Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן מיקרה 2015 גיר ידני.

כל ההילוכים נכנסים חלק אבל רק בראשון לפעמים לא נכנס חלק ואני צריך להוציא מראשון לכיוון שני ואז להכניס שוב לראשון ואז נכנס.

לפעמים יש רעש כזה של קרשרש(הכי טוב שמצאתי) שמכניסים לרוורס.

אמרו לי אולי זה מסנכרן,לא יודע מה זה,חלק אמרו לי הלך הקלאץ.

הקלאץ לא מחליק שאר ההילוכים נכנסים חלק.

מתיחת קלאץ תעזור?

פורסם

זה בדיוק ההיפך מקלאצ' גמור . בהיגיון הפשוט קלאצ' גמור זה קלאצ' מחליק.

מה שאתה מתאר כאן נשמע דווקא כמו קלאצ' שלא מפריד עד הסוף, בזמן הלחיצה על הדוושה עד סוף המהלך שלה. לכן רעש הנקישה בהילוך ראשון.

פורסם

לפי התיאור שלך נשמע כמו טבעות סנכרון בגיר.

כנראה שזאת של הילוך ראשון שחוקה.

כפי שהציעו מעלי, החלף שמן גיר.

ייתכן שזה יעזור וייתכן שלא, אך זה הפתרון הזול ביותר שתמצא (אישית לא הייתי פותח גיר בשביל מטרד זניח כזה).

פורסם
לפני שעתיים, tamir3000 כתב:

לפי התיאור שלך נשמע כמו טבעות סנכרון בגיר.

כנראה שזאת של הילוך ראשון שחוקה.

כפי שהציעו מעלי, החלף שמן גיר.

ייתכן שזה יעזור וייתכן שלא, אך זה הפתרון הזול ביותר שתמצא (אישית לא הייתי פותח גיר בשביל מטרד זניח כזה).

זה אומר שהבעיה בגיר?אם החלפת השמן לא תעזור ידוע לך מה המחיר של החלפת טבעות סנכרון?

פורסם
לפני 5 שעות, ברח קלאץ נחוי כתב:

זה אומר שהבעיה בגיר?אם החלפת השמן לא תעזור ידוע לך מה המחיר של החלפת טבעות סנכרון?

מדובר על שיפוץ גיר כשהגיר עוד יחסית תקין ולכן לא הייתי נוגע.

אם יש מכון בארץ שמתקן גירים ידניים הוא בטח יוכל לומר לך.

החלף קודם שמן וסע עם השמן החדש כמה אלפי קילומטרים.

אם ממש כבר בלתי אפשרי לנסוע הייתי שוקל גיר מפירוק.

פורסם
לפני 5 שעות, ברח קלאץ נחוי כתב:

ובדרך אגב, לא מורידים הילוך בין שני לראשון כשהרכב במהירות מעל 10-15 קמ"ש.

זה בעצם מה ששוחק את טבעת הסנכרון...

• מעניין 1
  • תוכן חדש...