Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ONE NIGHT OF ELVIS

מופע המחווה המצליח בעולם לאלביס פרסלי חוזר לישראל! ומסכם עשור להצלחה הגדולה בבריטניה ומחוצה לה.

המופע כבש את ה-West End בלונדון ומתקבל בחיבוק אדיר מהקהל בכל העולם.

האנגר 11, נמל תל אביב | חמישי | 15.5.25 | 21:00

זו אחת הסנסציות הגדולות במופעים באירופה, מופע המחווה הכי מדובר של אלביס פרסלי שהפך למופע קאלט של ממש בבריטניה ומחוצה לה – וגם בישראל.

לי ממפיס קינג, אמן המחווה המצליח ביותר באירופה לאלביס פרסלי, משחזר את המהות של "המלך" בקלות מוחלטת ובשילוב כמעט בלתי יאומן של שירה מדויקת להפליא ותשוקה מדהימה בכל הופעה.

זהו סיבוב הופעות עולמי נרחב, כמעט עשר שנים של מופעים ללא הפסקה, מופע שזכה לשבחים רבים ועלה באולמות היוקרתיים ביותר ברחבי בריטניה וכאמור גם מחוצה לה, ולכבוש גם את הקהל הישראלי ב- 4 מופעי ענק בהיכל התרבות בתל אביב.

כוכב המופע, לי ממפיס קינג מגלם את אלביס פרסלי בשיאו וחוגג את "שנות וגאס" האייקוניות מ-1969 - 1977.
זהו מופע נוצץ במיוחד, המשלב קטעי וידאו מרגשים ממסעו של אלביס למופעים בוגאס, ברחבי ארה"ב וקנדה.

לי ממפיס קינג לבוש ונראה דומה מאד לאלביס, עם התלבושות האותנטיות ביותר מההופעה של אלביס וכמובן בליווי תזמורת מרהיבה עם עיבודים מרגשים שלא משאירים מקום לדמיון, התחושה היא שאלביס על הבמה.

זה לא שרק הקול והפרפורמנס דומים, זה שילוב של מראה וקול, תשובה ואנרגיות מדהימות – כל אלה הפכו את המופע למופע המחווה לאלביס המצליח בעולם.

מהביקורות בבריטניה:
"כשאני עוצם את עיניי אני ממש יכול להרגיש את אלביס"
(ג'ואי אספוסיטו , חברו הקרוב של אלביס)

"זה המופע הכי קרוב למלך האמיתי שאי פעם נוכל לחוות" - (תגובת הקהל של תיאטרון מנצ'סטר פאלאס)

• רעיון גרוע 1
פורסם

כבש את לונדון? תכנס לביקורות על המופע בגוגל, ספציפית על המופע בלונדון, ותבדוק מה הביקורות, אם זה אותו מופע יהיה לך ברור מאוד לפי הביקורות איך הוא.

לא מזמן הייתי בלונדון ולא ראיתי שום אזכור למופע, הוא קיים אבל כנראה לא באחד האולמות המרכזיים לפחות, שם יש בעיקר את המופעים הקלאסיים.

Miata ND2

פורסם

זהו סיבוב הופעות עולמי נרחב, כמעט עשר שנים של מופעים ללא הפסקה, מופע שזכה לשבחים רבים ועלה באולמות היוקרתיים ביותר ברחבי בריטניה וכאמור גם מחוצה לה, ולכבוש גם את הקהל הישראלי ב- 4 מופעי ענק בהיכל התרבות בתל אביב

פורסם

שתי ההודעות שלך כאן עד כה נשמעות כמו תוכן פרסומי מועתק ולא כמו התייעצות. אתה מבקש בכותרת חוות דעת, ואז כשמישהו כבר עושה לך ריאליטי צ'ק - דוחה את הביקורת ומכניס עוד כמה משפטים גנריים ממחלקת היח"צ של המופע.

אם אתה כ"כ חזק בקטע שלהם, מה בעצם הסיבה לפתיחת השרשור?

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
פורסם

לא שום פרסומת חברים, סתם מעוניין לרכוש כמה כרטיסים וללכת עם המשפחה ורוצה לדעת אם באמת המופע שווה את מחירי הכרטיסים הגבוה

פורסם

לא זכור לי חובבי אלביס אקטיביים בפורום כך שבספק אם תמצא תשובה :) 

ספציפית לגבי האמן => lee memphis king - תזפזפ בעצמך ביוטיוב ותחליט עד כמה הוא מרטיט לך את הלב.

(לא הטעם שלי ולכן אינני יכול להמליץ לשום כיוון)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 4.5.2025 בשעה 10:06, Camaro 92 כתב:

משחזר את המהות של "המלך"

הוא שר שירים של זוהר ומריץ שורות על הבמה?

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 5 שעות, Camaro 92 כתב:

לא שום פרסומת חברים, סתם מעוניין לרכוש כמה כרטיסים וללכת עם המשפחה ורוצה לדעת אם באמת המופע שווה את מחירי הכרטיסים הגבוה

השאלה לא כ"כ מובנת, כי כל אחד מוציא כסף על מה שמעניין אותו.

אני לא הייתי מוציא שקל על קאברים, גם אם הם איכותיים, אבל אני הוצאתי סכומים על משחקי כדורסל וכדורגל שאנשים אחרים לא היו מוציאים.

התשובה נמצאת אצלך.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...