Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני איזה שנתיים וחצי גילו לי אפילפסיה (קטנה, ניתוקים קצרים בלבד) וכמובן ביטלו לי את הרשיון.

עכשיו אני מנסה להחזיר אותו, אחרי שכבר עבר לי יותר משנתיים (החוק מחייב שנה) עם תרופה ואיזון מושלם ב"ה, והבנתי שזה עם טפסים של המרב"ד וכו'

מישהו אולי יכול לעזור לי:

כמה זמן זה לוקח?

מה הסיכויים שידחו סתם?

האם הם דוחים וצריך לערער למשרד הרישוי?

האם הביטוח אמור לעלות לי בעקבות זה? (אני בכלל חייב לציין את זה? בפועל עשיתי ביטוח כרגיל כל הזמן הזה, בשביל אשתי שיצא יותר זול)

קצת סדר ממי שעבר או מכיר את הנוהל, יעזור לי מאוד.

תודה!!

פורסם

סיכוי סביר שתצטרך להגיע לנאורולוג עם טופס שתקבל מהמרב"ד והוא יצטרך למלא שם כל מיני סעיפים. יתכן שאפילו ידרשו כל מיני בדיקות מעודכנות. ואז, אחרי שיהיה לך כל החומר הדרוש ותשלח אותו, תצטרך להמתין לתשובת  המרב"ד, וזו צפיה לארוך זמן, כי המרב"ד סובל מחוסר כ"א קשה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...