Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חושבים להזמין טיסה לחודש יוני. הבנתי שבמקרה של ביטול ההחזר הוא כ80 אחוז מהעלות, אבל השאלה היא מה העלות של הביטוח גם אם לא מפעילים אותו ?

המחשבה היא לסוע ברגע האחרון בחודש יוני או להזמין מראש, בגלל שהימים שזמינים לנסיעה קצת 'משונים' (שני-שישי או שני-ראשון)

פורסם

ביטוח זה כמו קזינו - הבית תמיד מרוויח.

אם אתה יכול "לספוג" את עלות הביטול הוא כמובן לא שווה (כי אם תעשה ביטול על 10-20  טיסות בסוף ברור שהביטוח יעלה יותר מההפסד של הביטול).

אם אתה לא יכול לספוג - הביטוח שווה.

פורסם (נערך)

לאן אתה מתכוון לטוס ובאיזו חברה?

אני בדקתי השבוע נסיעה משפחתית בקיץ, ירדתי מהעניין כי אי אפשר לסנכרן את המשפחה, אבל המחירים היו מזעזעים. אח״כ הבן הבכור בדק רק למשפחה שלו (יעדים וחברות אחרים), אותה מסקנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביטוח הוא ב״הפניקס״ ונקרא Trip Guaranty. קרא באתר. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שהביטוח מכסה רק אם אתה יוזם ביטול. אם חברת התעופה מבטלת, היא מחזירה לך את הסכום.לא צריך ביטוח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חברת התעופה תחזיר לך את מחיר כרטיס הטיסה (ואם הביטול פחות משבועיים לפני הטיסה - פיצוי לפי חוק טיבי). 

בגלל זה אני. מקפיד להזמין את השירותים עם אופציית ביטול, גם אם זה מייקר את העסקה.

טריפ גאראנטי מכסה גם שירותי קרקע כמו מלון ושכירת רכב, אבל רק אם אתה מבטל את הנסיעה. אם הביטול על ידי חברת התעופה ועשית הזמנה ללא אפשרות ביטול הלך הכסף. אם הביטול מחמת מחלה תכוסה על ידי ביטוח הנסיעות.

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

חברת התעופה תחזיר לך את מחיר כרטיס הטיסה (ואם הביטול פחות משבועיים לפני הטיסה - פיצוי לפי חוק טיבי). 

בגלל זה אני. מקפיד להזמין את השירותים עם אופציית ביטול, גם אם זה מייקר את העסקה.

טריפ גאראנטי מכסה גם שירותי קרקע כמו מלון ושכירת רכב, אבל רק אם אתה מבטל את הנסיעה. אם הביטול על ידי חברת התעופה ועשית הזמנה ללא אפשרות ביטול הלך הכסף. אם הביטול מחמת מחלה תכוסה על ידי ביטוח הנסיעות.

הכרטיס שאני מסתכל עליו (ישראייר) הוא ללא אפשרות ביטול. image.thumb.png.7c740deae03ffd89bd2ff65c8e362f74.png

@sperial בחודש יוני, הטיסות קצת יותר נורמליות

פורסם

הפתרון, אם התאריכים והיעד שלך מאפשרים, הוא רכישת כרטיס באלעל עם תוספת שירות פרוטקט שמכסה 100% ממחיר הכרטיס, אבל לא כהחזר כספי אלא כקרדיט לרכישת כרטיסי טיסה אחרים. זה רק לכרטיסי קלאסיק ומעלה (כלומר לא לכרטיסים הבסיסיים הזולים), וכמובן שזה לא מכסה שירותי קרקע.

בקיצור, איך שלא תסתובב לביטוח כזה יהיה מחיר משמעותי.

פורסם

אפשרות נוספת היא רכישת הרחבה בביטוח הבריאות של הנסיעה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני לא מכיר הרחבה שכוללת ביטול הנסיעה על ידי הנוסע (וגם לא על ידי חברת התעופה). 

קישור להצעה מתאימה יחכים.

פורסם

ביטול "כי לא בא לי" אין, אבל ביטול מסיבות יותר מוצדקות (מחלה אסון מילואים) יש.

צריך לקרוא את הפוליסה ולבדוק אם התנאים שמהם חושש @mrmiki1234 ולא פורטו מכוסים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מחלה או מוות במשפחה מכוסים ע"י ביטוח הנסיעות הרגיל (וזו הסיבה אגב שדקה אחת אחרי שאתה מזמין טיסה, אתה צריך לעשות את ביטוח הנסיעות)

אני לא מכיר ביטוח שמכסה מילואים - אולי המדינה?

לגבי ביטוח מכל סיבה - למיטב ידיעתי, היחידה בשוק הישראלי היא טריפ גארנטי של פניקס. העלות יחסית גבוהה (כ-10% מסך העלויות של הביטול) וההחזר הוא לא מלא (מה גם שבמקרה היחיד ששמעתי שניסו לממש את זה הביטוח עשה בעיות).

פורסם
לפני כשעה, גור אדם כתב:

מה גם שבמקרה היחיד ששמעתי שניסו לממש את זה הביטוח עשה בעיות

מימשתי לפני כמה שנים את הביטוח של טריפ גארנטי וקיבלתי החזר בלי בעיות מיוחדות.

את כל הטיסות שהזמנתי השנה, הזמנתי באל על בגלל חוסר הודאות לגבי חברות זרות, והוספתי כסף לטובת ה״ביטוח״ שלהם. אז ויתרתי על טריפ גארנטי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...