Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא חזק בתחום היד2. מתכנן למכור מקבוק שקניתי לפני כחצי שנה, להערכתי שוויו סביב ה5000 שח.

איך הכי טוב לקבל כסף בלי עקיצה?

מניח שזה סכום קצת נמוך להעברת זהב

תודה רבה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העברת זהב או ביט או מזומן. אין מינימום להעברת זהב, לביט יש מכסימום 7000 ש״ח וברגע שאישרת קבלת הסכום ההעברה לא הפיכה..

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בביט, למשל, אתה מסתמך על הודעה שאתה מקבל באפליקציה שלך ומאשר את קבלת הכסף. אתה מוסר את הסחורה רק לאחר שקבלת הכסף אושרה באפליקציה - שבניגוד ל-sms היא מאובטחת.

בהעברת זהב עליך להסתמך על הופעת הכסף בחשבון הבנק באפליקציה (או באתר הבנק) ולא בהודעות.

אני מניח שיש כבר מי שמצא דרך לעקוף את ההגנות, אבל זה יותר מורכב מאשר לזייף sms. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא. זה חיוב בכרטיס אשראי.

פורסם

העברת זהב זה רק אחרי שראית את הכסף בחשבון שלך. לא אישור על העברת זהב וכאלו, אותם ניתן לזייף. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אם המסירה תהיה מיד ליד- מזומן.

אם ע"י משלוח- זהב. לפי חיפוש בגוגל "מחיר העברת זה"ב (זיכויים והעברות בזמן אמת) בישראל נע בדרך כלל בין כ-5.5 ש"ח ל-10 ש"ח לביצוע דרך האינטרנט" לא מאמין שמישהו יתנגד לכך.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

לא הרבה אנשים נושאים איתם מזומן בכמות כזו.

בתור אחד שקונה לא מעט ביד 2 אני תמיד מעדיף לשלם ב"ביט" כדי לקבל תיעוד לעסקה ולהיות בטוח מול מי אני מדבר. בכל מקרה בו מדובר במשתתף חיצוני ("אחשלי, אין לי ביט. תעביר לחשבון של גיסי") או דרישה לתשלום במזומן אני מעדיף לדלג.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא צריך שיהיה עליו כזו כמות באופן רגיל, שילך לכספומט הקרוב וימשוך (כדמוני אפשר עד 6000 ליום פר כרטיס). והמוכר אם ירצה יפקיד בכספומט מיד. הכי פשוט ממסירה ליד ליד.

• אהבתי 1
פורסם

הסכום המרבי למשיכה תלוי בכרטיס - יש המאפשרים משיכת עד 15,000 ש״ח ביום, אם כי יש מקרים בהם הסכום צריך להתחלק לכמה מנות.  בפעם האחרונה בה ניצלתי את המכסה שלי אלה היו שתי משיכות בנות 4,000 ש״ח כל אחת, אבל זה היה לפני הרבה שנים.

פורסם

המחאת דואר 

https://doar.israelpost.co.il/content/check-national/

אפשר גם לבצע הפקדה דרך הדואר ישירות לחשבון הבנק שלך.

https://cdn-mypostpublic.israelpost.co.il/media/media/kgeh4vbj/מדריך-הדואר-תשפג.pdf

עמוד 103.

--1-2023--1-04-19-2026_11_02_PM.png.3c27215ba0b57c85f274e64c7bf9ae95.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא מאמין שזה עוד קיים

פורסם

אצלי בשלושה כרטיסים זה מוגבל ל6K ליום. הכי פשוט מיד ליד וחוקי.

בכל אופן העברת זהב הכי פשוט והעלות לא גבוהה (לפי הציטוט לעיל מגוגל)

פורסם

אני הייתי מבקש ביט וזהו זה, או מזומן. כמה שיותר פשוט, כמה שפחות סיכויים לתסבוכת. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...