Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לא שמור מבחינה חיצונית ופנימית, צריך לבצע החלפת מצלמת רוורס והוספה של מיגון תחתון חסר וגומיות אטימה קרועות. 

מבחינת הכיפוף שלוחת קורה, הבוחן רשם את זה כמשמעות נמוכה אז לא אמורה להיות לזה כביכול משמעות אבל זה בשילוב עם המכות בפגושים והמעיכות מעידים שהרכב עבר איזו תאונה קטנה, ואישית לא הייתי מסתכן בזה שאחר כך יהיה לי קשה למכור אותו בגלל הסיפור הזה.  הלחיצות בגג גם כן בעייתיות כי זה קל לתקן ודווקא מעיכות בגג זה דבר שמשפיע על הערך לפי מיטב ידיעתי. 

לגבי האבחון המכני, מוזר שהכל תקין, לכן אני מניח שזו בדיקה שהוזמנה על ידי חברת הליסינג ולא על ידך ולכן היא לא שווה הרבה, אם תתקדם בעסקה אני ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

הנזילה מבורג הריקון מעידה על טיפול שלא בוצע כמו שצריך כנראה או שהבורג השתחרר, צריך לבדוק את מפלס השמן. 

בכללי הרכב נשמע די מוזנח ולא שמור, והעניין עם הפגיעה רק יקשה למכור את הרכב, הייתי מוותר אלא אם כן הוא ממש זול ואתה רוצה לעשות יישור קו. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם (נערך)

היי,

קודם כל תודה לכם על המענה.

זו בדיקה שאני הזמנתי ועשיתי ביוזמתי בקומפיוטסט ואני גם שילמתי עליה.

לאחר הבדיקה, אחד החבר'ה שם ישב איתי ועבר איתי על כל הפרמטרים כולל דו"ח מאוד מפורט של הבדיקה.

לכן מאוד מוזר מה שאתם כותבים כאן לגבי העניין של "מוזר שהכל תקין". חשבתי שזה מכון רציני.

בחברה הם מציעים לנו את הרכב ב-60,000 שזה מתחת למחירון המשוקלל שבדקנו גם במחשבון של יד 2 וגם במחשבון של לוי יצחק.

עריכה אחרונה על ידי ErezBer
פורסם

מכנית הרכב נראה תקין לגמרי, הבעיה פה היא בקוסמטיקה + מרכב. כל המעיכות למטה, חלקי פלסטיקה חסרים, לחיצות בגג הראו לך בעיניים? 

בנוסף יש פה משמעות מסחרית עתידית, רכב עם כיפוף בקצה קורת אורך וכיפוף בקורת רוחב יהיה קצת פחות מבוקש מרכב בלי הפערים האלה. 

דעתי היא שחבל לשים את מיטב כספך על הדוגמה הספציפית הזאת למרות שזה מתיש ושורף זמן כל הסיבובים האלה בחיפוש אחר רכב. 

מילא היה מדובר באיזה רכב בן 10-15 שעולה 25 אז אפשר להתעלם אבל יש פה הרבה כסף שמושקע מצידך וחבל.

• רעיון טוב! 2

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חוץ ממה שכתבו לך, בדגם שהגיע לליסינג ברמת הגימור הבסיסית, אין הרבה מערכות בטיחות שיש ברמות הגימור האחרות (בלימה אוטונומית, תיקון סטייה מנתיב, אור גבוה אוטומטי והתרעת עייפות).

בדגם סופרים יש גם בקרת אקלים, מראות מתקפלות חשמלית, מראה מרכזית מתכהה אוטומטית ובקרת שיוט שאין בשאר הדגמים (לפי מפרט באתר iCar).

הייתי מחפש אחת פרטית עם נתונים טובים, שמורה ומרמת גימור גבוהה יותר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבדיקה לפי מה שאני מבין לא מטעמך.

בבדיקה רואים פגיעה בשלדה מה שיקשה עלייך מאוד במכירה ואם תיקנו שלא כראוי גם יכול לסכן אותך (יש לא מעט סרטונים ומידע ביוטיוטב בעברית ובאנגלית). 

תברח, ככה"נ בבדיקה מטעמך תגלה הרבה יותר. 

אני הייתי מחפש בטרייד של היבואנים או מתעקש עם הסוכן שיביא לך רכב נקי מתאונות.

I20 זה לא אוטו נדיר ששווה לוותר בשבילו על דברים כאלו. 

פורסם (נערך)

הבדיקה היא מטעמי, בקומפיוטסט, אני שילמתי על הבדיקה.

אבל התחילו להפחיד אותי שמכון הבדיקה אולי מכיר או עובד עם סוכנות הרכב ובגלל זה הבדיקה "נקיה מדי" או מה שזה לא אומר.

דבר נוסף - הם מציעים לנו את הרכב במחיר טוב מתחת למחירון כולל אחריות לשנתיים על גיר ומנוע וכן 2 טיפולים שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי ErezBer
פורסם (נערך)

עצם זה שיש פגיעת שלדה זה סיבה לא לקנות. 

שתבוא למכור, אנשים מראש יפחדו להתקרב ואני אומר לך מניסיון עם רכב שפגעו בו מאחור ונמכר (במצב מכאני וקוסמטי טוב-מעולה!) ב 33% מתחת למחירון.

אם ידעת מראש שיש פגיעת שלדה זה משהו אחר.

אם לא, זה לא בסדר.

וזה שנותנים אחריות- כולם נותנים אחריות אז שלא יספרו לך סיפורים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי זה קצת נשמע שאתה מחפש שנצדיק את רכישת הרכב הזה.

הם לא סתם מוכרים לך אותו מתחת למחירון, הרכב עם קילומטראז' מעל הממוצע (אם כי לא מאוד גבוה), לא נראה ששמרו עליו ויש לו בעלות קודמת של ליסינג.

תבדוק את המחירון המשוקלל של הרכב ואחרי זה תגלה אם באמת הם מוכרים אותו מתחת למחירון או לא.

אני ממליץ בחום עדיין לחפש אחת פרטית ושמורה עם היסטוריית טיפולים מסודרת ומרמת גימור גבוהה יותר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...