלגיה שמאחוריו, רכב שכשרואים

אותו אנשים אומרים "וואי איזה סוסיתא/אסקורט/MG (וכו'...) לאבא שלי הייתה כזאת" זה אוטו שמעלה

זכרונות נעימים, זה פחות או יותר אופי.

האופי של הסוסיתא מתבטא בזה שהאוטו יוצר בישראל, זה אוטו ישראלי נטו, שכל פעם שאני רואה סוסיתא

מביא לי חיוך לפנים וגאווה משום שזה אחד הרכבים היחידים (חוץ מסברה) שיוצר בארץ!

זה אופי בעיני, ואם לך יש הגדרה אחרת לאופי, תעלה בבקשה שאני אוכל להבין את האופי המיוחד של האסקורט.

יונתן

נ.ב קטן: לרכבים חדשים האופי הזה משתנה לדבר אחר, זה אופי של מכוניות אספנות קלאסיות.

אם אני לא טועה אז גם האסקורט יוצרה בישראל תעשיות רכב נצרת. דרך אגב במשך היומיים האחרונים אני הבעלים של פורד אסקורט כזו מודל 1971. והאוטו פשוט מתניע ונוסע!!! הוא כבר נסע ללא שום בעיה מהרצליה לחדרה ואפילו עקף אי אילו מכוניות חדשות ממנו בהרבה.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אם אני לא טועה אז גם האסקורט יוצרה בישראל תעשיות רכב נצרת. דרך אגב במשך היומיים האחרונים אני הבעלים של פורד אסקורט כזו מודל 1971. והאוטו פשוט מתניע ונוסע!!! הוא כבר נסע ללא שום בעיה מהרצליה לחדרה ואפילו עקף אי אילו מכוניות חדשות ממנו בהרבה.

תחילתה של ידידות מופלאה, הא סובארו-מאן? :wink:

אני כבר רואה תת-מועדון שקם לתחייה בתוך מועדון פורד-אירופה... :-P

פורסם

"מר" יונתן-מקלארן, יצאת פארש ברמות... :mm_nah:

חוץ מהעובדה שהאסקורט ישראלית לא פחות מהסוסיתא, ההודעה שרשמתי הייתה פארודיה על מקרה שקרה לא מזמן שבו גם מישהו רצה לקבל הסבר למונח שלי "אופי".

אז זהו נרגענו?

בטוח?

לילה טוב.:sleeping:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מזל טוב!

האסקורט שלי ביקשה שתשמור על אחותה הבכורה ממנה בשלוש חודשים.

IMAG0223.JPG

IMAG0226.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
מזל טוב!

האסקורט שלי ביקשה שתשמור על אחותה הבכורה ממנה בשלוש חודשים.

ידעתי שהרחקתי לכת והנחתי שמדובר באסקורט אחרת מזו של משה אזולאי (לשעבר), הרי זכרתי שהוא נפרד משלו לפני קצת יותר מיומיים... :wink:

יש לי חשק עז לומר ש"פרייארים לא מתים, הם רק... בלה-בלה-בלה-יאדה-יאדה-יאדה", אבל אז אני אסתכן במעקב מחתרתי-חיסולי על-ידי אזולאי וחבורתו. הכל ברוח טובה, חברים... :-)

כן אופי, לא אופי, עם יופי, בלי יופי... - הכי חשוב שחתיכת הפוסטמה תיסע!

מסכימים או לא??

פורסם

Fitch, האוטו נוסע כמו גדול!

מישהו אמר שלא?

אמרתי שהוא לא נוסע בגלל היעדר מסמכי נהג מסוימים.

משכנתא זה קל

פורסם
"מר" יונתן-מקלארן, יצאת פארש ברמות... :mm_nah:

חוץ מהעובדה שהאסקורט ישראלית לא פחות מהסוסיתא, ההודעה שרשמתי הייתה פארודיה על מקרה שקרה לא מזמן שבו גם מישהו רצה לקבל הסבר למונח שלי "אופי".

אז זהו נרגענו?

בטוח?

לילה טוב.:sleeping:

הייתי רגוע מההתחלה, ולא יצאתי שום פארש ושום נעליים, הסברתי לך למה אני חושב שלסוסיתא

יש אופי, ולא אמרתי שלאסקורט אין, תקרא טוב טוב מה שקראתי ואל סתם תשמיץ!

כולה שאלתי מה לדעתך אופי.

צהריים טובים.

פורסם

תתחדששששששששש!!!!!!

חלום...!

אפשר לדעת בסביבות כמה עלתה לך...כי אני רוצה לקנות אחת כזאתי...

מה הסדר גודל של כזה אוטו...?!?

תודה מראש עידן!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...