Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

מבקש את העזרה יצירתית שלכם.

צירפתי את השרטוט העקום משהו, של המצב הקיים אצלנו בדירה.

אנחנו רוצים לשפץ ולעשות חלוקה טובה יותר של האיזור הלבן בתמונה. 

אי אפשר לשחק עם מיקום החלונות.

הצינור ניקוז שציינתי, מנקז את כל הבניין, וגורע 20 על 20 ס"מ מהפינה השמאלית העליונה במקלחת הורים.

המידות של השטח הלבן: רוחב 350 ס"מ, גובה 420 ס"מ.

עוד פרטים: על האמבטיה שתופסת הרבה מקום, אפשר לוותר ולהחליף במקלחת.

נשמח בחדר הרחצה המשותף לשני כיורים. 

רעיון איך להוסיף כאן אסלה שלישית לשירותי אורחים - בונוס עצום.

image.thumb.png.eab0c8ffd9b4936e8ed9d2446ab875e9.png

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בהינתן שאתה מוכן לקפד ראשך, הארון ילך ויבוא במקומו חדר שירותי אורחים מס' 2

אסלה צפה (לנוחות השטיפה) + כיור *קטן*

image.png.cd342b4bf3e1810c74b161c24653edb5.png.28a554486ccd34038fe75cd2a99043ef.png

מה שכן, המקלחת הראשית תהיה מאוד צפופה (לפחות בתחושה) בהינתן שהארון ישאר במקומו ולא יוחלף לכיור עם ארון מתחתיו.

מה שאולי אפשר לעשות זה להעביר את הארון מהחדר מקלחת הראשי לחדר השירות וכמו שהצעתי בשורה למעלה להחליפו בכיור וארון מתחתיו.

בכיור הקטן, המלצה כנה להשים דגש שלא שמים לך צינור שרשורי אלא צנרת נורמלית עם כל השאבנג שצריך מאשר לאלתר סיפון עם צינור שרשורי ..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עשיתי טעות.

המידות של השטח הלבן: רוחב 350 ס"מ, גובה 360 ס"מ.

פורסם

תתחיל ממה אתם רוצים, כמה אנשים ישתמשו בזה, האם יש צורך בשירותים לאורחים כמו שהציעו למעלה? 

האם ניתן להוריד קירות? האם לחבר בין האמבטיה הראשית לחדר השירות זה משהו שאפשר לשקול? האם אתם צריכים אמבטיה?

פורסם

הייתי שוקל לחיוב התייעצות עם מעצב פנים 

פגישה אחת. שעה וחצי

כנראה תעלה פחות מעשירית מהשיפוץ המיוחל

אבל יכולה לתת פתרון

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

צודק @om2. בצפיפותה זו צריך מישהו שמכיר את הדרישות והצרכים, שלא יהיה מצב שלא תוכל לסגור את הדלת או להגיע למחזיק הנייר.

וכמובן לחשוב שוב האם אתה צריך 3 בתי שימוש, למרות שנדמה לי שזה התקן בדירות מעל גודל מסויים, ומרבה אסלות מצמצם מריבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רוצה לתרום לשרשור הזה אמבטיה.

לא כתבת מי וכמה הם הדיירים בדירה.

בדירה אליה עברנו, זוג עם ילדים נשואים, הייתה כוונה לוותר על האמבטיה, ולעשות במקומה מקלחת מרווחת, בנוסף לזו הקיימת בצמוד לחדר ההורים.

אחת הבנות הטילה ווטו על ההחלטה, בטענה שלא יתכן שהם יבוא להתארח לילה, או להשאיר אצלנו את הילדים ללילה או יותר, ולא תהיה אמבטיה עבורם.

כמובן שהלכנו לקראתם, והאמבטיה נשארה במקומה.

נקודה למחשבה.

פורסם

ביתך צודקת. כששיפצנו לפני 11 שנה היתה לנו מחשבה דומה, אשתי החליטה שלא מוותרים על אמבטיה, וכעת הנכדה מתרחצת בה בממוצע 3 פעמים בשבוע. והאמת היא שזה היה השיקול שעמד לנגד עיניה.

פות״ש, אתה רוצה לוותר על הארון בחדר השינה. אם אין בדירה חדר עודף תהיה בבעיה קשה של מקום אחסון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא אמרתי שאני רוצה לוותר על ארון בחדר שינה. אפשר לשקול. 

הקטן אצלי בן 3 ולכן חשבנו לוותר כבר על האמבטיה שתופסת הרבה מקום.

אין נכדים באופק. 

גם על הכיור בחדר שירות אפשר לוותר, עומד ללא שימוש כבר הרבה זמן. 

פרט לצינור ניקוז והחלונות, אין שום אילוצים, אפשר לשבור ולהזיז כל קיר. 

מקלחת הורים מן הסתם משמשת שניים, מקלחת מרכזית משמשת ארבעה ילדים, לכן נשמח לשני כיורים. 

