Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מספר אתרים המשטרה החליטה להחזיר את "המצלמות הטקטיות" ולבצע בעזרתה אכיפה.

דעה אישית שלי: המצלמות לא יהיו במקומות מועדים לפורענות, למשל כביש ים המלח, הירידה לים המלח מי-ם או דרך סדום.

הן כן יוצבו איפה שיהיה כסף ויהיה קל להציג נתונים של, עשינו משהו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

תגדיר מועדים לפורענות, לפי המקומות שציינת כ"מועדים לפורענות" יכול להגיד בוודאות מאוד גבוה שבתוך העיר כל עיר הכבישים הרבה יותר מועדים לפורענות, הרבה יותר מסוכן לנסוע 60-80 בכביש של 30 מאשר בכביש מפותל ומבודד לנסוע בקצב מהיר.

תבדוק סטטיסטיקת נפגעים למה שאני  אומר ותבין ששם הסכנה.

בחלק מדינות אירופה אגב הבינו את זה וכך בדיוק האכיפה עובדת- גם 3 קמש מעל המותר בתוך העיר = קנס כואב במיוחד, מחוץ לעיר בהרים המפותלים- סע ברכה ותיהנה

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בתור אחד שחי ברכב כמעט יומית על קו חיפה-פ"ת-ב"ש ממה שאני רואה בקושי יש ניידות תנועה על הכביש. בטח שרואים אותן הרבה פחות מבעבר.

יגרדו קצת כסף לקופה אבל אכיפה של ניידות אמיתיות בשטח קשה להאמין שנראה ועוד דבר חשוב שלא משקיעים בו זה התשתיות. אם אתה לא יהלום של מירי רגב לא תקבל תקציב לטפל בצומת או כביש מסוכן.

• אהבתי 1

פורסם

נו וגם כשיש ניידות, מה אתה רואה בעיקר? אכיפה של מהירות.

שיאכפו את הנתקעים בשמאלי, כביש 6 מפוצץ בכאלו, הנתיב הימני תמיד ריק והשאר תפוסים הרבה פעמים ללא שום סיבה על ידי נהגים חולמים.

הייתי שמח גם לאכיפה של שימוש בטלפונים, כל אחד חושב שהוא מינימום הרמטכ"ל ויותר חשוב שיתעסק בטלפון מאשר בנהיגה. לזה לפחות ראיתי אכיפה פה ושם אבל פחות ממה שראיתי בנושא של מהירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

תגדיר מועדים לפורענות, לפי המקומות שציינת כ"מועדים לפורענות" יכול להגיד בוודאות מאוד גבוה שבתוך העיר כל עיר הכבישים הרבה יותר מועדים לפורענות, הרבה יותר מסוכן לנסוע 60-80 בכביש של 30 מאשר בכביש מפותל ומבודד לנסוע בקצב מהיר.

תבדוק סטטיסטיקת נפגעים למה שאני  אומר ותבין ששם הסכנה.

בחלק מדינות אירופה אגב הבינו את זה וכך בדיוק האכיפה עובדת- גם 3 קמש מעל המותר בתוך העיר = קנס כואב במיוחד, מחוץ לעיר בהרים המפותלים- סע ברכה ותיהנה

אני אסביר, אני לא אוהב לכתוב דברים שאני לא יודע ו\או לא מכיר באופן אישי.

במשך 5 שנים גרתי בקיבוץ עין גדי והייתי מבצע נסיעות יומיות ושבועויות מעין גדי למרכז, לעיתים דרך כביש 1 בואכה עליות\ירידות ים המלח ולעיתים לגוון, הייתי נוסע דרך סדום.

כמות המשטרה שראיתי יכולה להסתכם בכף יד אחת, זה כמובן אם את המוציא את הניידת שנצבות קבוע במקומות הבאים:

* ניידת שתופסת את אלה שבאים בירידה החדה ממעלה אדומים לכיוון ים המלח, מסתתרים מתחת למחלף.

* ניידת שעומדת אחרי מחלף "השומרוני הטוב", קודם יש שוטר עם לייזר שמתחבא מאחורי מעקה הבטיחות ואחרי הסיבוב מחכה הניידת לעצור אותך.

בהמשך יש מצלמה A3 וזהו... זה הכל.

במשך כל השנים מעבר לכך, לא ראיתי אכיפה, לא ראיתי משהו מאשר המשותף לעיל, זה דוח מהירות וזה הכי קל ופשוט לתפוס.

מצד שני, כמות הנהגים שעקפו אותי בקו לבן רציף או שעקפו משאיות מזדחלות בעליות סדום עם קו רצוף ויש 0 אכיפה.

אז לשים מצלמות על כביש 1 בשער הגיא ולצלם נהג מחטט באף, בהחלט חסר כסף למדינה וזה עוד הכנסה, בהצלחה לכולם עם הורדת כמות ההרוגים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ראיתי תוכנית באמריקה אוספים וידאו ממצלמות השוטרים ועורכים לתוכנית והמישטרה במדינה שהייתה הכי עניינית וכולי היא המנצחת

אתה רואה שוטר ניגש ל-למשל נהג שיכור-אומר לו שלום אדוני אני יכול לעזור לך… חלום שלי שככה הייתה פה המישטרה אבל לא יקרה כי אין פה תרבות

לא סתם שרת התרבות היא כיום שרת התחבורה

פורסם

כביש 77 הוצף במצלמות הללו , אבל במקרה הזה בצדק רב , ההשתוללות של בני מיעוטים , עקיפות על השולים, מהירות מטורפת ובשעות הערב \ לילה אף מירוצים על הכביש בכביש הספציפי זה מבורך.

מעבר לכך אם הצלמים גם את נושא הטלפונים זו ברכה בפני עצמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...