Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט: השכרה בהולנד למשפחה

Nadav_funcky_Cat

פוסטים מומלצים

בקיץ יוצאים כל המשפחה להולנד לחופשה, נידרש רכב לזוג מבוגרים, מתבגרת וילדה (בוסטר), מקום ל-2 מזוודות+ 2 ואולי+ תיקי גב (תיק בית ספר) ל-6 ימים

ראיתי את ה-link & co 1 (suv), במחיר של 1800 שקלים לכול התקופה, אבל אני שונא suv כך שהיא על הפרק בהנחה שהיא מתאימה ואין אחרת ברשימה

ראיתי גם קורולה סטיישן במחיר של 2000 שקלים

קרצה לי גם bmw 5 חשמלית, אבל היא עולה 3200, עומדות טעינה זמינה יש אבל מדובר בהתעסקות.

אשמח לשמוע מי מהן עומדות בדרישות, ומי מתוכן הייתם לוקחים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי להתייחס לדגמים ספציפיים - בשכירת רכב לטיול שוכרים דרגה אחת מעל למה שהיית רוכש לביתך. הסיבות:

1. צפיפות ברכב מקלקלת את ההנאה מהטיול..

2. אתה רוצה תא מטען גדול כך שיהיה מקום למזוודות, טרולי׳ם, שישיית מים, שקיות עם אוכל וקניות, והכל בלי לפרק את הכל ולסדר מחדש אחרי ביקור קצר באלברט היין.

3. חברת ההשכרה מתחייבת על קטגוריה, לא על דגם מסויים. והחברות נוטות ל״יצירתיות״ בהגדרת הקטגוריות, כך שאתה עלול לקבל רכב קטן מהצפוי. לפעמים צריך להיות אסרטיבי מאוד בדלפק ההשכרה, ולחזור אליו אם מתברר שהרכב לא מתאים לצרכים.

מה שאני מציע לך:

1. לבקר בסוכנויות הרכב הרלוונטיות ולבדוק התאמת הדגמים המוצעים.

2. לשכור סטיישן בקטגוריית משפחתי או משפחתי גדול. את ה-500 ש״ח הנוספים תשכח מהר מאוד. את המרפקים שהילדים יתקעו בצלעות של אחיהם - לא.

3. לרכוש את כל הביטוחים המוצעים.

4. אם לא התנסית בנהיגה בהולנד - לחפש ברשת. רמז - המשטרה ההולנדית קשוחה מהשוויצרית.

5. לא להכנס עם רכב לערים גדולות, במיוחד לאמסטרדם. יש ״חנה וסע״ ותחבורה ציבורית טובה. לתכנן את שכירת הרכב בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם לא מתכוונים לטייל בצפון הרחוק תשקול שוב את שכירת הרכב. התחב״ץ בהולנד היא דיי טובה למרות שהיא קצת יקרה.

הכבישים במרכז די פקוקים, ועל חנייה בערים אין מה לדבר.

בהתאם לתכנון הטיול תוכל לשקול גם שכירת רכב חד יומית ואז אפשר להסתפק ברכב יותר קטן כי רוב הציוד נשאר במלון (זה מה שאני עשיתי).

אל תשכח שמצלמות המהירות החכמות מתוכננות ומיוצרות בהולנד ובנוסף יש גם מדידות בין קטעים ועוד מלכודות. שים מגביל מהירות לפחות  2 קמ״ש מתחת למהירות המותרת, סע רגוע, ושים עין על תמרורי החלפת מהירות במקומות שנהג ישראלי לא מצפה להם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הזה אני דווקא בעד שכירת רכב. האטרקציות המתאימות לילדים נמצאות בפריפריה, וכשמדובר בארבעה נוסעים וניצול טוב של הזמן המוגבל מצריך רכב צמוד. אבל ללון בכפר נופש או בשולי הערים. אם מתכוונים לשהות באמסטרדם או עיר גדולה אחרת לתכנן אותה בתחילת או סוף הטיול וללא רכב, ואם יש עיר כזו באמצע הטיול להכנס למרכזה בתחב״צ.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Nadav_funcky_Cat כתב:

אבל אני שונא suv

אתה בטיול עם המשפחה. לדעתי תשחרר את כל מה שאתה אוהב ורוצה, ותבחן את הרכב בעיניים של האישה והילדים.

יהיה להם נוח? יהיה להם צפוף? יהיה מקום למזוודות ולתיקים? ואת הרכב תבחר בצורה שזה יתאים להם ופחות לך.

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.3.2025 בשעה 08:56, Nadav_funcky_Cat כתב:

אני שונא suv

הייתי כמוך, החזקתי בארץ ושכרתי בחו"ל BMW סדאן למיניהן. 

עד שנסעתי לפני שנתיים לטיול משפחתי בחו"ל בהרכב של 5 אנשים עם הרבה מטען ושכרתי X3 בלי חשק. 

התוצאה הייתה, שכשחזרתי לארץ החלפתי את הרכב הרגיל שלי גם לX3. התרגלתי ואני מרוצה מאוד - כשהרכב עשוי טוב אתה מקבל יתרונות חדשים כגון יכולות שבילים בלי להתפשר על יכולות הכביש.

לפני שנה הייתי בהולנד לבד, הזמנתי מיני קופר שלא הייתה זמינה כשבאתי לאסוף. ניסו לשכנע אותי לקחת רכבים חשמליים או אסאייתיים - סירבתי בתוקף. חיפשו בכל הסניפים באיזור, ועוד התווכחו איתי שMG זה רכב אירופאי..

מאחר וכמעט ל הטיול שלי מסתכם בנהיגה, לא הייתי מוכן להתפשר.

בסוף סוכם שאחרי שעה הנציג יביא לי C5 aircross למלון. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Jack457 +3 ל׳5008 כמייצג suv מבוססי סגמנט D שמתוכננים ל-7 מקומות. במהלך השנים שכרתי כל מיני רכבים להרכב המשפחתי שלי, בתקופה של נסיעה בהרכב 5 מבוגרים הדגמים האלה היו המוצלחים ביותר.

אבל פות״ש נוסע בהרכב יותר מצומצם ורק ל׳6 ימים, אז גם סטיישן מסגמנט C יעשו את העבודה. הטוב ביותר שהכרתי היה אוקטביה. בכל מקרה, לא להסתפק בסדאן או האצ׳בק. אתה לא רוצה להתעסק כל בוקר בהעמסה אלא לזרוק את התיקים לבאגז׳ ולהתניע. מבחינה זו אין כמו סטיישן, suv מסגמנט זה יהיה משמעותית פחות נוח.

חשוב מאוד - להקפיד שיהיה כיסוי לתא המטען ולפרוש אותו. מזוודות גלויות מזמינות פורצים גם במדינות מתוקנות.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירי החניות באמסטרדם זועה.

אנחנו התארחנו בדרום העיר ולא במרכזה השארנו את האוטו במלון והתניידנו רק בתחב"צ

מה שכן כשיצאנו מאמסטרדאם לתחנות רוח וכפרים וכו זה היה עם הרכב וזה בפירוש נוח יותר מתחב"צ

אנחנו קיבלנו אז פיאט 500× שהפתיעה לטובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...