Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב אמין בטיחותי וחסכוני לנסיעות לעבודה

יונה5

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני מחפש רכב שני לצורך נסיעות לעבודה. 80 ק"מ ביום, חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ובטיחותי. התקציב שלי 20-30K. 

אשמח להמלצות.

כמו כן, האם אתם ממליצים על קניה מסוכניות בתקופה הזו?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטובוס....

בתקציב שלך תמצא בעיקר בעיות של אחרים והם יהיו לא חסכוניות או לא נוחות או לא אמינות.

אבל אם אתה מתעקש.   קאיה פיקנטו. לא נוחה לא חסכונית אבל די אמינה

• רעיון גרוע 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב 30,000 תוכל למצוא לעצמך טויוטה פריוס חסכונית, נוחה ואמינה להפליא, ואם מצאת אחת כזאת מטופלת אך ורק בחברה - זכית בפיס!

גילוי נאות: יש לי כזאת, ואני מרוצה ומופתע ממנה לטובה עד הגג! נוחה ורחבה, חסכונית ואמינה, נראית טוב - ובעיקר - אף עם סמל של טויוטה בחזית...

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם פריוס ישנה זאת הסוללה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, סולל הדרך כתב:

אוטובוס....

בתקציב שלך תמצא בעיקר בעיות של אחרים והם יהיו לא חסכוניות או לא נוחות או לא אמינות.

אבל אם אתה מתעקש.   קאיה פיקנטו. לא נוחה לא חסכונית אבל די אמינה

זה נכון ל 10-15 אלף.

ב 30 יש רכבים סבירים בהחלט. לא רק צרות של אחרים.

פשוט את הרף של "אמין ובטיחותי" צריך להציב בצורה ריאלית. כלומר אמין ובטיחותי ביחס לתקציב

הונדה סיוויק בת 10 נניח תעשה את העבודה.

ועוד חלופות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, יונה5 כתב:

אני מחפש רכב שני לצורך נסיעות לעבודה. 80 ק"מ ביום, חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ובטיחותי. התקציב שלי 20-30K. 

חבר, במחילה - הפוסט שלך הוא דוגמא קלאסית לאיך לא לשאול שאלה ולהכווין את כל הממליצים הצידה...

נגמרו לך הפרטים במקלדת?

תיבת הילוכים ידנית או אוטומאטית?

רק יפניות/קוריאניות ולא מוכן להתקרב לצרפתיות או שהכל הולך כולל דאצ'יה?

רכב עם בגאז' מכובד כלומר רכב משפחתי או רכב שני שיכול להיות גם מיני קטנטושה וחביבה?

מידי פעם צריך 2 כיסאות ילדים במושב האחורי או שממש לא?

מה גם שתקציב של 20-30K ש"ח מרווח מדי לטעמי כי למה לא לקנות בזול כשלא צריך לקנות ביקר, אז תתאפס על הסכום ושתבין ש- 10K הפרש מ- 20K זה 50% ו- 10K הפרש מ- 30K זה 89% כי אני טוב בטריגונומטריה או כמו שאני מכנה את זה הנה עכביש מאובן ואני מתארך אותו בין 15 שעות ל- 4,000 שנים.

שורה תחתונה - בפעם הבאה שאתה שואל תחדד את השאלה שלך ותפרט קצת יותר, תעזור לנו לעזור לך כי בחייאת לא עולה ש"חים להקליד במקלדת :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, המגיב כתב:

ב 30,000 תוכל למצוא לעצמך טויוטה פריוס חסכונית, נוחה ואמינה להפליא, ואם מצאת אחת כזאת מטופלת אך ורק בחברה - זכית בפיס!

גילוי נאות: יש לי כזאת, ואני מרוצה ומופתע ממנה לטובה עד הגג! נוחה ורחבה, חסכונית ואמינה, נראית טוב - ובעיקר - אף עם סמל של טויוטה בחזית...

ב30 אלף תמצא פריוס בת 15?

הסוללה שלה כבר מתה וגם אם שופצה זו רולטה רוסית. ברגע שהיא תמות הרכב שווה את משקלו בברזל.

אם יש לך אקסמפלר טוב, זה לא מעיד על כלל הפריוסים.

