Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, שוקל למכור את הרכב כל עוד הערך יחסית בסדר (שברולט ספארק 2017 עם קמ מאוד נמוך) אבל אין כרגע חלופה שאני סגור עליה, יש כמה דגמים שאמורים לעבור מתיחת פנים מתישהו.

אז שוקל אם יש דרך להחזיק רכב היום לתקופה קצרה שיחסית משתלמת, ברור לי שיהיה הפסד אבל מחפש את נזק המינ'.

תודה רבה.

פורסם

נראה לי שאובדן הערך לשנתון שלך הוא כבר בקצב שיהיה קשה לך למצוא חלופה עם תוחלת כלכלית יותר. אלא אם ידוע לך על הוצאה מאוד גדולה שאי אפשר להתחמק ממנה ברכבך.

פורסם
לפני 1 דקה, מיץ פטל כתב:

נראה לי שאובדן הערך לשנתון שלך הוא כבר בקצב שיהיה קשה לך למצוא חלופה עם תוחלת כלכלית יותר. אלא אם ידוע לך על הוצאה מאוד גדולה שאי אפשר להתחמק ממנה ברכבך.

צופה לא, מקווה עוד פחות אבל הרכב לא כזה סחיר, כל זמן שבו שוק היד שנייה מתקרר אני מאבד כסף כביכול בעוד ששוק הרכבים החדשים לא יורד.

פורסם

לא מובנת הדילמה.

למכור את הספארק ולרכוש רכב יקר משמעותית למשך שנה? ואז למכור שוב כדי להשתדרג?

או למכור את הספארק ולקנות חתול בשק (רכב ישן)  שלא ברור מה מחכה לך לשנה הקרובה?

פורסם
לפני 17 דקות, מיץ פטל כתב:

לא מובנת הדילמה.

למכור את הספארק ולרכוש רכב יקר משמעותית למשך שנה? ואז למכור שוב כדי להשתדרג?

או למכור את הספארק ולקנות חתול בשק (רכב ישן)  שלא ברור מה מחכה לך לשנה הקרובה?

לא לא, הכוונה שלי לא הייתה קניה ומכירה של חדש, ליסינג, סאבליס, ליסינג יד שניה, משהו שיסגור את הפער בתקופה עד שארכוש רכב חדש.

פורסם

אם השימוש שלך נמוך במיוחד ואתה נוהג רק פעם ב... אז אולי שימוש בתל-אופן, או אוטו-תל, יהיה כלכלי יותר... אפילו מוניות או תחב"צ. בסוף תוותר בכלל על רכב וזה מאוד כלכלי.

פורסם

תישאר עם האוטו, וכשתדע מה אתה רוצה לקנות , תחליף.

אל תחפש "להרוויח" או "משתלם" כשמדובר בלהחזיק אוטו. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...