Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להשתמש בקומפרסור הקטן שיש לי ברכב (12VDC עם מחבר למצית) גם בבית (לאופניים למשל). 

נתקלתי בשטות או 2 בעלי, אבל אני מתלבט עם עצמי לגבי האם הם ישרפו לי את כל הבית או רק את הסלון.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קח בחשבון ששנאי גנרי פשוט מוציא כ1 אמפר וזה לא מספיק.

אתה צריך סביב 10-15 אמפר לקומפרסור קטן.

הגדולים לוקחים יותר.

• מעניין 1

.

פורסם

שנאי מתאים יעלה יותר מקומפרסור 220 וולט.

אופציה יקרה קצת פחות, מצבר (אולי כזה שכבר עייף מלהתניע מכונית אבל לא מת) ומטען.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם

הבנתי. תודה. 

אם ככה, אולי אתארגן על משאבה נטענת וזהו. 

יקר קצת (יחסית, כן?...) אבל אמור לעבוד. 

הלינק להמחשה בלבד.

פורסם

אם זה רק לאופניים. הייתי פשוט ממלא אוויר בתחנת דלק 

ואם יש ממש ממש פאנצ'ר יורדים לרכב למלא אוויר 

.

פורסם
לפני 39 דקות, ברווז כתב:

יש לי משאבה דומה של שיאומי. לא מאוד מהירה, אבל חוסך את המאמץ במשאבה ידנית.

והיא אפילו הצליחה למלא צמיג רכב ריק לגמרי עד ללחץ הדרוש, אם כי לקח לה כמה דקות טובות.

ברוב המקרים עברתי להשתמש בה במקום במשאבה העומדת שלי (שהיא מצויינת).

פורסם (נערך)

שנה שעברה קניתי את זה. אני גם ככה באקוסיסטם של Rigid כי יש לי מברגה ומקדחה שלהם (וכמובן סוללות). זרקתי אחד בכל אוטו בלי הסוללה כי המכשיר מגיע עם חיבור למצת הרכב. בבית אני יכול להשתמש בסוללה אם אני רוצה ובחוץ אני מתחבר לרכב.

image.thumb.png.099fa46e5e2b6dee87fb87b134ad6a8b.png

עריכה אחרונה על ידי קאררה
  • מעניין 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 54 דקות, ברווז כתב:

הבנתי. תודה. 

הלינק להמחשה בלבד.

לפני 11 דקות, Be roo כתב:

והיא אפילו הצליחה למלא צמיג רכב ריק לגמרי עד ללחץ הדרוש, אם כי לקח לה כמה דקות טובות.

ברוב המקרים עברתי להשתמש בה במקום במשאבה העומדת שלי (שהיא מצויינת).

מצטרף להמלצה על משאבה נטענת פשוטה. את שלי הזמנתי בזמנו מאמזון באיזה מבצע שבו היא עלתה מתחת ל20$ למיטב זכרוני. מנפח איתה גלגלי אופניים וכדורים. נוח, קל, מספיק מהיר.

צמיג רכב יצא לי לנפח איתה פעם אחת וזה באמת מאוד איטי (אבל עובד).

בקיצור זה יעלה לך פחות ויהיה יותר שימושי.

אם היית בקטע של אלקטרוניקה הייתי שולח אותך לבנות ספק כח למוצרי 12V מספק כח ישן של מחשב, אבל כולנו יודעים שאתה לא 😁.

בניתי לי אחד כזה, אבל מכיוון שבניתי אותו מספק חלש יחסית, אז הוא מוציא רק משהו כמו 7A.

פורסם

@ברווז לא הבנתי מה הייעוד הסופי של הקומפרסור? האם זה צריך להיות כמו קומפרסור לרכב שאפשר בפעימות של אוויר או שאתה צריך שיהיה לך כל הזמן לחץ קבוע ויציב?

ד"א מצאתי בתחנת הדלק סונול - https://artos.co.il/product/קומפרסור-נטען-air-station כזה בדיוק - עולה אצלם 199.9 שקל.

לא רואה בת'כלס סיבה ללכת ולקנות בעלי כשאפשר למצוא בעלות טיפה יותר גבוהה - מוצר דומה בארץ

עריכה: עכשיו אני רואה שמדובר באופניים וכו' אז מה ששלחתי בלינק זה מספיק עבורך, יש מספיק מוצרים דומים בארץ שאפשר לקנות מהם מאשר לחכות למשלוח מעלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

הבנתי. תודה. 

הלינק להמחשה בלבד.

