Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסמה היום כתבה על מה שעל פניו נראה כמו נוהל קבוע של שיטת מצליח של בזק לבלבול לקוחות ולדחוף להם ראוטר של החברה. זה ממש דז'ה וו מנסיון שהיה גם לי איתם. 

מה שאומר שמדובר בשיטה שחוזרת על עצמה ולא בטעויות נקודתיות "תמימות" של נציגי המכירה.

בקצרה, נציג המכירות מבטיח למי שרוצה להשתמש ברשת הסיבים בראוטר פרטי במקום להשתמש בתשלום נוסף בראוטר של בזק, הוא מבטיח לספק מתאם שיאפשר לחבר ראוטר פרטי לסיב האופטי.

בפועל מגיע טכנאי שאומר שאין לו מושג על מה מדובר ושהוא הגיע לחבר ראוטר של בזק ומנסה לדחוף אותו ללקוח ואומר ללקוח שאם הוא ירצה הוא יוכל להחזיק את הראוטר ולבטל את העסקה עליו ולדאוג לבד למתאם לראוטר הפרטי.

כמובן שסרבתי לקבל את הראוטר שלהם, זה לא היום הראשון שלי במדינת ישראל..
ממש אין לי זמן וכוח לנסוע להחזיר אותו ולרדוף לנצח אחרי טעויות בחשבון שאיכשהו הן תמיד לטובת החברה (מישהו פעם מצא טעות בחשבון שהיא לרעת החברה ולטובת הלקוח? אין דברים כאלה, את הטעויות האלה הם תמיד מצליחים למנוע מראש).
נתתי לטכנאי רק לחבר את הדירה לסיב ושלחתי אותו לדרכו. רכשתי לבד את המתאם הנוסף של ממיר המדיה מסיב אופטי לכבל רשת והתנתקתי מהם ועברתי לפרטנר שהיו גלויים והוגנים מההתחלה וסיפקו לי בחינם את מתאם ה SFP משקע הסיב ולסיב עצמו.

עוד מישהו נפל בשיטת ההונאה הזאת?

הכתבה:

https://www.haaretz.co.il/tmr/captain-internet/2023-08-22/ty-article/.premium/0000018a-1c55-df73-a5eb-5d7dabdc0000

פורסם

טריק חמוד שמצאתי בגוגל שהוביל לאתר אחר

כשתכנס לכתבה המדוברת תחליף בקישור את המילה premium ב mobile וזהו ותרענן...

• אהבתי 9

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 6 שעות, ezuf כתב:

:shock2::shock2::shock2:

או. מיי. גוד. 

אתה מבין מה אתה עשית עכשיו?!... :lol:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה אצלי מקרה דומה.
הייתי בפרטנר עם נתב משל עצמי והם סיפקו לי את ממיר המדיה בחינם.
כרציתי לעבור חבילה (השתנמכתי מ1000 ל300 כי זה מספיק לצרכים שלי) אמרה לי שבחבילה החדשה הממיר מדיה כבר לא כלול ומעכשיו יעלה לי עוד 5 שקלים בחודש. לא אהבתי את התרגיל הזה, קניתי ממיר מדיה מKSP - ועכשיו אין לי שום ציוד ששייך לפרטנר. 

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

אני מעריך שזה קו סיבים של פרטנר מהתקופה שהם פרסו את התשתית בעצמם. היום, אם אני לא טועה, הם כבר לא פורסים יותר בעצמם, אלא משתמשים בתשתית של בזק, שזו טכנולוגיה שונה מזו שהם פרסו. 

על התשתית של בזק העסק מעט מסובך יותר וצריך לרכוש מהם (או מבזק, אני לא בטוח) את אחד הרכיבים (GPON?) ולאקטב אותו מולם. עדיין, אפשרי שתהיה בסוף עם ציוד שכולו שלך, אבל זה לא פשוט כמו שהיה עם התשתית שלהם. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
בתאריך 24.8.2023 בשעה 07:47, ezuf כתב:

אני חושב שהפעם האחרונה שהתרגשתי ככה הייתה ביום בו גיליתי את פורנהאב.

• מצחיק 4
  • תוכן חדש...