Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לזה

אני רוצה לבנות-להוסיף בליטה יותר גדולה איפה שהבליטה המקורית נשחקה. בגלל שמדובר בחלק ממש לא קריטי ללא פוטנציאל נזק היקפי לא אכפת לי לנסות מקסימום יתקלקל שוב.

איזה חומר הייתם מציעים? אפוקסי איכותי כלשהו?

אולי את הקסם של @lanosforce עם דבק 3 שניות ואבקת אפיה?

אשמח לרעיונות ולהכוונה.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

כמה כבר עולה אקטואטור חדש?

לא התעסקתי עם רנו, אבל במכוניות אחרות זה ממש לא היה יקר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה לא צריך דוקטורט בהנדסת חומרים.
תעשה... מקסימום ישבר ותעשה שוב מחומר אחר
מהנסיון שלי עם אפוקסי... אם נותנים לו להתיבש כמו שצריך הוא לעולם לא ישבר (גם הדבקות שעשיתי לפני 30 שנה שורדות)

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 12 שעות, tza כתב:

בהמשך לזה

אני רוצה לבנות-להוסיף בליטה יותר גדולה איפה שהבליטה המקורית נשחקה. בגלל שמדובר בחלק ממש לא קריטי ללא פוטנציאל נזק היקפי לא אכפת לי לנסות מקסימום יתקלקל שוב.

איזה חומר הייתם מציעים? אפוקסי איכותי כלשהו?

אולי את הקסם של @lanosforce עם דבק 3 שניות ואבקת אפיה?

אשמח לרעיונות ולהכוונה.

יש היום מלא שיטות - תביט בKתה3ינור (יו-טיוב) על סרטוני PLASTIC REPAIR 

אתה תראה אנשים שמפוררים פחם.

ממיסים קלקר עם סופר גלו והופכים אותו לעיסת פלסטיק. 

מתיכים אזיקונים. 

שופכים סודה לשתיה וסופר גלו. 

מלחימים עם סיכות או רשת חרקים.

משתמשים באפוקסי מיוחד של חברות כמו סקוש או 3M וכך הלאה וכך הלאה. 

ולבסוף שיוף וצבע טקסטורה והופס יש לך חלק תקין. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

יש היום מלא שיטות - תביט בKתה3ינור (יו-טיוב) על סרטוני PLASTIC REPAIR 

אם אמא שלי הפולניה הייתה בחיים הייתה מנצחת את כולם ביוטיוב עם שיטות להדבקת דברים.

אמא שלי למידה אותי כאשר הייתי ילד שאפשר לעשות דבק להדבקת נייר עם קמח ומים

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תודה לכולם! החכמתי.

אני רוצה לשייף את הפלסטיק בנקודת החיכוך עם הבריח, איך אני משייף לקבלת הגימור הכי חלק האפשרי באמצעים בייתים?

לא התנסתי בזה כ"כ עד היום ואשמח להחכים.

לפני 5 שעות, amosbmw כתב:

כמה כבר עולה אקטואטור חדש?

לא התעסקתי עם רנו, אבל במכוניות אחרות זה ממש לא היה יקר.

חיפשתי. אני לא מוצא אקטואטור מקורי חדש גם לא בחול, ועל התחליפיים קראתי לא מעט שהם לא מחזיקים.

אבל עזוב, הכל תירוצים, אני נהנה לתקן לבד.. ברכב הקודם שיפצרתי גומיות גמורות במנגנון המגבים עם כמות הגונה של סרט טפלון וזה עדיין עובד מצויין אצל השכן שקנה ממני..

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

תנסה לפנות לווייצמן חלפים או לMAAGAR.co.il - תשלח להם תמונה של החלק והמיקום שלו ברכב - אני מאמין שעד סוף השבוע החלק אצלך. 

מעבר לזה - באמצעים ביתיים - אם יש לך מולטי-טול דרמל סטייל - זה יהיה הכי נוח אם לא - ניירות לטש במספר גריטים שונים - מהגס לעדין עד שיוף רטוב ובסוף צבע פריימר וצבע סופי או טקסטורה. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד דלת הצטרפה והאקטואטור - להלן "המפעיל" שלה לא פותח את הנעילה, יש לי אינדיקציות לכך שלפחות חלק מהעניין זה המנגנון עצמו שצריך קצת שימון-גירוז. 

בסרטון הזה בדקה 7:30 הוא קודם מנקה ואז מגרז. איזה חומרים כדאי להשתמש? אין לי מושג ואשמח להכוונה.

תודה רבה

פורסם (נערך)

אני חושב שיש לי תשובה לגבי הגריז:

לפני 48 דקות, GaT כתב:

ריססתי גריז לבן על הגלגל שיניים

עדיין אשמח לדעת איך נקרא הספריי הראשון שהוא מנקה איתו.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תוכן חדש...