Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הספר הנ"ל מציע לי?

על מה הוא מדבר?

איך הוא יכול לעזור?

יש שם הסבר על כיצד המנוע שלי, או כל האוטו בנוי, או שהוא מדבר על תיקונים, ועיצות לגבי הרכב הספציפי שלי?

כמה הוא עולה?

באיזה שפה הוא כתוב?

האם יש שם אאיורים?

לפי המנהלים, יש אותו בצומת ספרים אני מניח.

אני אחסוך בדלק ואשאל כאן את המחיר :)

פורסם

אם אני לא טועה הוא כתוב רק באנגלית(יענו אין תרגום לאנגלית) ולפי הספר שיש לי על פיג'ו 205 יש בו איורים,מה מסבירים בו? אממ כשאני אתחיל לקרוא אותו ברצינות אני אחזור אליך אבל לפחות לפי הפתיחה הבנתי שמסבירים טיפה על הרכב והרבה על איך לשמור עליו

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

תן לאצבעות ללכת במקומך - בגוגל יש מידע רב על ספרי היינס לרבות קטלוגים של הספרים המוצעים ופירוט תוכנם.

סתם לידיעתך - HAYNES היא סה"כ הוצאת ספרים - המוציאה לאור, בין היתר, ספרי רכב עפ"י דגמים ועוד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הוא מציע לך מידע שימושי ואיורים כיצד לתקן דברים ברכב שלך.

על הרכב שלך.

בעזרת ההסברים והתמונות שבו.

כן, בהנחה שיש ספר לרכב שלך במודל שלך.

200-+.

אנגלית.

כן, יש איורים.

יש רק בצומת ספרים געש.

לילה טוב,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

כמו שכתבו קודמי,היינס הינה הוצאה לאור של ספרי רכב.הם כותבים גם בפן הטכני על מכוניות וגם היסטוריה של עולם הרכב (גם נהגי ראלי).תחום נוסף מעניין הינו מידע מעניין על התפתחות של דגמים של חברות.

כתובת האתר WWW.HAYNES.CO.UK.אני לפני חודשיים הזמנתי מהם ספר על ההיסטוריה של סובארו במרוצי הראלי.עלות הספר 20פאונד לא כולל משלוח.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה לעוזרים, אלך לראות מה יש לספר להציע לי בצומת ספרים.

קצת חבל לי לזרוק 200 שקל על ספר, בסכ"ה, הרכב שלי חדש ולא כ"כ בעייתי בינתיים.

אבל יש לנו את הבימר 94 520, ובשבילו אני חושב זה יועיל כיוןון שיש שם אלף ואחד דברים שצריך להחליף, לדוגמא: אורות של מתגי המזן, אורות של השעון הדיגיטלי, אנטנה, פלסטיקים כאלו ואחרים. פתחי המזגן והפלסטיקים שבפנים - אלה שמשנים את כיוון האויר שיוצא מהפתחים - נשברו וצריך להחליף אותם.

הרבה עבודה, שעם הזמן אפשר לעשות לבד ובכיף גדול.

יום טוב ותודה רבה,

מיכאל.

פורסם

סדרת בפרי HAYNES הם התנ"ך לטיפול ברכב שלך.

יש פירוט של כמעט כל הטיפולים, התיקונים והחידוש של כמעט כל מערכות הרכב.

הסברים מלאים ומפורטים, מפרטים, בקיצור, כמעט כל מה שצריך לגבי טיפול ברכב שלך.

מחולקים עפ"י נושאים: טיפולים שוטפים(5000,1000 וכו) מנוע, גיר, מערכות הטעינה וההתנעה, מערכות בלמים, מערכת הקירור, מערכת הדלק, מתלים, בלמים, שרטוטי מערכת חשמל, תקלות נפוצות ופתרון וכו"

מומלץ ביותר !!!

לי יש של פיאסטה MK2, פיאסטה MK3, איפשהו צריך פהיות גם של אסקורט MK3, קורטינה MK4-5 מנוע V...

פשוט תענוג !

אפשר גם להזמין דרך האתר שלהם או למצוא משומשים ב EBAY.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אתה מחפש בכיוון הלא נכון.

ספרי היינס אינם מדריכים אותך צעד אחרי צעד איך להחליף פיוז או מנורה ברכב. הם מכוונים לתת לך את המידע השימושי המינימלי בהנחה שיש לך ידע מוקדם וחוש טכני.

כדי לתת מדריך כמו שאתה רוצה (כולל תמונות) - היה צורך בספר בעובי של 30 ס"מ ו-50,000 עמוד.

שלא תבין לא נכון , ספרי היינס הם ספרים מצויינים , אבל בשביל הדברים שציינת צריך בעיקר חוש טכני ושכל ישר. לא יותר.

פורסם
אתה מחפש בכיוון הלא נכון.

ספרי היינס אינם מדריכים אותך צעד אחרי צעד איך להחליף פיוז או מנורה ברכב. הם מכוונים לתת לך את המידע השימושי המינימלי בהנחה שיש לך ידע מוקדם וחוש טכני.

כדי לתת מדריך כמו שאתה רוצה (כולל תמונות) - היה צורך בספר בעובי של 30 ס"מ ו-50,000 עמוד.

שלא תבין לא נכון , ספרי היינס הם ספרים מצויינים , אבל בשביל הדברים שציינת צריך בעיקר חוש טכני ושכל ישר. לא יותר.

אתה צודק לגמרי.

אין לי מאיפה להביא את החוש התכני הזה, אבל יעש לי רצון ומרץ לתקן לבד - זה הכי כיף שבעולם!

אנ יבל כ זאת ארכוש אותו בקרוב. תודה לכל העוזרים.

לטעמי הדיון תם, ותודה לכולם,

מיכאל.

פורסם

תודה לעוזרים, אלך לראות מה יש לספר להציע לי בצומת ספרים.

קצת חבל לי לזרוק 200 שקל על ספר, בסכ"ה, הרכב שלי חדש ולא כ"כ בעייתי בינתיים.

אבל יש לנו את הבימר 94 520, ובשבילו אני חושב זה יועיל כיוןון שיש שם אלף ואחד דברים שצריך להחליף, לדוגמא: אורות של מתגי המזן, אורות של השעון הדיגיטלי, אנטנה, פלסטיקים כאלו ואחרים. פתחי המזגן והפלסטיקים שבפנים - אלה שמשנים את כיוון האויר שיוצא מהפתחים - נשברו וצריך להחליף אותם.

הרבה עבודה, שעם הזמן אפשר לעשות לבד ובכיף גדול.

יום טוב ותודה רבה,

מיכאל.

למרות שזה לא חוקי ולמרות שזה לא הכי נוח לקרוא בתוכנות שיתוף הקבצים מסתובבים ספרים של היינס על כמה מכוניות

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

הזמנתי לפני כשבועיים עם עוד אחד 2 ספרי היינס מאתר http://www.haynes.co.uk/

יצא 150 שח כולל הכל לכל ספר

אתה מקבל גם מילון בשפה שאתה רוצה במתנה!

עשיתי כבר כמה טיפולים בעזרתו לאוטו שלי

ספר מצויין

כותב לך איזה טיפולים אתה חייב לעשות כל כמה קילומטרים ואיך!

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

• תוכן חדש...