Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כקונה אני רוצה תיעוד לתשלום, לכן לא מזומן. הוכחה ששילמתי ולא גנבתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, FROGIE כתב:

לא צריך שיהיה עליו כזו כמות באופן רגיל, שילך לכספומט הקרוב וימשוך (כדמוני אפשר עד 6000 ליום פר כרטיס). והמוכר אם ירצה יפקיד בכספומט מיד. הכי פשוט ממסירה ליד ליד.

לך תמצא כספומט (עם חניה בסביבתו), קווה כי יש שם מספיק מזומנים ובצע משיכה (אאל"ט, הכרטיס שלי מוגבל ל 2000 ש"ח אם אני זוכר נכון). אחרי כל זה לך תנסה להתווכח עם המוכר יום-יומיים לאחר העיסקה...

-העבר בביט. לא הפיך, מתבצע תוך שניות ושני המשתתפים מקבלים אישור העברה.

-בסכומים של שתי אלפיות וצפונה בקש דף חתום המתאר את העסקה. אני למשל מבקש אותו עבור ביטוח התכולה, חברת הביטוח תתבקש תמיד הוכחה כי קנית מחשב ניד ב 6 אש"ח ותשמח להתחמק אם לא תוכל להביא סימוכין.

• מעניין 1
פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

כקונה אני רוצה תיעוד לתשלום, לכן לא מזומן. הוכחה ששילמתי ולא גנבתי.

גם למי שאיננו עצמאי זה חשוב? מדוע? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עניתי באותה שורה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלא אם היה לך ניסיון מר בעבר, אני לא מצליח להבין את התשובה שלך.

עסקאות יד שנייה במזומן נעשו שנים רבות אחורה וימשיכו להיעשות גם שנים קדימה... 

פורסם

99.99% מהעסקות יהיו תקינות. לא רוצה ליפול בידיים של הרמאי האחד

• רעיון טוב! 1

פורסם

עכשיו הבנתי. תודה על ההסבר.

פורסם
בתאריך 20.4.2026 בשעה 09:28, ברווז כתב:

אני הייתי מבקש ביט וזהו זה, או מזומן. כמה שיותר פשוט, כמה שפחות סיכויים לתסבוכת. 

הבעיה עם ביט,שאם שניכם לא באותו הבנק (נניח לך ולו יש חשבון בפועלים) - לא רואים את זה מיידית אלא רק למחרת.

כמו שכתבו,לדעתי לגשת לכספומט ולמשוך\להפקיד זה ה next best thing

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא נכון.

אתה רואה את ההעברה מיידית באפליקציה: הקונה מעביר את הסכום, המוכר מאשר קבלה וההעברה סגורה ובלתי הפיכה.

הכסף עובר לחשבון הביט ולא לבנק - כמוכר תראה את הכסף בבנק רק אם תבצע פעולה נוספת של העברה מחשבון הביט לחשבון הבנק.

חשבון ביט יכול להכיל עד 20,000 ש״ח.

• רעיון טוב! 3

פורסם

דרך אגב, העברה פנימית בתוך אותו בנק, למשל פועלים לפועלים או לאומי ללאומי מתבצעת מיידית רואים ישר בחשבון בנק. וזה זהה להעברה זהב.

אז אם למוכר אותו בנק אז זה גם אפשרות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

לא בדיוק - בהעברה שאינה זה״ב אפשר לראות את ההעברה בסטטוס ממתין לביצוע, ויש איזו אופציית ביטול, אם כי לא פשוטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני בבנק הפועלים ולאחרונה מכרתי רכב ואופנוע ובשני המקרים הקונה היה גם בבנק הפועלים וכשניסינו לבצע העברת זה"ב היה כתוב בפירוש שמכיוון ששנינו באותו הבנק לא ניתן לבצע העברת זה"ב ויש לבצע העברה רגילה ושזה ישתקף בצורה מיידית בחשבון (ואכן כך היה).
אני מניח שאם הם לא נותנים לבצע העברת זה"ב כשמדובר באותו הבנק כנראה שהעברה רגילה (לפחות במקרה הזה) גם זהה משאר הבחינות (ללא יכולת לבטל).

• רעיון טוב! 2
פורסם

אגב ביט

לפני לא הרבה זמן ראיתי באיזה כתבה על נוכל שבמקום לעשות העברה עשה בקשה ואנשים מחוסר תשומת לב עשו אישור 

אז גם לזה צריך לשים לב

פורסם

בביט יש אופציה לעשות בקשת כסף מאחרים ואופציה להעברת כסף לאחרים 

הוא עשה בקשה ואנשים בטעות אישרו אותה 

כך לפחות לפי הכתבה אני לא נעקצתי

• תוכן חדש...