Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפוקסי( עדיף דו רכיבי ) / סופר 7/סיקה/סופר הייטק( כולם יעשו את העבודה ).
כמובן שרצוי להדביק איזשהו "פלאח" דק מלמטה(פלסטיק דק או מתכת) לאורך חריצי השברים בשביל תמיכה וחיזוק.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש לי רק  E8000 מעליאקספרס 

אמור לעבוד 

חתכתי קצוות עם פלייר כדי שיכנס פנימה

איך להוסיף פלאח? להדביק? 

IMG_20260111_201603.jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, גולדן191 כתב:

יש לי רק  E8000 מעליאקספרס 

אמור לעבוד 

חתכתי קצוות עם פלייר כדי שיכנס פנימה

איך להוסיף פלאח? להדביק? 

IMG_20260111_201603.jpg

לא מכיר את הדבק שציינת, לא יודע אם יעשה את העבודה - אם כן אז סבבה.

פלאח-
תארגן משהו בסגנון של מלבן דק קשיח שיכסה מלמטה את כל איזור השברים ותדביק אותו.
(זה לדעתי יהיה הפתרון הכי פשוט ויעיל לסיטואציה..).

אגב מדי פעם מוצאים כל מיני מקררים ברחוב, תשים לב אולי תתקל באחד שתוכל לבזוז ממנו את המדף בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הוצא את המדף מהמקרר - הכנס את החלק שנשבר למדף, והדבק בצד אחד מסקינ-טייפ נייר.
השתמש בדבק מהיר (סופר גלו) + סודה לשתיה ,, הכנס בזהירות  דבק מהיר בסדקים + פזר סודה לשתייה על הדבק.
הדבק סופר גלו + הסודה לשתיה. ייצרו חומר חזק כיציקה. - אפשר להוסיף עוד שיכבה של סודה  +  דבק סופר גלו.
אחרי כ 20 דקות - הוצא את ה מסקיינ-טייפ , שהודבק בצד השני של המדף - .... ומלא דבק + סודה לשתייה בסדקים .

ראה סרטון ..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ליין מן כתב:

הוצא את המדף מהמקרר - הכנס את החלק שנשבר למדף, והדבק בצד אחד מסקינ-טייפ נייר.
השתמש בדבק מהיר (סופר גלו) + סודה לשתיה ,, הכנס בזהירות  דבק מהיר בסדקים + פזר סודה לשתייה על הדבק.
הדבק סופר גלו + הסודה לשתיה. ייצרו חומר חזק כיציקה. - אפשר להוסיף עוד שיכבה של סודה  +  דבק סופר גלו.
אחרי כ 20 דקות - הוצא את ה מסקיינ-טייפ , שהודבק בצד השני של המדף - .... ומלא דבק + סודה לשתייה בסדקים .

כבר הרכבתי פלאח, אבל זה באמת מספיק חזק כדי להחזיק בקבוק ששוקל קילו וחצי? או יותר?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

כבר הרכבתי פלאח, אבל זה באמת מספיק חזק כדי להחזיק בקבוק ששוקל קילו וחצי? או יותר?

כן זה חזק מאוד 

אם אפשר הוצא את הפלח - הדבק עם הדבק סופר גלו + הסודה לשתיה - אחרי ההדבקה, החזר את הפלח כחיזוק נוסף

אייל.

• רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא מתכוון להוציא את הפלאח, כי בכל מקרה יהיו חורים שם שנראים לעין, בוא נראה אם זה יחזיק

הסיבה היחידה שתהיה לי להוציא את הפלאח זה אם הוא יגרום לנזק באחד הבקבוקים

אבל מדובר בברגים לא חדים של מחשב, אז נקווה לטוב

תודה לך, אשמור את הרעיון לעתיד..... נקווה שלא אצטרך.....

• תוכן חדש...