Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חברה שלי, שתחייה, פיז'ו 306 שנת 2000 התעוררה בעייה בידית איתות (כפי שתיארתי בשרשור אחר מהעבר הלא רחוק של הפורום)

ובקיצור: אורות איתות לא תקינים, ובמקום לעבוד נשמע זמזום עצבני

בעלי נסיון בפורום (בעלי פיג'ו כזו או אחרת) היפנו את תשומת ליבי לאפשרות שידית האיתות תקולה, וניתנו מדריכים לפירוק והרכבה של הידית ותיקון/ניקוי המגעים בה.

החלטתי שאני לא מתכוון לחפף בנושא, ואצתי רצתי לקנות ידית איתות חדשה ומקורית של "וולאו"

המחיר: 220 ש"ח

סביר בשביל השקט הנפשי.

והאמת: קל מאד לבצע את ההחלפה לבד.

פירקתי, הרכבתי, אבל הבעייה נותרה.

מבירורים שונים ומשונים, מקור הבעייה האמיתי אותר:

כפתור ההדלקה של אורות המצוקה.

וההדגמה המפתיעה היא, שלאחר שמדליקים 4 וינקרים, ומכבים כעבור שנייה (או יותר) ידית האיתות חוזרת לעבוד כמו חדשה, וללא רעשי לוואי.

החזרתי את הידית החדשה, והחלפתי אותה בכפתור אורות מצוקה - כפתור עגול ואדמדם, גם מקורי, ובעלות של 75 ש"ח (אל תדאגו, החזירו לי את הכסף)

לאחר בדיוק 5 דקות של עבודה עם מברג, נשלף הפאנל של הכפתור, הוא הוחלף לאחר כבוד, ועכשיו הכל בא על מקומו בשלום.

מקווה שזה יעזור ולו לאחד מבעלי הפיג'ו בפורום!

:smile:

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

גם לאוטו של אבא שלי היה מקרה דומה

שנסענו לאילת לפני שלוש או ארבע שנים לא זוכר בקיצור מזמן

עם אוטו 406

פתאום האיתותים הפסיקו לעבוד

הוא הלך למוסך החליף תידית נראה לי לא עזר

נסענו חזרה הבייתה בלי איתותים (!)

בסוף הוא שימן את הכפתור של ה4 ווינקרים והכל עבד...

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
ברכב של חברה שלי, שתחייה, פיז'ו 306 שנת 2000 התעוררה בעייה בידית איתות (כפי שתיארתי בשרשור אחר מהעבר הלא רחוק של הפורום)

ובקיצור: אורות איתות לא תקינים, ובמקום לעבוד נשמע זמזום עצבני

בעלי נסיון בפורום (בעלי פיג'ו כזו או אחרת) היפנו את תשומת ליבי לאפשרות שידית האיתות תקולה, וניתנו מדריכים לפירוק והרכבה של הידית ותיקון/ניקוי המגעים בה.

החלטתי שאני לא מתכוון לחפף בנושא, ואצתי רצתי לקנות ידית איתות חדשה ומקורית של "וולאו"

המחיר: 220 ש"ח

סביר בשביל השקט הנפשי.

והאמת: קל מאד לבצע את ההחלפה לבד.

פירקתי, הרכבתי, אבל הבעייה נותרה.

מבירורים שונים ומשונים, מקור הבעייה האמיתי אותר:

כפתור ההדלקה של אורות המצוקה.

וההדגמה המפתיעה היא, שלאחר שמדליקים 4 וינקרים, ומכבים כעבור שנייה (או יותר) ידית האיתות חוזרת לעבוד כמו חדשה, וללא רעשי לוואי.

החזרתי את הידית החדשה, והחלפתי אותה בכפתור אורות מצוקה - כפתור עגול ואדמדם, גם מקורי, ובעלות של 75 ש"ח (אל תדאגו, החזירו לי את הכסף)

לאחר בדיוק 5 דקות של עבודה עם מברג, נשלף הפאנל של הכפתור, הוא הוחלף לאחר כבוד, ועכשיו הכל בא על מקומו בשלום.

מקווה שזה יעזור ולו לאחד מבעלי הפיג'ו בפורום!

:smile:

תנסה לבדוק את מגעי ה"פלשר" ואת תקינותו.

