Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצלמה רק מתעדת את הקורה, עדיין לא רואה את העתיד.

תמונות קשות  זה כנראה כבר די מאוחר - גוט שפייט , יגידו מאוחר זה הרבה יותר טוב מאף פעם-מסכים לחלוטין.

רפורמה ופיקוח-לא בתוכנית, לא בקרוב,  מהיום.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)
בתאריך 2.6.2023 בשעה 18:31, Night Driver כתב:

אתם זוכרים שמדובר בסבא שלו בן ה 90?

מדובר על בן אדם שהיה בגילכם כשלייקה שוגרה לחלל. איזה home assist?

הסבא לא שומע. לא כשהוא בסלון, לא כשהוא במיטה ולא כשהוא בשירותים. פות"ש רוצה פתרון שיאפשר לסבא לדעת שיש מישהו בדלת בצורת נורה מהבהבת (פתרון יפה)
הבעיה שהנורה לא תעזור אם הסבא לא מול המנורה. אם זה מספיק חשוב, והבן/נכד עם ידיים מספיק טכניות, באמצעות מחשב נייד ישן שזרוק למישהו בבית ניתן דיי בקלות להכין דבר כזה עם HA ובצורה דיי פשוטה. ניתן לקחת את זה עוד כמה צעדים קדימה- ברגע שהסלולר מצלצל הנורות מתחלפות לצבע אחר.

לא מסובך ויתן פתרון להערכתי מושלם. הסבא כמובן לא יצטרך לגעת בזה אלא מי שמתקין לו את זה בבית יוכל מרחוק לגשת במידת הצורך באמצעות SSH או אפילו UI אם ממש ירצה.

כשלסבא שלי היו בעיות שמיעה היינו נוסעים אליו לבית כדי להבין למה הוא לא עונה. גם צלצול חזק בדלת לא היה עוזר, הוא לא היה שומע כבר כמעט כלום. אין לי ספק שפתרון כזה היה עוזר לנו אם היה רלוונטי בזמנו.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם

גם אם יש, זה לא יהיה פתרון מושלם. יעזור אולי לטלפון (מה שפות"ש לא ביקש, ויעזור רק בתנאים מסויימים- הוא לא באמבטיה, הוא זכר להטעין, הוא קרוב לטלפון, וכו)

לא רואה איך פעמון בדלת מתחבר לצמיד (וגם אם איכשהו קיים דבר כזה, בלוטוס רחוק מדי בשביל זה, וויפי יטחן את הסוללה בצמיד ויצריך ממנו להטעין כל שבוע)

פורסם

תפזר כמה מנורות כאלו בבית

תחבר כל אחד לכזה ממסר

ומחוץ לבית תדביק שלט כזה שמחובר לכל הממסרים אלחוטי בלי צורך למשוך חוטים

כך כיסית את כל הבית ב 150 - 200 ש"ח

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
בתאריך 4.6.2023 בשעה 23:16, GREEN. כתב:

תפזר כמה מנורות כאלו בבית

תחבר כל אחד לכזה ממסר

ומחוץ לבית תדביק שלט כזה שמחובר לכל הממסרים אלחוטי בלי צורך למשוך חוטים

כך כיסית את כל הבית ב 150 - 200 ש"ח

היי ירוק, כמה שאלות :

1.לשם מה השלט רחוק?

2. מה דעתך על רעיון שהועלה כאן ע"י כהן לשים פס לד 12 וולט?

בתאריך 31.5.2023 בשעה 11:38, אורי מ. כתב:

כן. גם הטלפון הקווי בבית מחובר למכשיר.

מעשית זוגתי היום עם מכשירי שמיעה שמחוברים לטלפון הנייד (כמו אמו של ספריאל) ולכן לא משתמשת כיון כלל בטלפון הקווי (שגם הוא מוגבר לכבדי שמיעה).

שני המכשירים, הטלפון הקווי ופעמון הדלת/צלצול הטלפון הם של חברת geemarc.

כמה עלה לכם המכשיר? 

בתאריך 31.5.2023 בשעה 13:42, cohen motor 377 כתב:

אני עשיתי משהו כזה בחדר שלי בישיבה שהייתי בחור עם פס לד של 12v וזה עבד מצוין.

זה מספיק חזק ? המתח 12 וולט הגיע מהפעמון?

פורסם
לפני 3 שעות, URSH כתב:

זה מספיק חזק ? המתח 12 וולט הגיע מהפעמון?

את הלדים בחדר חיברתי לשנאי חשמל רגיל, אבל את המפסק עשיתי כמו מה ששלחתי לך בהתחלה שזה חוזר כזה כמו בחדר מדרגות.

זה פשוט מאד. חבר לד לחשמל, ואת המפסק תרכיב בחוץ, כך שמי שלוחץ עליו הלד בבית נדלק בלי קשר לפעמון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, URSH כתב:

1.לשם מה השלט רחוק?

2. מה דעתך על רעיון שהועלה כאן ע"י כהן לשים פס לד 12 וולט?

מה שאני הצעתי זה בערך אותו סגנון כמו ההצעה של הפס לד אבל בלי למשוך חוטים עד הדלת. מספיק שמביאים חשמל ללד עם הממסר והשלט שמודבק בכניה לבית בעצם מפעיל אותו אלחוטי

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, nglancer כתב:

קניתי כזה
https://www.aliexpress.com/item/32851270886.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.89.6f721802jj0bwF
עלה לי 17$ עכשיו עולה $10
עובד בלי חשמל בכלל, רק בלחץ של הלחיצה, ממש ממש רועש + אורות.

יפה. בדיוק לאלה התכוונתי. אפילו לא צריך לקדוח בקיר כי היחידה החיצונית מודבקת בדבק דו צדדי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 שעות, URSH כתב:

כמה עלה לכם המכשיר? 

לא זוכר וכנראה לא רלוונטי.

המכשיר נרכש לפני כ-15-20 שנים (ומי ששילם זה משרד הביטחון).

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...