Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בעלים של 106 ראלי 1.6 משופרת ועובד בתחנת דלק איתמול קיבלו מנהלי התחנה תוסף להתרשמות תוסף חדש מבית אמריקן אייגל התוסף מגיע באריזה ירוקה ורשום עליו 104 אוקטן את הוקפסה מרווקנים במיכל דלק מלא אז קיבלתי את הנתוסף לניסוי רציתי להגיד שזהו אחלה של תוסף מרגישים הבדל משמעותי בנסיעה ממולץ בחום

אבל נכון לעכשיו התוסף קשה להשגה בחניות ויהיה זמין בחודש הקרוב

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלחו לי על הבורות - יש ב106 חיישן נקישות?

העלאת רמת האוקטאן רלוונטית רק למנועים שסובלים מצילצולים או למנועים עם חיישן נקישות ומחשב שיודע לכוון את ההצתה בהתאם. במנועים כאלו יורגש שיפור בביצועים, וגם זה רק יבוא בצורה הדרגתית ויתכן שידרוש איתחול של המחשב.

פורסם

כל התוספים הנ"ל מכילים ברובם מתאנול.

מי שרוצה עוד תוספת כוח של בין 3-5% , יכול להוסיף במהילה 5-10% מתאנול למיכל הדלק והשיפור יורגש מיידית.

ברכבים ישנים אם המערכת צברה לכלוך אז יש לקחת בחשבון שהליכלוך יגיע לקרבורטור וידרש ניקוי,כמו כן להחליף פילטר דלק פעם-פעמיים עד שכל הגיפה תצא....ואז זה כבר סיפור אחר.

אני רץ עם מתאנול כבר שנתיים לערך ,אין מה להשוות בכלל .

פורסם
כל התוספים הנ"ל מכילים ברובם מתאנול.

מי שרוצה עוד תוספת כוח של בין 3-5% , יכול להוסיף במהילה 5-10% מתאנול למיכל הדלק והשיפור יורגש מיידית.

ברכבים ישנים אם המערכת צברה לכלוך אז יש לקחת בחשבון שהליכלוך יגיע לקרבורטור וידרש ניקוי,כמו כן להחליף פילטר דלק פעם-פעמיים עד שכל הגיפה תצא....ואז זה כבר סיפור אחר.

אני רץ עם מתאנול כבר שנתיים לערך ,אין מה להשוות בכלל .

עזבו אתכם משטויות, תבנו מערכת הזרקה פשוטה למדי, של מים ומתאנול, שמוזרקת לתערובת מעל סל"ד מסויים... גם משפר את הביצועים, גם עוזר למנוע דטונציות, גם מצנן את הבעירה. אם יש כאן אנשי ח"א הם יבינו על מה אני מדבר, אם יש פה מי ששיפר (באמת) את הרכב, הוא ידע מה אני מדבר, אם יש כאן כאלו שרוצים לדעת יותר, תשאלו...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שמעתי על זה , למעשה היה לי כזה קיט ברכב, מין בקבוק שמתחבר לצינור וואקום ,הוואקום של המנוע היה שואב בטבעיות את האדים של הנוזל בבקבוק ,ככל שהסל"ד עולה-הוואקום יותר חזק ונכנסים יותר אדיי מתאנול עם מים למנוע.

ואז חשבתי למה לא להוסיף ישירות לטנק הדלק וגמרנו.

חקרתי את הנושא בפורומים של חו"ל כי בארץ אף אחד לא יודע על מה אני מדבר.

ואכן,ישנם אנשים שאף מכינים תערובות דלק בעצמם, חיפשתי מתאנול בכל מיני מקומות עד שהגעתי למקום בצפון שמייצר את זה, 18 ליטר עולים 60 ש"ח(יותר זול מבנזין), קונים פח של 18 ליטר,מחלקים אותו לבקבוקים של מים ליטר וחצי או 2 ליטר ועם כל תידלוק מוסיפים בקבוק למיכל הדלק = השיפור יורגש מיידית.

תן קצת מידע לגבי הקיט הזה,מה ההבדלים בין מהילה בטנק הדלק לבין הזרקה ישירה לוואקום?

קיט כזה אינו חוקי ולכן הוצאתי אותו מהרכב,את הקיט אני אילתרתי בעצמי לאחר לראיתי קיט שנמכר בסדנה של שיפורים=זה נקרא "סופרגט".

אחרי שניסתי מתאנול ישירות למיכל הדלק פירקתי את הבקבוק מהרכב, כעיקרון חשבתי לקנות מיכל שפריצר ולשים אותו בתא המנוע,ככה בחיים לא ניתן לדעת שזה לא מיכל מיים לשפריצר ,עושים בו חור קטן למעלה וצינור וואקום עם טי מתחבר לצנרת הוואקום הקיימת .

פורסם

אגב,לפותח השירשור, התוסף לא מעלה את האוקטן ל 104 כי אז המנוע שלך יתפוצץ!!!

