Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לזכור שבסופו של יום האוזניים שלך יקבעו מה נשמע "טוב" יותר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק זה אני עם המרצדס עם אתה זוכר אותי.... אני מאיזור המרכז יש מצב לכיון איכותי? או שעדיף ללכת למישהוא מיקצועי אולי יש לו ציוד או מכשירים מסוימים שלנו אין?

פורסם

אין לי שום בעיה לכוון לך את המערכת, עם או בלי ציוד. (אינני מוצא שימוש אמיתי בציוד- זאת עבודה בשביל האוזניים להחליט).

בשורה התחתונה, שמעתי את "אופי" השמיעה שלך, אני ברכב כמו שלך לא מסוגל לשבת בגלל שזה צורם לי מידי.

(אני מקווה שאני לא מעליב או משהו).

בכל אופן, אין לי שום בעיה לכוון לך את המערכת לפי אופן השמיעה שלי - אבל אתה צרך לזכור שבסופו של יום אתה זה שתצא מאוכזב - משום שאתה כניראה אוהב את הסאונד שלך צורם, ואני אוהב אותו "עדין" .. נקי יותר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי כל מה שאמרת בדיוק הפוך אני רוצה אותו נקי נקי וכמה שפחות בס שמרעיד לי תאוטו בלי סיבה אני לא שומע ראפ.... ולא מטי וי

פורסם

אם אתה מעוניין לקראת הלילה לקפוץ לאיזור כפרסבא, אין לי בעיה לכוון את המערכת.

אבל צריך לזכור שזה יהיה לפי אופי השמיעה שאני מאמין שהיא הטובה ביותר, וישנה אפשרות טובה שתתאכזב ולא תהייה מרוצה.

האם זה יהיה יותר גרוע ממה שקיים אצלך עכשיו ? אני לא יודע .. את זה תצטרך להחליט לאחר שאני אנסה את מזלי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני פחות שם דגש על חלש או חזק.

אני יותר שם דגש על התאמצות ועל מתן פורפורציה מבחינת עוצמה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...