גם לי היתה אותה בעיה,קניתי אצל הפרסי "פלאשר"(מעגל אלקטרוני שיושב באריזת מימסר ואחראי על תיזמון והפעלת האיתות) ב-30 ש"ח וזה פתר את הבעיה

ניצן

פורסם

אני אוהב בעיות הזויות של צרפתיות:-)

אני זוכר שבהתחלה שקניתי את הרכב הייתי צריך לצפצף בשביל שהאור יעבוד, ממש משעשע:)

שבת שלום

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ניסתי להחליף גם את הפלאשר, זו לא הייתה הבעייה.

הבעיה תלויה באופן בלעדי בתקינותו של המפסק 4 וינקרים הארור...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

גם אצלי באודי הייתה אותה תקלה ולאחר החלפת כפתור אורות מצוקה הכל הסתדר

כנראה הכל בגלל האיחוד באירופה הגרמניות נדבקו במחלות של הצרפתיות:-)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני מתפלל כדי שהאוטו יניע..

נראה לי שהבעיה בדיסטרביוטור

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

הייתה לי את אותה התקלה הביזארית ב205 שלי.

קר אצלי לא רק שהאיתות השמיע קולות מוזרים, גם התחלפו לי במקומות אורות הדרך והאור רחוק...

התחיל אחרי תקיון של רדיאטור חימום.

כניראה זאת תקלה ידועה בפיג'ו כי החשמלי שתיקן אתזה, בלי לחפש ישר החליף את הכפתור איתות מצוקה והבעיה נפתרה....

פורסם

כנראה זה לא בעיה רק של צרפתיות אלא של כל אוטו כי ככה מתכננים אותם ?

ממש חסר מכוניות עם בעיות חשמל ( גם יפניות )

ולשם הבהרה , בלי כפתור אורות מצוקה תקין והמעגל שלו , אי אפשר לאותת וזה ב99% מהרכבים , ככה שבטח שכל חשמלאי שיומיים עובד על מכוניות ינסה דבר ראשון להחליף את הכפתור הנ"ל

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
תנסה לבדוק את מגעי ה"פלשר" ואת תקינותו.

גם לי היתה אותה בעיה,קניתי אצל הפרסי "פלאשר"(מעגל אלקטרוני שיושב באריזת מימסר ואחראי על תיזמון והפעלת האיתות) ב-30 ש"ח וזה פתר את הבעיה

ניצן

מעלה שרשור מהאוב.

איזה ריליי אני צריך לחפש בשביל הפלשר הזה?

התחילה אצלי הבעיה הזאת גם כן.

פתאום אין איתות,

לחיצה על האיתות חירום וכיבויו והאיתות בדר"כ חוזר לעצמו.

כמו כן, יש רעשים קטנים של קצר כשהאיתות עובד.לא עובד, וזה נשמע מכיוון הריליים.

פורסם

ה"פלשר" הוא ממסר האיתות. אאל"ט הוא בצבע אפור ונמצא מעל לוח הנתיכים (פיוזים). לפי תיאורך התקלה כנראה במתג החירום, אבל בכ"ז - כאשר האיתות עובד, פתח את המכסה של לוח הנתיכים, וגשש עם האצבעות איזה מהממסרים שם (יש 3-4) מתקתק. הוצא אותו ממקומו, ובדוק שהרגליים שלו לא התעוותו עקב התחממות. אם התעוותו, ניתן לתקן זמנית ע"י כיפוף הרגליים חזרה למקום.

סדר התקלות הנפוץ באיתות:

1. ממסר, קורס ראשון בד"כ.

2. מתג חירום.

3. ידית אורות - לא קורה הרבה.

פורסם
ה"פלשר" הוא ממסר האיתות. אאל"ט הוא בצבע אפור ונמצא מעל לוח הנתיכים (פיוזים). לפי תיאורך התקלה כנראה במתג החירום, אבל בכ"ז - כאשר האיתות עובד, פתח את המכסה של לוח הנתיכים, וגשש עם האצבעות איזה מהממסרים שם (יש 3-4) מתקתק. הוצא אותו ממקומו, ובדוק שהרגליים שלו לא התעוותו עקב התחממות. אם התעוותו, ניתן לתקן זמנית ע"י כיפוף הרגליים חזרה למקום.

סדר התקלות הנפוץ באיתות:

1. ממסר, קורס ראשון בד"כ.

2. מתג חירום.

3. ידית אורות - לא קורה הרבה.

הזמזום של הקצר נשמע מצד שמאל ולא מימין ולכן אני חושד בממסר.

אפור אתה אומר...אפור נחפש 8)

סתם בשביל ידע כללי,

הממסר בצבע תכלת הוא של הוישרים.

• תוכן חדש...