ואגב, אמינה ככל שתהיה, פריוס בת 15 כבר לא אמינה כמו כל רכב מזדקן אחר. יש לה אלקטרוניקה מסובכת וכשיש בה תקלה... זה כבר פחות חסכוני ממה שאתה מצייר.

לכן המלצתי לו על פיקנטו. יחסית יקבל מודל מתקדם, מעט אלקטרוניקה ומעט מערכות שיכולות להתקלקל.

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@סולל הדרך סליחה שפגעתי בהוד קדושת הפיקנטו.

אכן כן, בתקציב של 30000 ש"ח אפשר למצוא טויוטה פריוס במצב מצוין, ותתפלא, גם משנתונים יחסית חדשים, אתה מוזמן לבדוק. הרכבים האלה יכולים לשרוד עד קילומטרים 'ארוכים' מאוד וללא בעיות משמעותיות, ולא בכדי ניתן אפילו לראות פריוסים משנתונים של בר - מצווה והלאה נוסעים על הכביש ונסחרים בקלות ונמכרים מעל מחיר המחירון וצפונה. בפיקנטו זה גם ככה? 🤔

מה שלא כך בימבה הפיקנטו שלא מספקת כלל תמורה לכסף, הייתי קורא לה מקסימום עגלה עם הגה, אההה... היא אולי מפרנסת כמה אורטופדים שיטפלו בבעיות הגב שנגרמות כתוצאה מהגיר ה"חסכוני" עאלק.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים!

אני באמת אפרט קצת יותר..

לפני 18 שעות, yulianx כתב:

ידני מתאים?

פעם אחרונה שנהגתי על ידני היה בטסט לפני 14 שנה אז לא רלוונטי כרגע..

זה רכב לנסיעות לעבודה ככה שלא צריך באגז' גדול וגם לא מרווח מאחורה. מעדיף יפניות.

רכבי מיני זה מצויין מבחינת זה אבל מישהו טען לי שאם ח"ו יש תאונה זה רכבים שלא מספקים הגנה לנוסעים, זה נכון? אם זה משמעותי אני יעדיף אולי רכב קצת יותר גדול

לפני 6 שעות, razi_pazi כתב:

פשוט את הרף של "אמין ובטיחותי" צריך להציב בצורה ריאלית. כלומר אמין ובטיחותי ביחס לתקציב

נכון, מבחינתי רכב שצריך קצת טיפולים בטסט ובטיפול התקופתי אבל עובד טוב כל השנה זה גם בסדר

עריכה אחרונה על ידי יונה5
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מעל 20 אלף ק״מ. לכן הייתי מכניס שיקול צריכת דלק.

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, אמינה ותהיה בין החדשות לתקציב, מאובזרת מאוד החל מסוף 2014 ובזמנו קיבלה ציון בטיחותי טוב. 

מבחינת חיסרון היא רועשת באצה ועומס.

עוד מזדה 2 אופציה חזקה ושקטה יותר ברמת אבזור דינמיק אך פחות חסכונית.

סוזוקי סוויפט גם אופציה אמינה.

אפשר לבדוק את קיה ריו/ ויונדאי i20 לא חסכוניות אך אמינות.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם ניסאן מיקרה אוטומאטית?

נכנסת בכיף בתקציב עד 30K.

רכב מיני יפני מודרני, מוצלח למדי ואמין ממה שאני יודע (לא בקיא).

בטיחותי? - פחות בשנתון הזה, בלי כל מערכות הבטיחות האקטיביות החדשות שנכנסו חזק החל מסביבות 2020~ בערך להרבה מהרכבים מהסוג הזה.

מיקרה אוטומאטית עם מנוע 1.2L שנותן 80 כ"ס תוכל להביא בשנתון 2016-2018.

הסתכלתי בשבילך ביד 2 ויש כמה כאלו במצב לא רע בכלל עם ק"מ נמוך יחסית (ההגדרה שלי לק"מ נמוך זה סביבות 10-12K ק"מ/שנה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר אם לא שופץ יכול להזדקק לשיפוץ, הרציף במייקרה פחות מוצלח מאשר במיצובישי.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד שני הגיר הזה תורם לצריכת דלק טובה מאוד.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...