Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה מטומטמת אבל אני אשמח לדעת , אני טסה לשבועיים וחצי טהרכב שלי הולך לעמוד בחנייה בלי תזוזה והנעה כלל  ורוצה לדעת האם כדי לי למלא מיכל דלק מלא ברכב . או שזה לא משנה 

פורסם

אני הייתי מבקש מחבר/ מכר/ משפחה להניע אחרי שבוע , שם את האוטו במקום שאין מצוקת חנייה כדי שנשמות טהורות לא "יחשבו שזה רכב נטוש" אחרי שבוע, וזהו. 

נסיעה טובה

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא משנה מיכל דלק. 

יש סיכוי שאחרי שבעויים -שלוש ללא התנעה, המצבר יתרוקן אם הוא היה ישן או שיש ברכב התקנות מקומיות שצורכות הרבה זרם במצב המתנה. 

קחי בחשבון התנעה עם כבלים ואולי החלפת מצבר. 

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבוקי כתבבהחלק אפשרי.

מצד שני אניכבר שנים נוסע גם לתקופות ארוכות יותר ומשאיר רכבים עם מצברים לא חדשים.  מעולם לא נתקלתי בבעיה.

לדעתי ומניסיוני -כל עד אין איזה צרכן זרם פרזיטי מוגזם, וכל עוד המצבר לא גמור כמעט לחלוטין, לא תהיה כל בעייה להניע אח'כ.

• אהבתי 1
פורסם

מחזק את האחרים,
מה שכן, לא יודע אם הכי נכון, אולי שווה לנתק את הקוטב השלילי בזהירות ולחבר כשצריך , אבל זה לאחסון ארוך מאוד, עלול לאפס את הקודן, ולא בטוח שזה בטוח לכל דגם רכב \ יצרן. (הסיכון באחריותך כמובן)

• תוכן חדש...