לי יש כזאת נטענת של שיומי, שהיא סבבה לגמרי:

https://ksp.co.il/mob/item/185336

פה יש יותר זול:

₪ 107.48  28%OFF | Xiaomi Air Pump 1S Portable Electric Air Compressor Mijia 12V Led Type-C Automotive Inflator Smart Home for Car Tire Basketball
https://a.aliexpress.com/_ExxMyBd

מתאים גם לאופניים גם לרכב, חוסך התעסקות עם חוטים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

גם המדחס צעצוע של הרכב לא הכי מהיר בעולם... ומהירות היא לא ממש פקטור בהחלטה. 

לפני 5 שעות, A_lex כתב:

מצטרף להמלצה על משאבה נטענת פשוטה. את שלי הזמנתי בזמנו מאמזון באיזה מבצע שבו היא עלתה מתחת ל20$ למיטב זכרוני. מנפח איתה גלגלי אופניים וכדורים. נוח, קל, מספיק מהיר.

צמיג רכב יצא לי לנפח איתה פעם אחת וזה באמת מאוד איטי (אבל עובד).

נו, בסדר, איטי עדיף על כלום. ושוב- גם זה שמתחבר למצית הוא לא הכי מהיר. 

לפני 5 שעות, A_lex כתב:

אם היית בקטע של אלקטרוניקה הייתי שולח אותך לבנות ספק כח למוצרי 12V מספק כח ישן של מחשב, אבל כולנו יודעים שאתה לא 😁.

אני לא לגמרי אנטי, אבל זה לא משהו שבא לי למקגייוור. בטח שלא עם משהו שיש לו יותר חוטים ממה שאני יודע לעשות איתם :lol: למרות שיש לי מיקרא איפה שהוא של מה כל צבע חוט אמור לתת.

פלוס, לא ידעתי שספק של מחשב מוציא DC.

אולי עדיף שלא אנסה...

לפחות לא עד שאלמד אלקטרוניקה. 

מתישהו. אחרי שאסיים עם המכונות :oops:

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

@ברווז לא הבנתי מה הייעוד הסופי של הקומפרסור? האם זה צריך להיות כמו קומפרסור לרכב שאפשר בפעימות של אוויר

כן.

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

ד"א מצאתי בתחנת הדלק סונול - https://artos.co.il/product/קומפרסור-נטען-air-station כזה בדיוק - עולה אצלם 199.9 שקל.

לא רואה בת'כלס סיבה ללכת ולקנות בעלי כשאפשר למצוא בעלות טיפה יותר גבוהה - מוצר דומה בארץ

טיפה יותר גבוה? זה מעל פי 2 ממה שיש בלינק שהעליתי. 

ובערך פי 2 ממוצרים דומים שנמכרים גם כן בעלי (אותה קונפיגורציה). 

זה לא טיפה:lol:

הרידג'יד מעניין, אבל אין לי שום כלי שלהם כך שהעלות עם הסוללה ושות' תהיה גבוהה. 

כן חשבתי על WORX מכל הדברים, בדיוק מהסיבה הזו- יש לי הרי את הגרניק הנטען שלהם. אבל קשה למצוא אותם במחיר שפוי ועוד יותר קשה למצוא אותם בארץ.

ומאחר וזה לא משהו שאני צריך ליום-יום, אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף על משהו שכזה. 

פורסם (נערך)

עוד לא סיפרת מה המטרה. יום אחד זה יגיע בעמוד השלישי.

לענייננו - הקומפרסורים הנטענים בעלי אקספרס עושים את העבודה **בשביל אופניים**, המינוס הוא כצפוי אורך חיים שנע בין חודשיים אם אתה חסר מזל, לבין כל משך שעולה על דעתך. צלחת עם פרגית עולה 60₪...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

שנאי של שקע רכב מעלי לחשמל 220V לא עושה את העבודה נאמנה על מוצרים עם צריכת זרם גבוהה (לצערי מניסיון).

לשימושים שלך הייתי ממליץ על משאבה נטענת של שיאומי או של בסאוס בדגש על בסאוס.

משתמש בשל שיאומי כ3 שנים לניפוח אוויר בפיקנטו שלי אחת ל-3 חודשים, מרוצה מהתוצאה אבל מהירות ניפוח איטית יחסית וסוללה שהולכת לסיים חייה, 

אם להחליף סוללה תהווה אי כדאיות כלכלית אזמין חדשה של בסאוס.

מבחינת נוחות - ציון 100.

עוד רעיון - אם אין לך בוסטר התנעה לרכב, תקנה אחד (ממליץ מאוד על UTRAI) ורובם מגיעים עם מתאם ל12V שאליו תוכל לחבר מה שתרצה (בדגמים שלא מגיעים תוכל להזמין לבד בעלות של כמה שקלים) וככה תרוויח 2 מוצרים ב1 בהפרש לא כזה גדול.

ואם יש לך בוסטר, פשוט תקנה מתאם אליו, הוא יודע לעבוד עם זרם גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...