Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
מחפש רכב אוטומטי, אמין וחסכוני באופן יחסי שיתאים לנסיעות 3-5 פעמים בשבוע הלוך חזור ירושלים-ת"א.
התקציב עד 55 אלף ש"ח.
בגלל שאין ילדים לא צריך רכב גדול, עד לאחרונה הייתי עם רנו קליאו 2017 1.2 טורבו והיא עשתה את העבודה בסדר גמור.
לגבי רכבים היברידיים ראיתי שמדובר בשנתונים מאוד ישנים או עם קילומטראז' גבוה מאוד, אז אני נוטה לחשוב שעדיף בנזין על אף החיסכון בדלק.
 הסתכלתי על מודעות של הונדה ג'אז, טויוטה יאריס, סקודה אוקטביה, קיה סיד, אבל לא הצלחתי להבין מה עדיף. אשמח להמלצות לגבי דגמים ותתי דגמים. תודה רבה 

פורסם

יש ילדים? צפי?

כי אפשר לחפש רכב קטן כמו ספארק שתתאים לדרישות שלכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם הנסיעות הן בשעות של הפקקים? אם כן, ספארק היא אחלה, גם מאזדה 2 והונדה ג'אז.

אם אין פקקים אז חד משמעית איבזה 1.0 או פאביה 1.0 יתאימו בול. 

אם יוצא לכם יותר מ25k בשנה שווה לבדוק לגבי קליאו דיזל. יש לו מנוע מאוד אמין ותיבה רובוטית יחסית עמידה. 

פורסם
לפני שעתיים, יונתן1000 כתב:

לא שקלתי רכב מיני ושברולט. איך הוא מבחינת אמינות? יש עוד הצעות? אולי משהו קצת יותר גדול?
כרגע אין ילדים, אבל יכול להיות בשנים הקרובות.

רכב טוב אך חשוב להקפיד על החלפות שמן גיר, מבחינת ביצועים לא מתרגש מעליות של ירושלים.

מזדה 2 גם אופציה די זריזה ואמינה.

הגרמניות עם מנועי טורבו זיריזות, אך התיבה פחות אמינה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 22.12.2024 בשעה 17:48, Nomtal כתב:

הונדה ג'אז

בעליות לירושלים... פחות.

יש לי חבר שעולה לירושלים קבוע 3 פעמים בשבוע עם אקסנט. לא גליק גדול אבל מרווח, עושה את העבוד ולבינתיים לא מתקלקל. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 6 שעות, יונתן1000 כתב:

תודה על העצות. מה לגבי סקודה פאביה או רפיד?

הרפיד מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר, שניהם זירזות אך הגיר נחשב לפחות אמין, זה יכול להיות המצמדים או מכטרוניק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...