Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש ביונדאי i10 2014 הידנית בעיית מנוע כי הרבה שדיברתי איתם החליפו מנוע לרכב ורציתי לדעת האם שווה להיכנס לרכב שהחליפו לו מנוע או להמשיך לחפש?

אני מעדיף את היונדאי מבחינת החיסכון בדלק.

והאם רכב שהחליפו לו מנוע זה משהו שלא מתקרבים או שיש בזה מקום לבדוק?

והאם הפאביה ידני רכב יותר טוב מבחינה כללית?

פורסם
לפני 9 דקות, Elyashiv6752 כתב:

i10

היתה לנו במשפחה הקרובה i10 2011 במשך 10 שנים ומעל 100K ק"מ, ללא בעיות כלל.

עדיין ישנה אחת מ-2015, גם מעל 100K ק"מ, ואפס תקלות או בעיות. (שתיהן עם גיר ידני ומנוע 1.0)

ל-i10 יש מוניטין של אמינות מצויינת.

יש היצע גדול אז אני לא רואה סיבה לקנות דווקא אחד שעבר החלפת מנוע,

אלא אם המחיר ממש אטרקטיבי והקונה יודע בדיוק מה עבר על הרכב.

פאביה היא מקטגוריה גבוהה יותר.

טוב יותר או פחות תלוי בצרכים , בהעדפות ובתקציב שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האמת גם אני נתקלתי במודעות שבהם החליפו את מנוע 1.0.

הפאבים עדיפה מבחינת הכול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התקציב שלך ? למה לך לקנות רכב דפוק? גם הפאביה בעייתית מאוד וגם הטיפולים שלה יקרים. בתקציב של עד 15 אלף אתה יכול לחפש ביד 2 יאריס. מאזדה 2. סוזוקי סוויפט. עדיפות בהרבה מיונדאי 10 מצוקמקת או פאביה 

פורסם
לפני 12 שעות, Avivico כתב:

מה התקציב שלך ? למה לך לקנות רכב דפוק? גם הפאביה בעייתית מאוד וגם הטיפולים שלה יקרים. בתקציב של עד 15 אלף אתה יכול לחפש ביד 2 יאריס. מאזדה 2. סוזוקי סוויפט. עדיפות בהרבה מיונדאי 10 מצוקמקת או פאביה 

איזה בעיות יש בפאביה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...