התוסף עצמו הוא בעל אוקטן 104(מתאנול הוא אוקטן 104...איזה צרוף מקרים הא....), במהילה עם הדלק אתה מעלה את האוקטן הכללי ב 1-2 ...כך שהשיפור מורגש אין ספק.

פורסם
אם יש פה מי ששיפר (באמת) את הרכב, הוא ידע מה אני מדבר, אם יש כאן כאלו שרוצים לדעת יותר, תשאלו...
כאדם שתמיד שש להשכיל בנושאים אלו, אשמח לפירוט נוסף.

:wink:

בתודה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

FIAT , מה קשור אוקטן 104 המנוע יתפוצץ?

( דגש בנזין באוקטן 104 ) ?

ותענה עם דוגמאות ופירוט בבקשה ( כי אוקטן לא קשור בשום דרך להתפוצצות אלה מיצג את ההתנגדות לפיצוץ עצמי בעצם )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שמעתי על זה , למעשה היה לי כזה קיט ברכב, מין בקבוק שמתחבר לצינור וואקום ,הוואקום של המנוע היה שואב בטבעיות את האדים של הנוזל בבקבוק ,ככל שהסל"ד עולה-הוואקום יותר חזק ונכנסים יותר אדיי מתאנול עם מים למנוע.

ואז חשבתי למה לא להוסיף ישירות לטנק הדלק וגמרנו.

חקרתי את הנושא בפורומים של חו"ל כי בארץ אף אחד לא יודע על מה אני מדבר.

ואכן,ישנם אנשים שאף מכינים תערובות דלק בעצמם, חיפשתי מתאנול בכל מיני מקומות עד שהגעתי למקום בצפון שמייצר את זה, 18 ליטר עולים 60 ש"ח(יותר זול מבנזין), קונים פח של 18 ליטר,מחלקים אותו לבקבוקים של מים ליטר וחצי או 2 ליטר ועם כל תידלוק מוסיפים בקבוק למיכל הדלק = השיפור יורגש מיידית.

תן קצת מידע לגבי הקיט הזה,מה ההבדלים בין מהילה בטנק הדלק לבין הזרקה ישירה לוואקום?

קיט כזה אינו חוקי ולכן הוצאתי אותו מהרכב,את הקיט אני אילתרתי בעצמי לאחר לראיתי קיט שנמכר בסדנה של שיפורים=זה נקרא "סופרגט".

אחרי שניסתי מתאנול ישירות למיכל הדלק פירקתי את הבקבוק מהרכב, כעיקרון חשבתי לקנות מיכל שפריצר ולשים אותו בתא המנוע,ככה בחיים לא ניתן לדעת שזה לא מיכל מיים לשפריצר ,עושים בו חור קטן למעלה וצינור וואקום עם טי מתחבר לצנרת הוואקום הקיימת .

מהילה בטנק דלק עדיפה על הקיט הנ"ל, הדלק מעצמו כבר יותר "חזק" וכבר מעורבב במתנאול.

מה שגם הדבר עוזר לעוד משהו בארץ הנהדרת שלנו, מתנאול סופח מים, וכאשר אתה מוסיף אותו לטנק דלק, הוא סופח את המים שיש שם ושורף אותם ביחד עם הדלק, מה שהקיט לא עושה.

נ.ב. מתאנול נדמה לי שהוא קצת יותר מ-104 הוא לכיוון ה-120, וכאשר הוא נמהל בדלק הוא יכול לעלות את אחוז האוקטן ל-104, כמובן, תלוי כמה אתה מוהל.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

רציתי לשאול את המומחים שבניכם, האם הוספת מתאנול יכולה גם לנקות פיח שהצטבר במנוע?

ואיפה קונים מתאנול? וכמה עולה? והאם הוספת מתאנול באחוזים היא בנוגע לכמות הליטרים שמיכל הדלק מכיל?

בתודה, איתמר.

פורסם

מתאנול מנקה פיח,מונע צילצולים,סופח עמו מים שהצטברו במיכל הדלק ממהילה של תחנות דלק,משפר בעירה,מעלה אוקטן ומוריד טמ"פ,שיפור בביצועים....

תריץ חיפוש למילים:

methanol add performance

בגוגל, ותראה כמה מאמרים יש בנושא.

פורסם
מתאנול מנקה פיח,מונע צילצולים,סופח עמו מים שהצטברו במיכל הדלק ממהילה של תחנות דלק,משפר בעירה,מעלה אוקטן ומוריד טמ"פ,שיפור בביצועים....

תריץ חיפוש למילים:

methanol add performance

בגוגל, ותראה כמה מאמרים יש בנושא.

תודה, אבל הבנתי שמתאנול הוא חומר קורוזיבי, השאלה אם הוא לא עלול לגרום לנזקים במנוע וצנרת הדלק?

• תוכן חדש...