Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי ליראות רכב הונדה שנת 2000 אם 70 אלף ק"מ שזה לא הרבה ביכלל

ושמתי לב שכל 4 הצמיגים שלו הם מתוצרת שונה מה זה יכול להגיד לי.

(האוטו דרך שוכר והוא לא יודע למה כל הצמיגים שונים)

תודה מראש

פורסם

לי זה אומר שהבחור חאפר לא רגיל ושהרכב טופל במינימום של המינימום כדיי לחסוך כמה שיותר .

אני הייתי מחפש משהו אחר.

פורסם

תשאל אותו , תראה מה הוא יגיד לך,

תבקש היסטוריית טיפולים של הרכב, כי חבל לברוח לפני שאתה בודק את שאר מכלולי הרכב,

למרות שזאת נורה אדומה!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
תשאל אותו , תראה מה הוא יגיד לך,

!

בחור רשם בהודעה שסוחר "לא יודע"!

תבדוק את הרכב בכללי איך הוא נראה,נוסע, מניעה... ואחורי זה אם הכל מוצא חן בעינך אז תיקח לבדיקה. בהתחשב בכך שאתה מודע לזה שבו אדם סוחר וכו' לא הייתי שולל רכב רק בגלל צמיגים שונים, אבל בגדול לא חסרים רכבים במצב טוב ומידיים פרטיות.

יום טוב ובהצלחה!

Zoom-Zoom...

פורסם

תודה מראש

בקש לראות תיעוד מלא של הטיפולים.

בדוק שהטיפולים במרווחי זמן הגיוניים (לפי הוראות היצרן - כנראה כל שנה...) ושבכל טיפול כתוב ק"מ הגיוני שמתקדם ברציפות עד ההווה.

זו הדרך היחידה לדעת שאין זיוף של הק"מ (ואתה צריך לחשוש מפני זיוף המד, ברכב מסוחר עם 4 צמיגים שונים)

כמו כן קח בחשבון שאם אתה קונה, אחד הדברים הראשונים שאתה עושה זה קונה רביעיית צמיגים טובים (כ-1000 שקל) ובוחר את הטרי מבין החמישה הקודמים שיהיה רזרבי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תודה רבה על ההמלצות
בדרך כלל זה מעיד על כך שהרכב עבר תאונה. הרי איזו סיבה יש לצד ימין להישחק מהר יותר מצד שמאל?
פורסם

תודה מראש

קמצן שהחליף כל פעם צמיג אחד במקום בזוגות (לרוב אחרי פנצ'ר ו/או טוטאל-לוס של הצמיג).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מי שמתקמצן על צמיגים, לך תדע על מה עוד התקמצן...

בדיוק...

(העניין הוא שהרכב הנ"ל לא מאלו שנחשבים לרגישים להזנחה... לכן מצבו האמיתי יקבע לאחר בדיקה יסודית יותר).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אם הבנתי אותך נכון אתה אומר שסיביק אפשר להזניח אותו הרבה זמן (בנושא של טיפולים שותפים וכו') ואחר כך אם אני חוזר לטפל בו בצורה תקינה אז הוא "יסלח לי על מה שעשו לו בעברו"

תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון???

פורסם
איציק אם הבנתי אותך נכון אתה אומר שסיביק אפשר להזניח אותו הרבה זמן (בנושא של טיפולים שותפים וכו') ואחר כך אם אני חוזר לטפל בו בצורה תקינה אז הוא "יסלח לי על מה שעשו לו בעברו"

תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון???

האוטו לא "יסלח לך על מה שעשו לו בעברו"... סביר להניח שאם הרכב לא טופל בצורה קפדנית הוא לא ישרוד כמו רכב שטופל היטב - אבל בטווח של השנים הקרובות לא יראו סימנים קריטיים לכך (סביר להניח שאורך חיי המכלולים יתקצר במעט).

בכל מקרה מכונית כמו סיביק היא לא מכונית נדירה - ולכן כדאי לחפש אחת שמורה מזקן יקה שטיפל ברכב כמו אישתו השניה ולא עבר 3,000 סל"ד מעולם :-) ולא להיטפל דווקא למוזנחות שמטרתן רק לשמור על הערך במינימום "השקעה". אנשים עדיין לא קולטים שרכב זו לא השקעה ובשביל לשמר את הקופסת פח הזו שעלותה עשרות אלפי שקלים צריך מידי פעם גם לזרוק כמה מאות או אלפים בודדים לכיוונה...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...