כנראה שנתייעץ גם עם מעצבת פנים, ואולי נלך על משהו שכולל גם את שאר הדירה. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

פורסם

אני אבא ל4 בנות.

שקנינו את הבית (היתה בת אחת ועוד אחת בדרך) שקלנו גם לוותר על אמבטיה כדי להוסיף שירותים (שיהיו 2 במקום אחד)

אכן ויתרנו על האמבטיה. במקום זה עשינו מקלחון מרווח מאוד.

ונוספה גם עוד אסלה.

לא נרשמו בעיות במקלחת...

תינוקות מקולחים באמבטית תינוקות על מעמד. סביב גיל שנה אמבטית תינוקות יורדת לרצפה (בלי מעמד)

סביב גיל שנתיים מתחילים להתקלח במקלחון בעמידה.

ככה שויתור על אמבטיה בהחלט אפשרי.

חד משמעתית עוד אסלה יותר שימושי מאשר אמבטיה.

.

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

לא אמרתי שאני רוצה לוותר על ארון בחדר שינה. אפשר לשקול. 

הקטן אצלי בן 3 ולכן חשבנו לוותר כבר על האמבטיה שתופסת הרבה מקום.

אין נכדים באופק. 

גם על הכיור בחדר שירות אפשר לוותר, עומד ללא שימוש כבר הרבה זמן. 

פרט לצינור ניקוז והחלונות, אין שום אילוצים, אפשר לשבור ולהזיז כל קיר. 

מקלחת הורים מן הסתם משמשת שניים, מקלחת מרכזית משמשת ארבעה ילדים, לכן נשמח לשני כיורים. 

כנראה שנתייעץ גם עם מעצבת פנים, ואולי נלך על משהו שכולל גם את שאר הדירה. 

אז לקפד ראשך אינך מוכן עדיין 🤣. זה בסדר שלום בית זה דבר חשוב

image.png.cd342b4bf3e1810c74b161c24653edb5.png.8d395534c31b883d160e173ed6630287.png

ארונות בירוק, כביסה ויבשן בוורוד ממליץ להגביה לגובה של בערך 30 ס"מ ככה שלא תתכופפו יותר מדי בשביל להכניס למכונה וגם שתהיה עמדת החתלה במידה וצריך לחתל. כמובן שאפשר במקום זה לבנות ארון שמה עם כל האינסטרומנטים של הכביסה וכו'. הכוונה שלי היא שהמכונות יהיה side by side. ולא אחד על השני.

אם אפשר להשאיר את הכיור הנמוך של הכביסה, הייתי משאיר (כמובן מעליו אפשר לבנות קונטרוקציה כלשהיא לעוד מקום אחסון.  אם זה כיור רגיל, מוותר עליו.

שירותים רחוקים טיפה מהמקלחת בשביל שיהיה מקום רטוב אחד ולא באמצע החדר.

דלתות הזזה מזכוכית כי קשה לי להאמין שיהיה ניתן לבנות קיר שהוא נטו סוגר את המקלחת אלא אם מעוניינים "לאכול" חלק מהמרחב של החדר שירותים 2 ומקלחת הורים.

אפשר גם לעשות חילופי מיקום בין המכונות לבין האסלה ככה שזה מקלחת מול שירותים ואז יווצר סוג של פרטיות בתוך השירוקלחת הזה.

בכול החדרים הכי טוב שירותים צפים.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תודה על הרעיון. 

אני עושה חשבון: ארון קיר נישת חדר הורים עומק 60 + קיר מאחוריו 7 + רוחב שירותי אורחים 100 + קיר בינו לחדר רחצה מרכזי 7 = 174 סמ. 

משאיר עוד 175 רוחב לחדר רחצה מרכזי. 

נניח שיש עומק מינימלי 50. 

קשה להאמין שניתן למקם מולו אסלה בניצב ועדיין ישאר מעבר מספק. 

אולי אפשר לשים את האסלה בניצב לחלון. 

פה אני באמת צריך את העזרה של מעצבת שמכירה תקנים ומידות מינימליות/הגיוניות כדי שהכל יסתדר בצורה נוחה. 

חשבתי אולי להקטין את המקלחת הורים טיפה כדי לתת יותר מקום בחר המרכזי.
שרטטתי קירות בעובי 10סמ, בפועל אפשר גם 7-8, ככה שאפשר לגנוב עוד כמה סמ.

עדיין צריך עזרה ממישהו שיודע אם יש פה איזה מידה שבמציאות לא תעבוד, נניח מקלחת של 170X60.  

image.png.24c2748b774300292b5119e040fb4e7e.png

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

פורסם

על ה-7-8 ס״מ יש עוד טיח או משהו שיחליק את הקיר, כך שמעשית, עם החומר בשני הצדדים, זה 10-12 ס״מ.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...