Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 2010

יצאתי היום מהרכב אחרי כיבוי הרכב, והלכתי לעיסוקי, חזרתי המצבר היה גמור.

חיברתי כבלים ונסעתי, 

כשהגעתי לביתי, ראיתי כי בכיבוי הרכב המדחס /וונטה ממשיך לפעול 

ברגע שפתחתי את הדלת זה ניתק, כשסגרתי זה חזר לעבוד (בשיא המרץ)

השארתי לבנתיים את הדלת מעט פתוחה. 

אציין כי היה לי את זה בעבר ועשיתי לרכב בדיקת מחשב ולא הראה על שום תקלה

ניסיתי לפנות למוסך, אבל לא תמיד הייתי פנוי שזה קרה כי זה לא קרה באופן קבוע

ואז לפתע הכל נעלם והסתדר

היום חזרה הבעיה.

האם יש לכם הסבר מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?

כבר שילמתי למוסך 300 שח על בדיקה שלא הועילה 

תודה לכל העונים והמשקיעים מזמנם לטובת כולם כאן בפורום

פורסם

אציין בנוסף כי הרעיון של השארת דלת פתוחה או מפתח בחצי סוויצ' היא להשאיר את מערכת החשמל פעילה

בנוסף, זה לא דבר שקורה קבוע כי למשל עכשיו אחרי 4 שעות בחניה (עם דלת פתוחה ) יצאתי לסיבוב קטן לקניות בעיר והרכב ישן בשקט גם בעצירה ליד החנות וגם בחזור בחניה בבית

אשמח לכל בדיל מידע

פורסם (נערך)

זה לא מדחס, המנוע מסובב את המדחס ומכניס אותו לפעולה (והמדחס נכנס לפעולה עם הקלאץ' שלו).

במקרה שלך המנוע מכובה וזו הוונטה שמסתובבת.

ברכב הקודם שלי (רנו קנגו) אחרי שטיפה חיצונית של הרכב מאז התחילה אותה בעיה שאתה מתאר כנראה נכנס מים לחיישן או עשה בעיות במגעים ואותו בעיה כמו שלך חוץ מהדלת פתוחה שזה לא עזר, פשוט כל פעם שהייתי מכבה את הרכב הייתי פותח מכסה מנוע ומנתק את החיבור של הוונטה, ולפני התנעה מחבר חזרה (פעם אחת שכחתי ועוד 2 דקות היה הולך מנוע) וגם בנסיעה לא היה נותן למנוע להגיע לטמ' עבודה כי הוא לפעמים נכבה מעצמו ולפעמים תמיד עבד ללא הפסקה, איני יודע מה הפתרון לזה הרכב הלך טוטאלוס בתאונה.

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Deutz912 כתב:

זה לא מדחס, המנוע מסובב את המדחס ומכניס אותו לפעולה (והמדחס נכנס לפעולה עם הקלאץ' שלו).

במקרה שלך המנוע מכובה וזו הוונטה שמסתובבת.

ברכב הקודם שלי (רנו קנגו) אחרי שטיפה חיצונית של הרכב מאז התחילה אותה בעיה שאתה מתאר כנראה נכנס מים לחיישן או עשה בעיות במגעים ואותו בעיה כמו שלך חוץ מהדלת פתוחה שזה לא עזר, פשוט כל פעם שהייתי מכבה את הרכב הייתי פותח מכסה מנוע ומנתק את החיבור של הוונטה, ולפני התנעה מחבר חזרה (פעם אחת שכחתי ועוד 2 דקות היה הולך מנוע) וגם בנסיעה לא היה נותן למנוע להגיע לטמ' עבודה כי הוא לפעמים נכבה מעצמו ולפעמים תמיד עבד ללא הפסקה, איני יודע מה הפתרון לזה הרכב הלך טוטאלוס בתאונה.

יכול להיות שזה חזר בגלל הגשם החזק שהיה אתמול?

פורסם

אתה צריך ללכת לחשמלאי רכב ולא למוסך. נראה שזו בעייה חשמלית של קצר או חיישן תקול. תכתוב מאיפה אתה ונסה לקבל המלצה למישהו בסביבה שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם החליפו חיישן טמפרטורה במנוע בעבר?

חשבתי על אפשרות שהחיישן לא מקורי או בעל הגדרות טמפרטורה שונות להפעלת הוונטה.

• תוכן חדש...